GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja...
Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje
zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...
może po prostu zły termometr .... ?
nie wiem Kochana ale nie wariuj
mierze rano i pozniej kontrolnie sprawdzam czy on dobrze dziala i jest zawsze co ponad 37 lub 37.. ale zamoiwlam nowy mam nadzieje ze bedzie lepszy na nowy cykl :phttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniuizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniu
Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dziejehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...
W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
Naszczescie miesniak sie wchlonaI nie poddaje sie
Nie moge
Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
Dacie radeTwoj robil badania nasienia?
Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha. -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś - kup sobie lody, włącz dobry film i relax... lub idź na zakupy, na dobrą kawę...połaź po sklepach... , nie mysl o tempce o tym forum ze jedna ma tak, inna tak - każda jest przeciez inna
Wyłącz się po prostu na wszystko to co non stop przypomina Ci o tym staraniu
Nie potrafie sie wylaczyc... wyluzowalam ale teraz to dzis zdenerwowalam sie na maxa... bo ta tempka powinna rosnac a nic sie nie dzieje
to może faktycznie wina termometru
SPOKOJNIE
nie potrafię, nie potrafię ...my kobity możemy wszystko
tylko nie możesz całymi dniami wysiadywac przed komp.z termometrem w ręce i przeglądac wykresy innych kobitek
nie żebym cię wyganiała - bądź z nami !!! tylko wiesz ... naprawdę - zrób coś dla siebie !
-
Paula, myślę że powinnaś naprawdę skonsultować Twój wykres z lekarzem w Polsce. Dziwny ten Twój wykres jest. O tym lustrzanym odbiciu napisałam dla żartu, ale rzeczywiście gdyby zrobić lustrzane odbicie, to wtedy wykres byłby taki jak powinien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 09:35
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Paulis,paulis,paulis.Ty jeszcze teraz kiedy Ci tak zle,nie przechodzisz nawet w 20% tego co ja przeszlam...
W wieku 18 lat,lekarka stwierdzila,ze moge nie miec nigdy dzieci...Zalamka.
W wieku 19 lat dowiedzialam sie ze mam miesniaka 1,5 cm.i jezeli urosnie to moga mi usunac macice,zlamka kolejna bede pusta jak beczka!!!
Naszczescie miesniak sie wchlonaI nie poddaje sie
Nie moge
Ja pewnego okresu moich staran nie pamietam...wymazalam z pamieci zeby nie pamietac tego bolu...
Dacie radeTwoj robil badania nasienia?
Masz wspanialego faceta,napewno bardzo Cie kocha.
Basiula - szacuneczek :***
Nie mozemy się poddawać, kuźwa przecież jesteśmy jeszcze młode !!!
Babki grubo po 30tce rodzą dzieci a tu się 20paro latki załamują, no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny