GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ja nic nie robie dopiero jutro jajka faszerowane. na szczescia ja nie wyprawiam swiat tylko idziemy w gosci ahh..
my coś tam podziergamy ale nie dużo, teściowa piecze ciasto, ja, chyba zrobimy rybę po grecku, może sałatkę jakąś ... no ale my tez na 1wsze święto jedziemy do rodziców moich a ciachem dzielę się z moją mamą - daję jej połowę swojego, a ona mi mojego -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:hej kobitki.
My właśnie sie lenimy
Nie wytrzymałam z tym testem.. jestem meega niecierpliwa.
Wyszedł meega delikatna,trzeba sie nagimnastykowac by cokolwiek zobaczyć we wtorek kolejny.
życzę żeby były mega dwie grube krechyAnika321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ja Na Wspolnej oglądam jak mysle o tym ze mam sie zabrać za porządki to az gól w gardle mi skacze... nie mam weny.
he ... wiem coś o tym jak nie ma weny nic nie idzie ...
ja wczoraj po pracy miałam wenę na porządki wszystkie możliwe kurze powycierałam, ozdoby świąteczne powieszałam , poukładałam dziś po pracy, łazienka , odkurzanie i mycie podłóg -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:A ja mam to w dupie leze i wpiedzielema cukiery
i duuuuuuuuuu...pa rośnie
a potem : dziewczyny znacie jakąś dietę ?
hahahaahha, kochana :***
Znalazlam swietne tabletki ale to kupie jak nir zajde przez najblizsze 2 miesiace... takze narrazie wpierdzielamhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:A ja mam to w dupie leze i wpiedzielema cukiery
i duuuuuuuuuu...pa rośnie
a potem : dziewczyny znacie jakąś dietę ?
hahahaahha, kochana :***
Znalazlam swietne tabletki ale to kupie jak nir zajde przez najblizsze 2 miesiace... takze narrazie wpierdzielam
nie bierz rzadnych tabletek na odchudzanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broń Cię Panie Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam dziewczyny co się faszerowały różnymi tabletkami - tymi legalnymi i tymi niedostępnymi w Polsce ... owszem chudły ... ale potem ... trudno utrzymać wagę, j0-jo, a co najgorsze - teraz nie mogą schudnąć ... a przyczyna jest prosta - jak potraktujesz organizm tak silnymi tabsami, to potem on nie jest już w stanie schudnać bardziej naturalnymi metodami bo domaga się tych silnych środków ... i co - całe życie bedziesz się truć ? nie bąź niemądra, nie słuchaj o cudotwórczych tabletkach !!! gdyby takie były nie byłoby ludzi otyłych wogóle ...!!!
nie ma cudów i nie daj się nabrać!!!
lepiej naturalnie - więcej ruchu, mniej słodyczy, nie jeść po 18tej ... ja dzięki temu kiedyś fajnie schudłam ... (pisałamm Ci w LO ważyłam prawie 80...teraz mam ok., 72 i waga mi się trzyma) .Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, PozdrawiamMrowwwka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny