GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:madzia ale ci fajnie zazdroszcze
slyszałm ze to okropny bol ale na pocieszenia napisze ze w pierwszy dzien okresu umieram z bolu brzucha czysci mnie i wymiotuje a czasem to musze zastrzyk dostac bo bol mnie wykancza
mam tak samo plus omdlenia i pogotowie -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:MADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:madzia ale ci fajnie zazdroszcze
slyszałm ze to okropny bol ale na pocieszenia napisze ze w pierwszy dzien okresu umieram z bolu brzucha czysci mnie i wymiotuje a czasem to musze zastrzyk dostac bo bol mnie wykancza
mam tak samo plus omdlenia i pogotowie
o boziu bardzo ci wspolczujeMADZIA987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:MADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:madzia ale ci fajnie zazdroszcze
o boziu bardzo ci wspolczuje
nawet nie zlicze ile razy z pracy mnie pogotowie wzielo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:MADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:MADZIA987 wrote:basiulkaa_89 wrote:madzia ale ci fajnie zazdroszcze
o boziu bardzo ci wspolczuje
nawet nie zlicze ile razy z pracy mnie pogotowie wzielo
o kurcze a byłas z tym u lekarzaMADZIA987 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-