Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooooooo nie skrzaciku :O !!!! ja sie z tym nie zgadzam!!!ze wszystkim tylko nie z tesciowa!!! :O

macie jakies zwierzatko?Jagoodka ma psa.Ja tez mam psa ale mam tez 1 Nimfe i 1 falista.
    Kiedys mialam Barabande Krolewska :) Piekna papuga a rczej Dominik ;)
    Strasznie chcialabym miec Iguane Zielona

http://zoomia.pl/files/i/11/55/ptaki-papugi-papuzki_big24309_1155681971333829760.jpg#!prettyPhoto[gallery]/1/

Tak wygladal moj Dominik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 18:55

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dwa szczury i chce kupic psa :)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam Psa, Tasiemca i Tomka :P

izunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam meza i dziecko. Robia za cale zoo :P

basiulkaa_89, izunia.mo.84, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    a ja mam Psa, Tasiemca i Tomka :P

haha dobre ,no ja mam rybki,pieska tesciowej brrr hahaha na u3maniu i mojego osiołka Robercika ale Robuniu twierdzi ze osiolkiem nie jest hahaha ale dobrze ze nie jeleniem i nie mysli tak jak ja hahaha,tak sie smieje ale zwijam sie z bolu brzuszyska :-( nic nie pomaga no i dziewczyny te ogromne ilosci sluzu ja w zyciu razem wzietego tyle nie mialam :-( jestem do niczego ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam kiedys szczurka Kubusia,krolika Kubusia i kroliczke Smoczusie + ich mlody,psa Arcziego( otruli mi go 3 lata temu :( ),2 mysio skoczki,rybkiiii z 50 szt,3 swinki morskie,kotke Bule + co roku po 5-6 mlodych i tak przez 15 lat,myszki,kaczki,kury,a moj tata hoduje Kroliki,I kilka innych kocurow.Duzo tego bylo przez cale moje zycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomnialam dodac kota tescia Filip to kocur ktorego mam ochote rozedrzec kiedy tylko go widze

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia ciekawa sprawa z tym sluzem...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice zawsze przymruzali oko na nasze nastepne pupile ;) aha i Dzekus 18 juz letni piesek moich rodzicow

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    ja mam meza i dziecko. Robia za cale zoo :P

oj tu sie z Toba zgodze z tym zoo jak widze swoje dwie siostrzenice jedna co prawda nie ma roku ale glosna bardzo i spiewa haha glosno a druga 4 lata ale szal cial doslownie wszedzie jej pelno

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie marzenie?gdzie chcialybyscie pojechac?co zrobic?jak sie spelnic?
    Oczywiscie najwieksze marzenie znam ;) bo mamy takie samo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:

Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Ewcia?
    Dzisiaj cisza,sie nie odzywa.Mam nadzieje,ze nie dostala @ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    JagoodkaK wrote:

Jagodka w szoku jestem ,myslalam ze to moze jakies uplawy ale przeciez na tyle to sie znam i kupilam testy od zapalenia czy nie one czasem ale wszystko oki,sluz jest bezwonny w duzej ilosci i bielusienkiego koloru taki wodnisto kremowy ale kolor jak balsam do ciala cos takiego i bol brzucha,pewnie znow cos nie tak jak to u mnie :-(

a jestes po owulacji?
    dziwna sprawa masz racje !!!
    A naszego detektywa skrzacika niema :) :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    A jakie macie marzenie?gdzie chcialybyscie pojechac?co zrobic?jak sie spelnic?
    Oczywiscie najwieksze marzenie znam ;) bo mamy takie samo ;)

uwierz kochana ze poza dzieckiem nie mam juz zadnego marzenia :-( mamy juz kazde dobra prace,dom i nic w sumie nam nie brak tylko jednego ach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    JagoodkaK wrote:

a jestes po owulacji?
    dziwna sprawa masz racje !!!
    A naszego detektywa skrzacika niema :) :/

Basia juz po owulce,chyba do gina sie wybiore jak jutro ten jebany bol nie minie bo juz kurva nic zrobic nie moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bede doswiadczonych na innych topikach pytac bo zaraz mnie zjada i opierdola i tak to sie skonczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciala oprocz dziecka jechac nad wielki kanion <3 i miec legwana zielonego ale moj nie chce sie zgodzic :(

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kilka marzen... tych najwazniejszych nie zdradze bo boje sie, ze sie nie spelnia:)
    jedno z nich to dostac wreszcie prace...

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja bym chciala oprocz dziecka jechac nad wielki kanion <3 i miec legwana zielonego ale moj nie chce sie zgodzic :(

Basiulka a moze na legwana jednak sie zgodzi Twoj

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ