GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:Fakt fotki wstawić się nie da , coś jest zjeb.... Ja już się ogarnelam a mówiłam że do 22 mi się zejdzie ale jakoś tragicznie nie było jak się zapowiadało,dziewuchi hahahaha brzuch mnie coś jak na @ pobolewa ale przecież w połowie cyklu jestem to chyba nie dostanę
kochana jestes juz po owu?moze dlatego cie boli heheh.pisałam do nich co to za jaja a oni odpisali mamy awarie,postaraja sie naprawic do konca tyg usterkę
Skrzacik dobrze że napisalas. Wydaje mi się że tak bo testy i śluz wczoraj i przed wczoraj pokazywały pozytywnie ale wg ovufrend niewiele bo tempka się nie zgadza i taki to dziwolag ;(ze mnie ale dziś już testy negatywne ,spróbuje jeszcze je zrobić wtedy kiedy ovufrend wyznaczy owulke
izunia ty bierz sie do roboty a nie wyszukuj owu -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...
udezyło mnie to co napisałaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...
udezyło mnie to co napisałaś
lskjhfjshfkjd koniec gadki na ten temat bo ja tez juz zaczynam plakacskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadki są niby nieplanowane, ale żałuję, że nie wpadłam kilka lat temu, na studiach i na utrzymaniu Rodziców, hehe, choć wtedy mówiłam Memu, że jak wpadnę to na pewno nie będziemy z tej okazji brać ślubu... I nie dość, że nie wpadliśmy to polegaliśmy na metodzie kalendarzykowej z obserwacją śluzu...
A może od dawna jest problem i może nigdy nie będe w ciąży? Albo Mój jest bezpłodny? O rany, ta myśl mnie dobiła, zrównała z parkietem!
Im więcej tu się siedzi tym głupsze myśli do głowy przychodzą!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:ja po pierwszym cyklu z Wami wiem 50% wiecej
moja szyjka jest dziwna......badałam ją
tzn.jaka???
nie jest miesista taka jak na @jest miekka popuchnieta,inna jest niz na @jest zamknietaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 21:35
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Wpadki są niby nieplanowane, ale żałuję, że nie wpadłam kilka lat temu, na studiach i na utrzymaniu Rodziców, hehe, choć wtedy mówiłam Memu, że jak wpadnę to na pewno nie będziemy z tej okazji brać ślubu... I nie dość, że nie wpadliśmy to polegaliśmy na metodzie kalendarzykowej z obserwacją śluzu...
A może od dawna jest problem i może nigdy nie będe w ciąży? Albo Mój jest bezpłodny? O rany, ta myśl mnie dobiła, zrównała z parkietem!
Im więcej tu się siedzi tym głupsze myśli do głowy przychodzą!
musicie sie nauczyc moje drogie odróznic emocje dobre od tych złych dla waszego dobra... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Wpadki są niby nieplanowane, ale żałuję, że nie wpadłam kilka lat temu, na studiach i na utrzymaniu Rodziców, hehe, choć wtedy mówiłam Memu, że jak wpadnę to na pewno nie będziemy z tej okazji brać ślubu... I nie dość, że nie wpadliśmy to polegaliśmy na metodzie kalendarzykowej z obserwacją śluzu...
Im więcej tu się siedzi tym głupsze myśli do głowy przychodzą!
Ile juz sie starasz?ja tez wolalbym wpasc wczesniej i nawet gdybym miala zostac sama z dzieckiem i na utrzymaniu rodzicow ale niestety nic na to nie poradzimy ze wtedy nie chcielismu bo to . . . bo tamto.Ale damy rade ja dzisiaj zaczelam 22 cykl i powoli trace nadzieje ale tez dalej ja mam bo gdybym nie miala to by mnie tu z Wami nie bylo