X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Anika321 wrote:
    Hej kobietki :)
    Jak tam mija poranek ?
    skrzat-co tam u cb?

Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.

Anika masz piekna temperature oby nie spadla :) 3mam kciuki :)

Wytrzymasz te 7 dni jeszcze bo swieta ida i jest duzo roboty,zajmiesz sie sprzataniem,pieczeniem i choc troszke zapomnisz.

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ty masz dziwny ten wykres w ogole go nie rozumiem ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Anika321 wrote:
    Hej kobietki :)
    Jak tam mija poranek ?
    skrzat-co tam u cb?

Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.

Anika masz piekna temperature oby nie spadla :) 3mam kciuki :)

Wytrzymasz te 7 dni jeszcze bo swieta ida i jest duzo roboty,zajmiesz sie sprzataniem,pieczeniem i choc troszke zapomnisz.

najgorsze ze my idziemy w gosci . Jedyną rzecz jaką bede robić to jajka faszerowane :D nic wiecej. Okna miałam myć ..ale płyn mi zamarza bo jest tak zimno :/ oby do soboty.. w sob,niedz i pon jedziemy w gosci..do tego czasu.dom,dom,dom :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??

Moim zdaniem tez cos dziwny ten wygres..masz strasznie duzo spadków temp. Byłaś u lekarza ?pytalas sie czy wszystko jest ok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrob sobie w sobote test.Jezeli cos jest to musi juz wyjsc :) bedziesz spokojniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie w tym miesiacu kupie abonament premium.Bede widziala statystyki przynajmniej ;) a co mi tam hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od soboty do pod duzo czasu nie ma :D przez świeta szybko mi czas zleci.a wole byc pewna w 100% ze jestem.. lepiej wiedziec później niz wczesniej :)
    ja w przeciągu 4 dni zebrałam juz 32/100 punktów ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje Anika lepiej zrobic pozniej ale byc w 100% pewnym :) A dlugo sie juz starasz?ile z Ovu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero pierwszy cykl z Ovu :) I mam przeczucie ze chyba sie udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://i.pinger.pl/pgr225/6a2a76b20014bb314b67e923

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:

Moim zdaniem tez cos dziwny ten wygres..masz strasznie duzo spadków temp. Byłaś u lekarza ?pytalas sie czy wszystko jest ok?

bylam... stwierdzil ze juz taka mam "urode"

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

Ja juz skonczylam 1 cykl z ovu :) teraz drugi zaczelam.Zycze szczecia naprawde :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

Witaj Aniu :) he, cykl zaczełaś w tym samym czasie co ja :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:

k!@#$a no to zajebista uroda :/ kontaktowałaś sie z jakims innym ?

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:

k!@#$a no to zajebista uroda :/ kontaktowałaś sie z jakims innym ?

Nie bo ja obecnie jestem w Anglii a tu lekarze zwlaszcza ginekolodzy nie maja dobrej opinii... zobaczymy jak bedzie w drugim cyklu... Poza tym moze pojedziemy na swieta do PL to skocze juz tam do lekarza...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:

Kochana mi sie wydaje ze powinnas brac jakies tabletki czy coz.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulka- oby drugi cykl był szczęśliwy.. :) do 3 razy sztuka :D
    maximka - a jak u Ciebie wykresik ? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    http://i.pinger.pl/pgr225/6a2a76b20014bb314b67e923

dzień doberek Basiula :D

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:
    Anika321 wrote:
    Paula90 wrote:

Kochana mi sie wydaje ze powinnas brac jakies tabletki czy coz.

jak bede w Polsce to odrazu pojde do lekarza... wezme te wykresy i pokaze mu... I zobaczymy co powie... Ja juz sama nie wiem co jest ze mna :(

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ