GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej babeczki,ja caly dzien w garach tylko smierdze czosnkiem i przyprawami hahaha,naszykowalam sie ale juz sil mi brak ,reszta jutro ale juz nie wiele 3 rzeczy tylko i salatka , reszte sprzatnac i passsss ,biore sie za siebie . Brzuch mnie boli tzn podbrzusze i to chyba od roboty bo od 9 rano zem usiadla dopiero ,co u Was ciekawego?
-
nick nieaktualnyhej skrzaciku czesc izuniu
spokojnie baaardzo na forum, wszystkie w garach i porzadkach.
ja tez dzis podziergałam trochę ... ale duzo się nie zrobi jak po 17tej jest się z pracy w domu....
jutro tylko machnę ciacho i juzizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:tymczascem lece połozyć się przed TV ... na dziś zostało mi ubrac posciel ... kołderki sie wietrza na balkonie
u mnie tak snieg wali ze nie da sie nic wyniesc hehhe Boze narodzenie idzie chyba,ale posciel i ja dzis przebieralam i sie wkurzalam przy tym jakas nerwowa sie robie
-
nick nieaktualnydziewczyny mam takie krepujace pytanie,troche sie wystraszylam,moze ktoras mi odpowie z doswiadczonych ,chodzi o to ze jak sie mylam to zauwazylam ze moja biedronka jest jakas dziwnie ciemniejsza a moj mowi mi ze cos mi sie stalo bo jest sina i sie martwie teraz moze jakis rak,ale by na badaniach wyszlo albo moja fasolinka wyplywa ech..... zalamalam sie i jescze ten bol podbrzusza pewnie juz wszysko licho wzielo
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:dziewczyny mam takie krepujace pytanie,troche sie wystraszylam,moze ktoras mi odpowie z doswiadczonych ,chodzi o to ze jak sie mylam to zauwazylam ze moja biedronka jest jakas dziwnie ciemniejsza a moj mowi mi ze cos mi sie stalo bo jest sina i sie martwie teraz moze jakis rak,ale by na badaniach wyszlo albo moja fasolinka wyplywa ech..... zalamalam sie i jescze ten bol podbrzusza pewnie juz wszysko licho wzielo
kochana z tego co wiem to wargi sromowe robia sie ciemniejsze a nawet sine jak sie jest w ciazy takze glowa do gory moze sie dzielnie tzryma i nie wyplywa z ciebieizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniaak wrote:ja bym nie panikowała.narządy płciowe często zmieniają kolor..masz czucie tam?jak tak to bym się nie martwiła..a może serduszkowaliście jakoś intensywnie przed?czasem to też ma wpływ..
MAM TYLKO NADZIEJE ZE NIC MI SIE NIE PRZYPALETALO KOCHANA BO JA panikara jestem,sorki za cps
-
nick nieaktualnymoniaak wrote:ja bym nie panikowała.narządy płciowe często zmieniają kolor..masz czucie tam?jak tak to bym się nie martwiła..a może serduszkowaliście jakoś intensywnie przed?czasem to też ma wpływ..
mam czucie,serduszkowalam rano ale bardzo 0 5 gdzies i nic takiego nie bylo ech...ja to zawsze cos mam nie tak,taki dziwolag ze mnie
-
ee tam nie dziwoląg..tam na dole naprawdę często zmienia się kolor tylko nie każdy tak się obserwuje..mi też teraz spulchniało:P i ściemniało..ale to na @..u ciebie serduszkowanie mogło mieć wpływ..:)obserwuj się..za dwa dni pewnie zniknie:)
izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
izunia.mo.84 wrote:moniaak wrote:ja bym nie panikowała.narządy płciowe często zmieniają kolor..masz czucie tam?jak tak to bym się nie martwiła..a może serduszkowaliście jakoś intensywnie przed?czasem to też ma wpływ..
MAM TYLKO NADZIEJE ZE NIC MI SIE NIE PRZYPALETALO KOCHANA BO JA panikara jestem,sorki za cps
a jakby coś się przypętało to by pewnie piekło..czy swędziało chociażizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniaak wrote:ee tam nie dziwoląg..tam na dole naprawdę często zmienia się kolor tylko nie każdy tak się obserwuje..mi też teraz spulchniało:P i ściemniało..ale to na @..u ciebie serduszkowanie mogło mieć wpływ..:)obserwuj się..za dwa dni pewnie zniknie:)
uspokoilam sie troche i obys miala racje moja kochana,tylko ja panikowalam bo 1 raz mi sie tak zdarzylo,depiluje sie co dziennie rano hahah zeby gladka biedronka byla i widze ze nie bylo czegos takiego a w 1 ciazy nie mialam nic sinego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:izunia.mo.84 wrote:dziewczyny mam takie krepujace pytanie,troche sie wystraszylam,moze ktoras mi odpowie z doswiadczonych ,chodzi o to ze jak sie mylam to zauwazylam ze moja biedronka jest jakas dziwnie ciemniejsza a moj mowi mi ze cos mi sie stalo bo jest sina i sie martwie teraz moze jakis rak,ale by na badaniach wyszlo albo moja fasolinka wyplywa ech..... zalamalam sie i jescze ten bol podbrzusza pewnie juz wszysko licho wzielo
kochana z tego co wiem to wargi sromowe robia sie ciemniejsze a nawet sine jak sie jest w ciazy takze glowa do gory moze sie dzielnie tzryma i nie wyplywa z ciebie
Cześć Dziewczyny Iza ręki sobie nie dam uciąć, że jesteś w ciąży, ale mój mąż przy pierwszej ciąży i teraz (jeszcze przed zrobieniem testu) też zaobserwował u mnie to samo i stwierdził, że w środku jestem BARDZO ciepła ale może się zdarzyć, że złapałaś jakąś infekcję, zmieniłaś płyn do higieny intymnej i stąd taka zmiana ale jeśli nic poza zmianą koloru Ci nie dolega to raczej nie marwtiłabym się
Trzymam za Was kciuki ))) -
nick nieaktualnydzien dobry babeczki ,wpadam z rana bo potem czas nie bede miec. sama-ja, nie zmienialam plynu bo uzywam ten sam laktacyd od 1,5 roku nic mnie nie swedzi nie piecze ani nie mam uplawow za to ciagle wilgotno takie odczucie ale juz po plodnych wiec nie wiem skad te uczucie wilgoci.tak poza to nic mi nie dolega z wyjatkiem pobolewania podbrzusza co i raz jak sie przemecze deko albo wkurze,co do cieploty to dzis mi tempka wzrosla ale nie wiem jakie odczucie mial moj hahaha zapytac musze