X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • Klif Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, Ty masz po prostu lustrzane odbicie swojego wykresu ;)
    Basiulkaa, dziękuję za kciuki :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    maximka84 wrote:
    WSZYSTKIE KIEDYŚ ZACIĄZYMY :) tak powinno nazywac sie nasze forum :P :) :D

Dobre :D :P Kurcze gdzie bylas jak tworzylismy ten watek??? :D

hmn .... gdzie byłam ...- cały czas z Wami :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... :/ Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje :( zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...

może po prostu zły termometr .... ?
    nie wiem Kochana ale nie wariuj ;)

mierze rano i pozniej kontrolnie sprawdzam czy on dobrze dziala i jest zawsze co ponad 37 lub 37.. ale zamoiwlam nowy mam nadzieje ze bedzie lepszy na nowy cykl :p

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Paula, Ty masz po prostu lustrzane odbicie swojego wykresu ;)
    Basiulkaa, dziękuję za kciuki :)

az taka pierdolnieta jestem hahahhahah??? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna ;)

Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniu :)

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna ;)

Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dzieje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z maximką. Wiem jak ciezko jest sie oderwać od forum i myslenia.. zrób coś dla siebie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...

W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
    W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
    Naszczescie miesniak sie wchlona :D I nie poddaje sie :) Nie moge :)
    Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
    Dacie rade :D Twoj robil badania nasienia?
    Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dzieje :(

to może faktycznie wina termometru ;)
    SPOKOJNIE ;)
    nie potrafię, nie potrafię ... :P my kobity możemy wszystko :)
    tylko nie możesz całymi dniami wysiadywac przed komp. :/ z termometrem w ręce i przeglądac wykresy innych kobitek ;) nie żebym cię wyganiała - bądź z nami !!! tylko wiesz ... naprawdę - zrób coś dla siebie !

• Klif Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, myślę że powinnaś naprawdę skonsultować Twój wykres z lekarzem w Polsce. Dziwny ten Twój wykres jest. O tym lustrzanym odbiciu napisałam dla żartu, ale rzeczywiście gdyby zrobić lustrzane odbicie, to wtedy wykres byłby taki jak powinien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 09:35

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...

W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
    W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
    Naszczescie miesniak sie wchlona :D I nie poddaje sie :) Nie moge :)
    Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
    Dacie rade :D Twoj robil badania nasienia?
    Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha.

Basiula - szacuneczek :***

Nie mozemy się poddawać, kuźwa przecież jesteśmy jeszcze młode !!!

Babki grubo po 30tce rodzą dzieci a tu się 20paro latki załamują, no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :)
    wlasnie dzisiaj odebralam moje wyniki wlasnie mi spoadlo TSH do 0.106 i mam podwyzszona prolaktyne a juz myslalam ze jest ok :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres odzwierciedla zmiany w naszym organizmie.Czyz nie?A ja na moim wczesniejszym mialam gory i doliny!!! :D hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulis Ty moze za zimna jestes ??? hahahha krolowa sniegu :D

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paulis Ty moze za zimna jestes ??? hahahha krolowa sniegu :D

a moze faktycznie juz taka moja uroda??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierz sobie moze pod pacha temperature.Ja pod pacha mam taka sama jak w waginie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!

he...tez nie znosze czekania .... :/

ale z in vitro się wstrzymaj ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze macie racje... za duzo mysle bo to moj pierwzy cykl z owu... stresuje sie ze cos bedzie ni tak i prosze dlugo czekac nie musialam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj babeczki kochane mam chwilę czasu zajrzeć :( brzuch mnie boli jakbym zaraz miała dostać @ i to nawet bardziej niż w @ :( a przecież połowa cyklu dopiero,przez to nic w pracy mi się nie chce

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ