GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoooooooo nie skrzaciku !!!! ja sie z tym nie zgadzam!!!ze wszystkim tylko nie z tesciowa!!!
macie jakies zwierzatko?Jagoodka ma psa.Ja tez mam psa ale mam tez 1 Nimfe i 1 falista.
Kiedys mialam Barabande Krolewska Piekna papuga a rczej Dominik
Strasznie chcialabym miec Iguane Zielona
http://zoomia.pl/files/i/11/55/ptaki-papugi-papuzki_big24309_1155681971333829760.jpg#!prettyPhoto[gallery]/1/
Tak wygladal moj DominikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 18:55
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:a ja mam Psa, Tasiemca i Tomka
haha dobre ,no ja mam rybki,pieska tesciowej brrr hahaha na u3maniu i mojego osiołka Robercika ale Robuniu twierdzi ze osiolkiem nie jest hahaha ale dobrze ze nie jeleniem i nie mysli tak jak ja hahaha,tak sie smieje ale zwijam sie z bolu brzuszyska nic nie pomaga no i dziewczyny te ogromne ilosci sluzu ja w zyciu razem wzietego tyle nie mialam jestem do niczego ech... -
nick nieaktualnyMialam kiedys szczurka Kubusia,krolika Kubusia i kroliczke Smoczusie + ich mlody,psa Arcziego( otruli mi go 3 lata temu ),2 mysio skoczki,rybkiiii z 50 szt,3 swinki morskie,kotke Bule + co roku po 5-6 mlodych i tak przez 15 lat,myszki,kaczki,kury,a moj tata hoduje Kroliki,I kilka innych kocurow.Duzo tego bylo przez cale moje zycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:ja mam meza i dziecko. Robia za cale zoo
oj tu sie z Toba zgodze z tym zoo jak widze swoje dwie siostrzenice jedna co prawda nie ma roku ale glosna bardzo i spiewa haha glosno a druga 4 lata ale szal cial doslownie wszedzie jej pelno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie
a jestes po owulacji?
dziwna sprawa masz racje !!!
A naszego detektywa skrzacika niema -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:A jakie macie marzenie?gdzie chcialybyscie pojechac?co zrobic?jak sie spelnic?
Oczywiscie najwieksze marzenie znam bo mamy takie samo
uwierz kochana ze poza dzieckiem nie mam juz zadnego marzenia mamy juz kazde dobra prace,dom i nic w sumie nam nie brak tylko jednego ach... -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...
Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie
a jestes po owulacji?
dziwna sprawa masz racje !!!
A naszego detektywa skrzacika niema
Basia juz po owulce,chyba do gina sie wybiore jak jutro ten jebany bol nie minie bo juz kurva nic zrobic nie moge -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny