GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:bedzie co ma być!napisałam na marcówkach o tym płodnym,zaczeły pisac ze maja tak przed @a jak napisałam ze mam 16dzień fazy lutealnej to juz cisza
zatkalo kakao rybka jak ch***usteczka hahahahha
poczułam sie strasznie i juz tam nie pisze sram ich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:bedzie co ma być!napisałam na marcówkach o tym płodnym,zaczeły pisac ze maja tak przed @a jak napisałam ze mam 16dzień fazy lutealnej to juz cisza
poczułam sie strasznie i juz tam nie pisze sram ich
hehehhe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:bedzie co ma być!napisałam na marcówkach o tym płodnym,zaczeły pisac ze maja tak przed @a jak napisałam ze mam 16dzień fazy lutealnej to juz cisza
To juz wiadomo dlaczego Skrzacik nasz kochany ma tyle postow bo jej nie zatyka a nie tak jak inne kij im w oko masz nas -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:bedzie co ma być!napisałam na marcówkach o tym płodnym,zaczeły pisac ze maja tak przed @a jak napisałam ze mam 16dzień fazy lutealnej to juz cisza
To juz wiadomo dlaczego Skrzacik nasz kochany ma tyle postow bo jej nie zatyka a nie tak jak inne kij im w oko masz nas
skrzacika mało kto uciszy hahah mam was i sie cieszę