GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no bije mi po tych winku :p W dodatku Pawcio powiedzial swojej kochanej mamusi o slubie naszym i stwierdzila " czarno to widze bo brak racjonalnego myslenia... " o ta piz*da ....
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:nie no bije mi po tych winku :p W dodatku Pawcio powiedzial swojej kochanej mamusi o slubie naszym i stwierdzila " czarno to widze bo brak racjonalnego myslenia... " o ta piz*da ....
ale ci pojechała po stringach ahahhahaizunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Paula90 wrote:nie no bije mi po tych winku :p W dodatku Pawcio powiedzial swojej kochanej mamusi o slubie naszym i stwierdzila " czarno to widze bo brak racjonalnego myslenia... " o ta piz*da ....
ale ci pojechała po stringach ahahhaha
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahaha jak ona majtek nie nosi hahaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:nie no bije mi po tych winku :p W dodatku Pawcio powiedzial swojej kochanej mamusi o slubie naszym i stwierdzila " czarno to widze bo brak racjonalnego myslenia... " o ta piz*da ....
ale ci pojechała po stringach ahahhaha
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahaha jak ona majtek nie nosi haha
zapomniałam hahahhaha tam nie produkująizunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość