GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
moniaak wrote:co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)
w Uk lekarze sa smieszni...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymoniaak wrote:co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)
Tez myslalam o tym zeby sie zapisac na joge ale ja teraz czekam na wiosne yhym...wiosenna pogode,wkladam dres i biegam plus dieta i zapisuje sie na zumbe a i jeszcze prawko i praca bede miala co robic ale nie bede myslec non stop dzidzia!!!Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:moniaak wrote:co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)
Tez myslalam o tym zeby sie zapisac na joge ale ja teraz czekam na wiosne yhym...wiosenna pogode,wkladam dres i biegam plus dieta i zapisuje sie na zumbe a i jeszcze prawko i praca bede miala co robic ale nie bede myslec non stop dzidzia!!!
ja tez do pracyyyy!! Bede miala zajeciehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
basiulkaa_89 wrote:moniaak wrote:co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)
Tez myslalam o tym zeby sie zapisac na joge ale ja teraz czekam na wiosne yhym...wiosenna pogode,wkladam dres i biegam plus dieta i zapisuje sie na zumbe a i jeszcze prawko i praca bede miala co robic ale nie bede myslec non stop dzidzia!!!
widzac to co sie dzieje ostatnio z pogoda to na wiosne mozemy jeszcze troche poczekac:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moniaak wrote:ja bym powiedziala...zalosni:)
tak czy siak..delektuj sie kawa:P i posprzataj:)bo to zaraz wielkanoc!!
ja na wielkanoc chyba wyladuje w PL U mamuni tak mi sie za nia teskni... To moja najwspanialsza przyjaciolkabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:basiulkaa_89 wrote:moniaak wrote:co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)
ja tez do pracyyyy!! Bede miala zajecie
ja wlasnie w pracy:P..na ovu:) a za chwile ide na herbatke..
odzywiam sie raczej zdrowo bo z wyksztalcenia jestem dietetykiem..ale cwiczenia zaniedbalam:(kiedys chodzilam na joge, pilates i step i mialam duzo wiecej energii niz teraz!! -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anikaaaaaaa !!!!!!!1 podwyzszona temperatura ppd pacha,piekny wykres!!!Juz sie nie moge doczekac az potwierdzisz swoje objawy bede ciocia NET CIOCIA BASIA AHHAHAHAH
tez sie nie moge doczekać potwierdzenia. chyba padne na zawał jak sie uda pozapraszam was wszystkie na macanko ciążowego brzucha.. podobno to jest zarazliwe jak sie dotkniePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:a ja się dziś dziennie zacznę modlić ... o poczęcie ...
jestem wierząca itd ... ale z modlitwą u mnie na bakier
a co mi zaszkodzi ... i tak wszystko w Jego rękach ...
Ja sie dziennie modle przed snem ale choc mam pasek Sw.Dominika to nie modle sie z paskiem... niewiem dlaczego...musze zaczac chodzic do kosciola bo nie chodze
:*** -
cześć moje sliczne
Anika Twoj wykres jest wow!!! trzymam mocno kciuki!!!
Pauliś nie doluj sie kochana moj, poprostu odpusc, a moze Wy za duzo sie
to tez zmniejsza ilosc io jakosc plemnikow.
Swoja droga ja 3 tygodnie temu przestalam palic, wrzucilam na luz, zmienilam diete, biore kwas foliwy i multivitamine, ide do lekarza w kwietniu zrobic wszystkie badania.
A Wam moje kochane tez zycze duuuuzo spokoju, luzu i wytrwalosci :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:cześć moje sliczne
Swoja droga ja 3 tygodnie temu przestalam palic, wrzucilam na luz, zmienilam diete, biore kwas foliwy i multivitamine, ide do lekarza w kwietniu zrobic wszystkie badania.
A Wam moje kochane tez zycze duuuuzo spokoju, luzu i wytrwalosci :*
Hej hej :***
W kwietniu na badania ? miałyśmy czekać do lipca
Ja czekam do lipca, wydrukuje sobie tabeleczki stąd, będzie mieć jakis obraz :)_ -
Jagodko nie potrafie mu odmowic
A chodzi mi o moja temp... Ona cos rosnie i spada odrazu...
Zobaczymy jak bedzie w nastenym cyklu
Moze to wina tabletek... nie wiem... Bede sie martwic pozniej...
Teraz siedze, pije kawusie i mysle za co sie wczesniej zabrac
w sumie nie mam nic szczegolneo do roboty... wezme pozniej goraca kapiel...
Brzuch nie dziwnie boli...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:cześć moje sliczne
A Wam moje kochane tez zycze duuuuzo spokoju, luzu i wytrwalosci :*
Hej hej :***
W kwietniu na badania ? miałyśmy czekać do lipca
Ja czekam do lipca, wydrukuje sobie tabeleczki stąd, będzie mieć jakis obraz :)_
Ja tez sie wybieram jednak na badania jak bede w Polsce... Juz mam na oku lekarza ma swietne opinie mam nadzieje ze mi pomozehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
Anika321 wrote:Paula90 - trzymam za Cb mocno kciuki główka do góry zacznij robic cos dla siebie.zapisz sie na jakies zajecia by nie mysleć..zobaczysz ze bedzie o wiele lepiej
Zaczynam Cwiczenia i biore sie za siebie Moze cos to mi pomoze psychiczniemoniaak lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4