GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:ja pierdykam. Jak mamy obserwcaje w naszym wykresie to ja mam problem z szyjka bo mam dluugie paznokcie i nie moge dobrze wybadac...
ja tez mam długie dlatego trzeba uważać staram sie dotykać koniszkiem palca zeby nie paznokciem wprawisz sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:ja pierdykam. Jak mamy obserwcaje w naszym wykresie to ja mam problem z szyjka bo mam dluugie paznokcie i nie moge dobrze wybadac...
ja mam problem z nia straaszny ale musze sie jej nauczyc
co najmniej 3cykle codziennych oberwacji dopiero zauwazycie róznice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj, ja też nie lubię dotykać szyjki, wstrząsa mną, mam odruch wymiotny... normalnie się brzydzę, daruję sobie, miałam nadzieję, ze testy owu zastąpię badaniem szyjki:/ Dla mnie to nie do pokonania... może poproszę Mężaby mi opowiadał, co wyczuł?... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czerść dziewczyny jestem nowa i ie za bardzo w temacie. staram sie z mężem o dzidiusia ale póki co nic strasznie mam niereguralne miesiączki podam przykład 2 listopada i trwała 3 dni później 3 grudnia i trwała 4 dni następnie 18 stycznia trwała 5 dni później nie miałam 61 dni no i dostałam miała któras z was taka sytuację?