X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    hihih:)
    tak czy inaczej niech jest cale 9 miesiecy :P
    zapytalam Tomka, czy mu ulzylo, ze nie bedzie w tym miesiacu tatusiem a on na to ,ze nie wie. Wolalby miec to zaplanowane ale dziwnie mu.

hahahah...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziu ja mam prawie 1500tys postów hahah szaleje

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szalejesz kochaniutka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    no szalejesz kochaniutka :)

nawet niewiem kiedy nastukałam tego haha ale oki wydajna jestem haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt fotki wstawić się nie da , coś jest zjeb.... Ja już się ogarnelam a mówiłam że do 22 mi się zejdzie ale jakoś tragicznie nie było jak się zapowiadało,dziewuchi hahahaha brzuch mnie coś jak na @ pobolewa ale przecież w połowie cyklu jestem to chyba nie dostanę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak se pomyślę że jutro o 4 muszę wstać to mi się płakać chce ech...nie chce mi się do pracy jechać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    Fakt fotki wstawić się nie da , coś jest zjeb.... Ja już się ogarnelam a mówiłam że do 22 mi się zejdzie ale jakoś tragicznie nie było jak się zapowiadało,dziewuchi hahahaha brzuch mnie coś jak na @ pobolewa ale przecież w połowie cyklu jestem to chyba nie dostanę :/

kochana jestes juz po owu?moze dlatego cie boli heheh.pisałam do nich co to za jaja a oni odpisali mamy awarie,postaraja sie naprawic do konca tyg usterkę

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    Jak se pomyślę że jutro o 4 muszę wstać to mi się płakać chce ech...nie chce mi się do pracy jechać :(

o 4 matko bede sie wywjac na 2bok ahah

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide sie umyje i wracam...

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzacie nie pisz do tych,ktorzy nie chca Cie sluchac!!

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana :( Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:

kochana jestes juz po owu?moze dlatego cie boli heheh.pisałam do nich co to za jaja a oni odpisali mamy awarie,postaraja sie naprawic do konca tyg usterkę

Skrzacik dobrze że napisalas. Wydaje mi się że tak bo testy i śluz wczoraj i przed wczoraj pokazywały pozytywnie ale wg ovufrend niewiele bo tempka się nie zgadza i taki to dziwolag ;(ze mnie ale dziś już testy negatywne ,spróbuje jeszcze je zrobić wtedy kiedy ovufrend wyznaczy owulke

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;(
    Basiulka nie pisz mi takich rzeczy bo ja juz placze ;(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecone jest to dla mnie jeszcze.musze sie duuuzo nauczyc

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana :( Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...

:( poplakalam się przez Ciebie :( bo mi się przypomniał mój synek kiedy go straciłam aj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    ;(
    Basiulka nie pisz mi takich rzeczy bo ja juz placze ;(

nie placz kochana :) <3 nie mozesz plakac ! masz zakaz na wylewanie lez ;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

:( poplakalam się przez Ciebie :( bo mi się przypomniał mój synek kiedy go straciłam aj...

nie placz kochana :* aj gluptasie :) zakaz macie na plakanie razem z jagoodka ;) <3
    a co sie staloze stracilas swojego syna? serdecznie wspolczuje...

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam zakazu, malo tego pije wino i dzis wrazliwa jestem.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    skrzacie nie pisz do tych,ktorzy nie chca Cie sluchac!!

babo ty a ty chcesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    nie mam zakazu, malo tego pije wino i dzis wrazliwa jestem.

Ode mnie masz kochana zakaz na zamartwianie sie i zalenie nad soba a co dopiero nade mna ;) nie chce zebys prze ze mnie plakala :(

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ