GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Kochane odpuszczam ze staraniami na jakis czas,bede z Wami pisac ale dziecko odkladam na pozniej najpierw praca,potem slub i wakacje za granica a potem dzidzia.Nie chce zeby mojemu dzidzi czegos brakowalo...Najpierw musze sie czegos dorobic.Zycze szczescia
babo a tobie co sie stało?ten post brzmi jak pozegnanie
No bo to jest pozegnanie z moja checia zajscia w ciaze!!!
Zaczynam zyc!!!impreza praca sex,sex,sex Sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i nie chce mi sie gadac o dzidziach!!!chce wyjecha c za granice na wymarzone wakacje!!!chce wziasc slub i miec dobra prace!!!moze za pare lat dzidzia ale nie teraaaz najpierw Ja i Moj a potem,potem dzidzia przemyslalam sobie cale moje zycie i tak postanowilam
Jak miałam 23 lata nawet nie myślałam ,ze kiedykolwiek bede chcieć dzieci, i mimo kłopotów z zaciążeniem teraz, nie żałuje:) Warto pożyć -
michaela wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Kochane odpuszczam ze staraniami na jakis czas,bede z Wami pisac ale dziecko odkladam na pozniej najpierw praca,potem slub i wakacje za granica a potem dzidzia.Nie chce zeby mojemu dzidzi czegos brakowalo...Najpierw musze sie czegos dorobic.Zycze szczescia
babo a tobie co sie stało?ten post brzmi jak pozegnanie
No bo to jest pozegnanie z moja checia zajscia w ciaze!!!
Zaczynam zyc!!!impreza praca sex,sex,sex Sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i nie chce mi sie gadac o dzidziach!!!chce wyjecha c za granice na wymarzone wakacje!!!chce wziasc slub i miec dobra prace!!!moze za pare lat dzidzia ale nie teraaaz najpierw Ja i Moj a potem,potem dzidzia przemyslalam sobie cale moje zycie i tak postanowilam
Jak miałam 23 lata nawet nie myślałam ,ze kiedykolwiek bede chcieć dzieci, i mimo kłopotów z zaciążeniem teraz, nie żałuje:) Warto pożyć
żeby potem pokazywać świat małej istocie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
hmn....co to za portal 28dni.pl ... oglądałam go teraz ... czyżby konkurencja ovu ?
my nie szalejemy za bardzo w kuchni święta jak święta, coś zrobić trzeba, ale bez przesady ... zresztą teraz sięta można co tydzień mieć wszystkiego w sklepach na pęczki nie to co kiedyś ... jak tato mi opowiadał - dziadkowie kupili na święta pomarańcze, lepszą szynkę - czego na codzień nie było!!! wtedy czuli że są święta ... było coś wyjątkowego, czekało się na to ... a teraz ... jeszcze ten śnieg ... ładnie się komponuje z moimi gałązkami baziowymi przybranymi w jaja
he ...Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny