GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:a ja dzisiaj mam przerwe w okresie bo jutro zas . . . eh normalka u mnie
Aha a temperature i tak bede miezryc.
jak to przerwe?
Normalna przerwa mam jednodniowa przerwe w okresie a jutro zas i potem koniec
aha ja tak niemam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Kochane odpuszczam ze staraniami na jakis czas,bede z Wami pisac ale dziecko odkladam na pozniej najpierw praca,potem slub i wakacje za granica a potem dzidzia.Nie chce zeby mojemu dzidzi czegos brakowalo...Najpierw musze sie czegos dorobic.Zycze szczescia
babo a tobie co sie stało?ten post brzmi jak pozegnanie
No bo to jest pozegnanie z moja checia zajscia w ciaze!!!
Zaczynam zyc!!!impreza praca sex,sex,sex Sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i nie chce mi sie gadac o dzidziach!!!chce wyjecha c za granice na wymarzone wakacje!!!chce wziasc slub i miec dobra prace!!!moze za pare lat dzidzia ale nie teraaaz najpierw Ja i Moj a potem,potem dzidzia przemyslalam sobie cale moje zycie i tak postanowilamPaula90, skrzat84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Kochane odpuszczam ze staraniami na jakis czas,bede z Wami pisac ale dziecko odkladam na pozniej najpierw praca,potem slub i wakacje za granica a potem dzidzia.Nie chce zeby mojemu dzidzi czegos brakowalo...Najpierw musze sie czegos dorobic.Zycze szczescia
A i nie chce mi sie gadac o dzidziach!!!chce wyjecha c za granice na wymarzone wakacje!!!chce wziasc slub i miec dobra prace!!!moze za pare lat dzidzia ale nie teraaaz najpierw Ja i Moj a potem,potem dzidzia przemyslalam sobie cale moje zycie i tak postanowilam
i brawo tak trzymaj!!!nic na siłe a wszytsko na spokojnie co ma byc bedziePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Kochane odpuszczam ze staraniami na jakis czas,bede z Wami pisac ale dziecko odkladam na pozniej najpierw praca,potem slub i wakacje za granica a potem dzidzia.Nie chce zeby mojemu dzidzi czegos brakowalo...Najpierw musze sie czegos dorobic.Zycze szczescia
A i nie chce mi sie gadac o dzidziach!!!chce wyjecha c za granice na wymarzone wakacje!!!chce wziasc slub i miec dobra prace!!!moze za pare lat dzidzia ale nie teraaaz najpierw Ja i Moj a potem,potem dzidzia przemyslalam sobie cale moje zycie i tak postanowilam
i brawo tak trzymaj!!!nic na siłe a wszytsko na spokojnie co ma byc bedzie
Praca taka normalna na umowe itd.,slub potem dzidzia,nie teraz wszystko za szybko bym chciala!!!nie tak nie moze byc!!!i wakacje na jakiejs wyspie gdzies gdzie jest goraaaaaaaaaacoskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny