GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoooooooo nie skrzaciku
!!!! ja sie z tym nie zgadzam!!!ze wszystkim tylko nie z tesciowa!!!
macie jakies zwierzatko?Jagoodka ma psa.Ja tez mam psa ale mam tez 1 Nimfe i 1 falista.
Kiedys mialam Barabande KrolewskaPiekna papuga a rczej Dominik
Strasznie chcialabym miec Iguane Zielona
http://zoomia.pl/files/i/11/55/ptaki-papugi-papuzki_big24309_1155681971333829760.jpg#!prettyPhoto[gallery]/1/
Tak wygladal moj DominikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 18:55
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:a ja mam Psa, Tasiemca i Tomka
haha dobre ,no ja mam rybki,pieska tesciowej brrr hahaha na u3maniu i mojego osiołka Robercika ale Robuniu twierdzi ze osiolkiem nie jest hahaha ale dobrze ze nie jeleniem i nie mysli tak jak ja hahaha,tak sie smieje ale zwijam sie z bolu brzuszyskanic nie pomaga no i dziewczyny te ogromne ilosci sluzu ja w zyciu razem wzietego tyle nie mialam
jestem do niczego ech...
-
nick nieaktualnyMialam kiedys szczurka Kubusia,krolika Kubusia i kroliczke Smoczusie + ich mlody,psa Arcziego( otruli mi go 3 lata temu
),2 mysio skoczki,rybkiiii z 50 szt,3 swinki morskie,kotke Bule + co roku po 5-6 mlodych i tak przez 15 lat,myszki,kaczki,kury,a moj tata hoduje Kroliki,I kilka innych kocurow.Duzo tego bylo przez cale moje zycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:ja mam meza i dziecko. Robia za cale zoo
oj tu sie z Toba zgodze z tym zoo jak widze swoje dwie siostrzenice jedna co prawda nie ma roku ale glosna bardzo i spiewa haha glosno a druga 4 lata ale szal cial doslownie wszedzie jej pelno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie
a jestes po owulacji?
dziwna sprawa masz racje !!!
A naszego detektywa skrzacika niema -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:A jakie macie marzenie?gdzie chcialybyscie pojechac?co zrobic?jak sie spelnic?
Oczywiscie najwieksze marzenie znambo mamy takie samo
uwierz kochana ze poza dzieckiem nie mam juz zadnego marzeniamamy juz kazde dobra prace,dom i nic w sumie nam nie brak tylko jednego ach...
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie
a jestes po owulacji?
dziwna sprawa masz racje !!!
A naszego detektywa skrzacika niema
Basia juz po owulce,chyba do gina sie wybiore jak jutro ten jebany bol nie minie bo juz kurva nic zrobic nie moge -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny