SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    Fakt fotki wstawić się nie da , coś jest zjeb.... Ja już się ogarnelam a mówiłam że do 22 mi się zejdzie ale jakoś tragicznie nie było jak się zapowiadało,dziewuchi hahahaha brzuch mnie coś jak na @ pobolewa ale przecież w połowie cyklu jestem to chyba nie dostanę :/

kochana jestes juz po owu?moze dlatego cie boli heheh.pisałam do nich co to za jaja a oni odpisali mamy awarie,postaraja sie naprawic do konca tyg usterkę

Skrzacik dobrze że napisalas. Wydaje mi się że tak bo testy i śluz wczoraj i przed wczoraj pokazywały pozytywnie ale wg ovufrend niewiele bo tempka się nie zgadza i taki to dziwolag ;(ze mnie ale dziś już testy negatywne ,spróbuje jeszcze je zrobić wtedy kiedy ovufrend wyznaczy owulke

izunia ty bierz sie do roboty a nie wyszukuj owu

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierd#$% kazda z nas stracila aniolka??? co sie dzieje z tym swiatem

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana :( Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...

udezyło mnie to co napisałaś:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    ja pierd#$% kazda z nas stracila aniolka??? co sie dzieje z tym swiatem

nie sprawiedliwośc kochana....mi było łatwiej poronic niż starcić w 7tygodniu ciązy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Jagoodko kiedys okres dostalam kiedys w 33 dniu cyklu a na tescie widzialam blada || kreseczke i jak dostalam to bylam baaardzo zdziwiona i . . . zalamana :( Moj mnie wtedy tak wku #$#% ze cieplam mu obiadem i polecialam do ubikacji plakac niestety nie zdazylam zamknac drzwi...moj Marcin przylecial i klekna na kolana,przytulil sie do brzucha i zaczal plakac . . . tak mi sie go zal zrobilo ze zaczelam wyc jak glupia...gadal,ze on strasznie chce dzidzie,ze bardzo zaluje ze dostalam okres bo tak bardzo chcial i sie cieszyl...

udezyło mnie to co napisałaś:(

lskjhfjshfkjd koniec gadki na ten temat bo ja tez juz zaczynam plakac :(

skrzat84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    zakrecone jest to dla mnie jeszcze.musze sie duuuzo nauczyc

kochana gdyby nie to ze uczylam sie tyle czasu tez bym była zielona...kochana powoli i dojdziesz do wprawy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po pierwszym cyklu z Wami wiem 50% wiecej

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz chyba wole planowana wpadke niz frustrujace obserwacje

Gunia lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

moja szyjka jest dziwna......badałam ją

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

kochana nawet nie zauważone jakies objawy tworza nie pokój aj..tak zle tak nie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w 28 tyg ciąży ale miałam wypadek i cud że wogóle żyje i chodzę ale nie chce o tym pamiętać ani pisać. Dobra spadam jadźki,stonki i biedronki itd buziaki :*

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

wlasnie probujemy robic PLANOWANA WPADKE heheheh ale jakos mi to nie wychodzi ;) ale tez mam dosyc juz tego starania i ogladania sie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    Byłam w 28 tyg ciąży ale miałam wypadek i cud że wogóle żyje i chodzę ale nie chce o tym pamiętać ani pisać. Dobra spadam jadźki,stonki i biedronki itd buziaki :*

dobranoc jadzka ahhaha biedronka i stonka czy jak ci tam...hah

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:

Dobranoc kochana i przepraszam ze cie urazilam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

tzn.jaka???

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadki są niby nieplanowane, ale żałuję, że nie wpadłam kilka lat temu, na studiach i na utrzymaniu Rodziców, hehe, choć wtedy mówiłam Memu, że jak wpadnę to na pewno nie będziemy z tej okazji brać ślubu... I nie dość, że nie wpadliśmy to polegaliśmy na metodzie kalendarzykowej z obserwacją śluzu...
    A może od dawna jest problem i może nigdy nie będe w ciąży? Albo Mój jest bezpłodny? O rany, ta myśl mnie dobiła, zrównała z parkietem!
    Im więcej tu się siedzi tym głupsze myśli do głowy przychodzą!

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

tzn.jaka???

nie jest miesista taka jak na @jest miekka popuchnieta,inna jest niz na @jest zamknieta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 21:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Wpadki są niby nieplanowane, ale żałuję, że nie wpadłam kilka lat temu, na studiach i na utrzymaniu Rodziców, hehe, choć wtedy mówiłam Memu, że jak wpadnę to na pewno nie będziemy z tej okazji brać ślubu... I nie dość, że nie wpadliśmy to polegaliśmy na metodzie kalendarzykowej z obserwacją śluzu...
    A może od dawna jest problem i może nigdy nie będe w ciąży? Albo Mój jest bezpłodny? O rany, ta myśl mnie dobiła, zrównała z parkietem!

musicie sie nauczyc moje drogie odróznic emocje dobre od tych złych dla waszego dobra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:

Ile juz sie starasz?ja tez wolalbym wpasc wczesniej i nawet gdybym miala zostac sama z dzieckiem i na utrzymaniu rodzicow ale niestety nic na to nie poradzimy ze wtedy nie chcielismu bo to . . . bo tamto.Ale damy rade ja dzisiaj zaczelam 22 cykl i powoli trace nadzieje ale tez dalej ja mam bo gdybym nie miala to by mnie tu z Wami nie bylo :)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdykam. Jak mamy obserwcaje w naszym wykresie to ja mam problem z szyjka bo mam dluugie paznokcie i nie moge dobrze wybadac...

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ