GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:Hej kobietki
Jak tam mija poranek ?
skrzat-co tam u cb?
Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.
Anika masz piekna temperature oby nie spadla 3mam kciuki
Wytrzymasz te 7 dni jeszcze bo swieta ida i jest duzo roboty,zajmiesz sie sprzataniem,pieczeniem i choc troszke zapomnisz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:basiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:Hej kobietki
Jak tam mija poranek ?
skrzat-co tam u cb?
Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.
Anika masz piekna temperature oby nie spadla 3mam kciuki
Wytrzymasz te 7 dni jeszcze bo swieta ida i jest duzo roboty,zajmiesz sie sprzataniem,pieczeniem i choc troszke zapomnisz.
najgorsze ze my idziemy w gosci . Jedyną rzecz jaką bede robić to jajka faszerowane nic wiecej. Okna miałam myć ..ale płyn mi zamarza bo jest tak zimno oby do soboty.. w sob,niedz i pon jedziemy w gosci..do tego czasu.dom,dom,dom -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Paula90 wrote:a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??
Moim zdaniem tez cos dziwny ten wygres..masz strasznie duzo spadków temp. Byłaś u lekarza ?pytalas sie czy wszystko jest ok?
bylam... stwierdzil ze juz taka mam "urode"http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Anika321 wrote:Paula90 wrote:a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??
Moim zdaniem tez cos dziwny ten wygres..masz strasznie duzo spadków temp. Byłaś u lekarza ?pytalas sie czy wszystko jest ok?
bylam... stwierdzil ze juz taka mam "urode"
k!@#$a no to zajebista uroda kontaktowałaś sie z jakims innym ? -
Anika321 wrote:Paula90 wrote:Anika321 wrote:Paula90 wrote:a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??
k!@#$a no to zajebista uroda kontaktowałaś sie z jakims innym ?
Nie bo ja obecnie jestem w Anglii a tu lekarze zwlaszcza ginekolodzy nie maja dobrej opinii... zobaczymy jak bedzie w drugim cyklu... Poza tym moze pojedziemy na swieta do PL to skocze juz tam do lekarza...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Anika321 wrote:Paula90 wrote:a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??
Kochana mi sie wydaje ze powinnas brac jakies tabletki czy coz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:Anika321 wrote:Paula90 wrote:a mi ta pierdylona tempka w ogole nie rosnie a jak troszke urosnie odrazu spada... co jest...??
Kochana mi sie wydaje ze powinnas brac jakies tabletki czy coz.
jak bede w Polsce to odrazu pojde do lekarza... wezme te wykresy i pokaze mu... I zobaczymy co powie... Ja juz sama nie wiem co jest ze mnahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4