GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...
może po prostu zły termometr .... ?
nie wiem Kochana ale nie wariuj
mierze rano i pozniej kontrolnie sprawdzam czy on dobrze dziala i jest zawsze co ponad 37 lub 37.. ale zamoiwlam nowy mam nadzieje ze bedzie lepszy na nowy cykl :phttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniuizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniu
Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dziejehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...
W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
Naszczescie miesniak sie wchlona I nie poddaje sie Nie moge
Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
Dacie rade Twoj robil badania nasienia?
Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha. -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniu
Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dzieje
to może faktycznie wina termometru
SPOKOJNIE
nie potrafię, nie potrafię ... my kobity możemy wszystko
tylko nie możesz całymi dniami wysiadywac przed komp. z termometrem w ręce i przeglądac wykresy innych kobitek nie żebym cię wyganiała - bądź z nami !!! tylko wiesz ... naprawdę - zrób coś dla siebie ! -
Paula, myślę że powinnaś naprawdę skonsultować Twój wykres z lekarzem w Polsce. Dziwny ten Twój wykres jest. O tym lustrzanym odbiciu napisałam dla żartu, ale rzeczywiście gdyby zrobić lustrzane odbicie, to wtedy wykres byłby taki jak powinien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 09:35
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Paulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...
W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
Naszczescie miesniak sie wchlona I nie poddaje sie Nie moge
Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
Dacie rade Twoj robil badania nasienia?
Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha.
Basiula - szacuneczek :***
Nie mozemy się poddawać, kuźwa przecież jesteśmy jeszcze młode !!!
Babki grubo po 30tce rodzą dzieci a tu się 20paro latki załamują, no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny