GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTutaj na forum jest kilka dziewczyn, które miały podobną sytuacje, wejdź na forum "w ciąży" i załóż temat to zobaczysz i możliwe, że one Ci doradzą lub powiedzą więcej na ten temat
A do was dziewczyny co do szyjki.. Ja stwierdziłam, że nie mam pojęcia jak ją badać i po prostu tego nie robiłam i może dobrze, bo nie przyprawiało mnie to o niepewności lub po prostu się nie zadręczałam czy jest zamknięta czy otwarta. -
nick nieaktualnysla.s wrote:Tutaj na forum jest kilka dziewczyn, które miały podobną sytuacje, wejdź na forum "w ciąży" i załóż temat to zobaczysz i możliwe, że one Ci doradzą lub powiedzą więcej na ten temat
A do was dziewczyny co do szyjki.. Ja stwierdziłam, że nie mam pojęcia jak ją badać i po prostu tego nie robiłam i może dobrze, bo nie przyprawiało mnie to o niepewności lub po prostu się nie zadręczałam czy jest zamknięta czy otwarta.
kochana juz niemam sensu...bede obserwować co i jak zobaczymy czy to tylko palmienie czy @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Hej kobietki
Jak tam mija poranek ?
skrzat-co tam u cb?
Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.
Anika masz piekna temperature oby nie spadla 3mam kciuki -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:Hej kobietki
Jak tam mija poranek ?
skrzat-co tam u cb?
Mnie dzisiaj cyce bolą.i jak nigdy odrzuca mnie od kawy..Piersi nigdy mnie nie bolaly przed @. Jeszcze 7 dni..cho**ra wariuje juz.
Anika masz piekna temperature oby nie spadla 3mam kciuki
Dziękuje. Oby się odało. zasypie was wiruskami ciązowymi haha...
Ten czas mnie strasznie dobija mam nadzieje ze szybko zleci