X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaak wrote:
    co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)

w Uk lekarze sa smieszni...

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaak wrote:
    co do lekarzy to rozumiem..mi mowia w UK to samo wiec bez sensu w ogole cokolwiek z lekarzami tutaj dyskutowac...moze yoga Ci pomoze sie wyciszyc:)a i dla zdrowia dobre:)

Tez myslalam o tym zeby sie zapisac na joge :D ale ja teraz czekam na wiosne yhym...wiosenna pogode,wkladam dres i biegam :D plus dieta i zapisuje sie na zumbe a i jeszcze prawko :) i praca :) bede miala co robic ale nie bede myslec non stop dzidzia!!!

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam troche do zrzucenia bo zaniedbalam sie :D wiec cos dla zdrowia zrobie i dla siebie :)

• moniaak Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym powiedziala...zalosni:)
    tak czy siak..delektuj sie kawa:P i posprzataj:)bo to zaraz wielkanoc!!:)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    moniaak wrote:

Tez myslalam o tym zeby sie zapisac na joge :D ale ja teraz czekam na wiosne yhym...wiosenna pogode,wkladam dres i biegam :D plus dieta i zapisuje sie na zumbe a i jeszcze prawko :) i praca :) bede miala co robic ale nie bede myslec non stop dzidzia!!!

ja tez do pracyyyy!! :D Bede miala zajecie :)

• moniaak Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    moniaak wrote:

widzac to co sie dzieje ostatnio z pogoda to na wiosne mozemy jeszcze troche poczekac:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest jak sie siedzi w domu :) niestety ma sie wtedy za duzo czasu :)
    o.k ja smigam do sis bede po poludniu papapatki

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zostaje mi zumba,prawko i praca i dieta

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniaak wrote:
    ja bym powiedziala...zalosni:)
    tak czy siak..delektuj sie kawa:P i posprzataj:)bo to zaraz wielkanoc!!:)

ja na wielkanoc chyba wyladuje w PL :) U mamuni :) :) :) tak mi sie za nia teskni... To moja najwspanialsza przyjaciolka <3

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa Basiu :* Milego dnia kochana :) :*

• moniaak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    moniaak wrote:

ja tez do pracyyyy!! :D Bede miala zajecie :)

ja wlasnie w pracy:P..na ovu:) a za chwile ide na herbatke..
    odzywiam sie raczej zdrowo bo z wyksztalcenia jestem dietetykiem..ale cwiczenia zaniedbalam:(kiedys chodzilam na joge, pilates i step i mialam duzo wiecej energii niz teraz!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Anikaaaaaaa !!!!!!!1 podwyzszona temperatura ppd pacha,piekny wykres!!!Juz sie nie moge doczekac az potwierdzisz swoje objawy :) bede ciocia :) NET CIOCIA BASIA AHHAHAHAH :D

tez sie nie moge doczekać potwierdzenia. chyba padne na zawał jak sie uda :D pozapraszam was wszystkie na macanko ciążowego brzucha.. :D podobno to jest zarazliwe jak sie dotknie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    maximka84 wrote:
    a ja się dziś dziennie zacznę modlić ... o poczęcie ...
    jestem wierząca itd ... ale z modlitwą u mnie na bakier :\

a co mi zaszkodzi ... i tak wszystko w Jego rękach ...

:)

Ja sie dziennie modle przed snem :) ale choc mam pasek Sw.Dominika to nie modle sie z paskiem... niewiem dlaczego...musze zaczac chodzic do kosciola bo nie chodze :/

:***

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć moje sliczne :)
    Anika Twoj wykres jest wow!!! trzymam mocno kciuki!!!
    Pauliś nie doluj sie kochana moj, poprostu odpusc, a moze Wy za duzo sie <3
    to tez zmniejsza ilosc io jakosc plemnikow.
    Swoja droga ja 3 tygodnie temu przestalam palic, wrzucilam na luz, zmienilam diete, biore kwas foliwy i multivitamine, ide do lekarza w kwietniu zrobic wszystkie badania.
    A Wam moje kochane tez zycze duuuuzo spokoju, luzu i wytrwalosci :*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Jagoodka :)
    tylko sie chwali takie zachowanie :) dzieciaczek bedzie zdrowy jak sie uda :) a uda sie :) trzymam kciuki

JagoodkaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Swoja droga ja 3 tygodnie temu przestalam palic, wrzucilam na luz, zmienilam diete, biore kwas foliwy i multivitamine, ide do lekarza w kwietniu zrobic wszystkie badania.

Hej hej :***
    W kwietniu na badania ? miałyśmy czekać do lipca :P
    Ja czekam do lipca, wydrukuje sobie tabeleczki stąd, będzie mieć jakis obraz :)_

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodko nie potrafie mu odmowic <3
    A chodzi mi o moja temp... Ona cos rosnie i spada odrazu...
    Zobaczymy jak bedzie w nastenym cyklu :)
    Moze to wina tabletek... nie wiem... :) Bede sie martwic pozniej...
    Teraz siedze, pije kawusie i mysle za co sie wczesniej zabrac :)
    w sumie nie mam nic szczegolneo do roboty... wezme pozniej goraca kapiel...
    Brzuch nie dziwnie boli... :/

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    JagoodkaK wrote:

Hej hej :***
    W kwietniu na badania ? miałyśmy czekać do lipca :P
    Ja czekam do lipca, wydrukuje sobie tabeleczki stąd, będzie mieć jakis obraz :)_

Ja tez sie wybieram jednak na badania jak bede w Polsce... Juz mam na oku lekarza ma swietne opinie mam nadzieje ze mi pomoze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 - trzymam za Cb mocno kciuki :) główka do góry :) zacznij robic cos dla siebie.zapisz sie na jakies zajecia :) by nie mysleć..zobaczysz ze bedzie o wiele lepiej :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Paula90 - trzymam za Cb mocno kciuki :) główka do góry :) zacznij robic cos dla siebie.zapisz sie na jakies zajecia :) by nie mysleć..zobaczysz ze bedzie o wiele lepiej :)

Zaczynam :) Cwiczenia i biore sie za siebie :) Moze cos to mi pomoze psychicznie :)

moniaak lubi tę wiadomość

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ