GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:no ateraz tydzien?cos kolo tego nie???
Eeee no to BEDE CIOCIUNIA ale wirtualna hehehhe dobrze bo by to dziecko z nami wszystkimi zwariowalo hahahhahah
No bo kto by chcial taka ciotke jak ja?roztrzepana,a skrzata?ja bym zwariowala hahahah
ok 4-5dni z krótkiego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ojoj to jegodko teraz bedziecie musieli razem zamieszkac
hehehehhehhe i ślubek wziąść
Z TYM SLUBEM TO NIE TAK SZYBKO, JA SIE CHCE NA SWOIM WESELU POBAWIC :p
hehehehhe w ciąży tez mozna hahah bez alkoholu ahha -
basiulkaa_89 wrote:no ateraz tydzien?cos kolo tego nie???
Eeee no to BEDE CIOCIUNIA ale wirtualna hehehhe dobrze bo by to dziecko z nami wszystkimi zwariowalo hahahhahah
No bo kto by chcial taka ciotke jak ja?roztrzepana,a skrzata?ja bym zwariowala hahahah
MOJE DZIECKO BY CHCIALO, JA JESTEM ROZJE... JAK PACZKA DROPSOW, STRZELCEM W KONCU JESTEM :pPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:no ateraz tydzien?cos kolo tego nie???
MOJE DZIECKO BY CHCIALO, JA JESTEM ROZJE... JAK PACZKA DROPSOW, STRZELCEM W KONCU JESTEM :p
hahahah skrzat juz jest ciocią kilka krotnie hahaPaula90 lubi tę wiadomość