Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
Odpowiedz

Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰

Oceń ten wątek:
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_xx wrote:
    Przytulam :(
    Bardzo dziękuję ❤️❤️❤️

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶
    od: 04.23

👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
    🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
    ✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
    ✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%
    ✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
    ✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
    ✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY

08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
    12.23 cb 💔
    07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartiMarti wrote:
    Niestety oznacza ciążę biochemiczną .. bardzo mi przykro 🥹 mam nadzieję że szczęście w następnym cyklu się do ciebie uśmiechnie 🥰
    Bardzo mi z tym źle :( ja was dziewczyny podziwiam … ja powoli tracę nadzieję i siły :( myślę sobie że już nie mogę mieć drugiego dziecka :( coś jest nie tak

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
    🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    Najprawdopodobniej tak. Przykro mi. Może rozważ monitoring owulacji i zbadanie progesteronu 7dpo. Bo może potrzebujesz wspomagania i tylko tyle żeby utrzymać ciążę.
    Tak , w tym cyklu kupuje testy owulacyjne , czy mogę prosić o polecenie jakiś ?
    I jak będzie pik to 7 dni po zbadam progesteron! Bardzo dziękuję ❤️

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Przykro mi, przytulam ❤️
    Bardzo dziękuję jesteście kochane ❤️

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamausia wrote:
    To samo miałam w maju🥺 bardzo przytulam.
    Najpierw były ⏸️ beta z krwi powyżej 5 więc niby ciąża -ja dla pewności powtórzyłam betę 2 dni później,ale u mnie spadała. Musiałam wiedzieć,bo byłam chwilę przed planowaną histeroskopia.
    Lekarze tego nie uznają nawet za ciążę.
    🐒 przyszła jakoś 2/3 dni po planowanym terminie

Życzę Ci aby u Ciebie jednak ta beta wystartowała.

Nie takie rzeczy to forum widziało.
    Ehh ja już się poddałam i spisałam to na straty :( nie wiem co jeszcze mnie czeka :( wiem że są dziewczyny w gorszych sytuacjach , i podziwiam za siłę do walki … ja mam chwilowego doła 😢

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Pełna chata Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 ja bardzo lubię takie z nadzieniem i robię z przepisu
    https://malacukierenka.pl/miekkie-pierniczki-nadziewane-powidlami-sliwkowymi.html . Są mega😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2023, 21:57

Anka32 lubi tę wiadomość

• Ccarolinaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoKoKoJo wrote:
    Bardzo mi przykro 😪 Przytulam, trzymaj się Kochana 🫂
    Dziękuję kochana ❤️

JoKoKoJo lubi tę wiadomość

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna chata wrote:
    Cześć DIewczyny. Wpadam tylko na chwilę się przywitać i pogratulować ⏸️ . Miło się czyta posty z pozytywnymi testami❤️ Dają wiarę, że na każdą z nas przyjdzie pora😍

Ccarolinaa mocno🫂. Wierzę, że szybko uda Ci się usłyszeć małe ❤️ Też bym zbadała progesteronu na Twoim miejscu.

Aisza ja bym 7 dpo liczyła nie od piku tylko od piku dodała sobie 24h i następny dzień to 1 dpo ale może źle to rozumiem. Tak chyba też sugeruje aplikacja.

Ustroilam dziś chatę, jest 🌲, Jutro pieczenie pierniczków 🙂. Lubię ten klimat świat.
    Dziękuję bardzo bym chciała usłyszeć serduszko 😢😢😢zbadam , gdyby nie wy to bym nic nie wiedziała …

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    Przykro mi 🥺🫂
    Dziękuję ❤️

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Witam się z Wami dziś dość późno , ciężki dzień ale miły. Małż szedł na imprezę firmowa, ale przed ten odwiedzili Nas jego znajomi. Wiadomo dzień na szmacie i w garach, lubię gotować z myślą o gościach ;)

MartiMarti super, dzięki za info testach spermy, takich domowych. Co prawda mój ma za sobą kilka już badać, ale dobrze wiedzieć ;) kolejna ciekawostka z forum

Sunnysunsun gratulacje mamusiu 💜💚 piękny wynik proga ;) trzymam kciuki za poniedziałkowy wynik ;)

Goska tulę. 🫂🫂 Wiem, że wkurza Cie niewiedza, ale czasami nawet lekarz nie ma pomysłu. Oby u Ciebie jednak jedyna potrzeba do uzyskania efektu było tylko czas ! Czasami mam ochotę podejść do typowej patoli która jest w ciąży żeby mi dała instrukcje zachodzenia.

Anka ja też jestem fanką HP, walczyłam dzielnie o wszystkie figurki z Kinder joy 🤣
    Zbraknie Ci ciała na realizację wszystkich pomysłów na tatuaż pamiętam że w planach tez motyw księżycowy.

Ccarolinaa tulę kochana, jeśli to tylko plamienie to nie oznacza nic złego, jeśli żywa krew to jednak jeszcze nie ten cykl 🫂🫂
    Edit. Beta wskazuje że ciąża , ale przez niski progesteron brak możliwości utrzymania, zrób badanie w nowym cyklu progesteronu 7dpo. I zapewne będziesz miała zalecone od lekarza dupka lub luteinę.

MartiMarti czy podczas badania okazało się że nasz niedrożny jajowód, bo ja miałam dwa razy HSG, bez znieczulenia i przeciwbólowych, miło nie było ale 30 minut po badaniu jechałam autem do domu, zastanawiam się skąd ten ból u Ciebie ?
    Puszinka u mnie HSG bardzo podobnie do Twojego, źle nie wspominam 🙂 o ile w sumie można dobrze wspominać leżenie z nogami rozłożonymi jak żaba przed 3 osobami.

Anka, z tą joga to właśnie podobnie było w czwartek na zajęciach, wzruszyłam mnie oznaczenien 😘😘😘 moje pozycję jogowe a pozycję prowadzącej to dwie różne szkoły jogi ;)

Luna co do HSG i starań zależy od lekarza , my dwukrotnie w tym samym cyklu co badanie staraliśmy się, z tym że mój lekarz wymagał żeby badanie było maksymalnie do 13 DC

Butterfly mam takie samo spostrzeżenie co Ty, wolna głową robi swoje ale niestety odpuszczenie to nie jest żaden złoty środek, bo po co w taki razie mamy łykać suple, jeść zdrowo i uprawiać sport, jak można by było balowac cały miesiąc i zajść w ciążę, łatwo i przyjemnie. Wielokrotnie robiliśmy z mężem przeprawy zachowując zdrowy tryb życia, nie liczyliśmy dni, nie mierzyłam temperatury, korzystaliśmy z życia i rozwijaliśmy pasje i żadnego pozytywnego rezultatu to nie dało, dziś wiem że straciłam kilka miesięcy. ..

Viii mój małż oddał mi dziś swoje żołnierzyki z rana, bo aktualnie imprezuje więc raczej jego pijane żołnierze nie będa zdatne ;).

Jagoda wiele przeszliście, trzymam mocno kciuki za to abyście spełnili szybko swoje marzenie o bobasie ! 🤞🤞

Anka Twoj małżonek jest nie do podrobienia, tekst o zolnierzykach mistrzostwo, muszę swojemu powiedzieć ;)

Olaura masz jeszcze rację ,mąż Anki jako prowadzący wątek styczniowy 🤣🤣🤣

Sofka88 po cichu gratuluję 🍀🍀🍀

Niewidzialna tulę za 🙊🐒 🫂🫂

Viii super "spontan" udanego wypadu 😁

Anka, drugie oznaczenie, ja się zaraz rozrycze z wzruszenia. Już jestem i nigdy więcej nie popełnię tego błędy co dziś , bo od godziny próbuję Was nadrobić. NEWER MOR

Nomeolvides bierzesz jeden czy dwa zastrzyki ovi?

Klaudia 🫂🫂 liczę że mąż zmądrzeje , tak jak mąż Alysa. Też się wzbraniał a teraz sam zadeklarował że pójdzie. Wyrzuc negatywne emocje i wróć do starań z nowym optymizmem ale i ciut większym luzem ;)

O mamusiu, Was zostawić na chwilę same.. nie kończąca się opowieść 🤣🤣🤣
    Jest to dla mnie smutna wiadomość że przez progesteron ciąża się nie utrzymała :( czuję się winna … 😪moglam pomyśleć wcześniej i zbadać … może dziś by było wszystko dobrze ..

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Muuu. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ccarolinaa przytulam mocno, przykro mi 🫂😞

Ale dzień, wracaliśmy w taki śnieg, trasa straszna. 😨

Ccarolinaa lubi tę wiadomość

👩🙍‍♂️ 31l.
    👧 Ł. 02.2021

10.2023 cb 💔

7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
    9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
    22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
    6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
    02.04 403g małej M. 💕
    24.06 2kg Dziewczyny 💪
    12.08 już jestem 👧🥰
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola93 wrote:
    Katowice zasypaaaaneee!:)
    I to jak 🙈 moja średnia prędkość na średnicówce dziś to 49 km/h 🙈 a im dalej w stronę Gliwic tym mniej odśnieżone 🙈 chciałam dziś skoczyć do M1, bo się RP wystawiało, ale jak w końcu dojechałam w okolice domu, to stwierdziłam, że nie ma opcji bym jeszcze gdzieś się ruszyła, bo Zabrze było najbardziej nieodśnieżone ze wszystkich miast 🤣😅 moje miasto takie piękne 🤣🥹

ultramaryna_, Lola93 lubią tę wiadomość

• Chmurka21 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dziewczyny. Ledwo przeżyłam w pracy, zastanawiam się czy to nie covid…
    Dzięki za życzenia zdrowia 🥰

@Nomeolvides Kurczę… może to jednorazowa sytuacja z tym pęcherzykiem? Może coś po tej antykoncepcji? Bardzo ściskam

@Klaudia_23 ogółem bardzo Cię rozumiem. Staram się od czerwca, tez wariuje, tez biorę masę wszystkiego, a mój mąż licytuje się ze mną co do badania nasienia :p ja chciałam w grudniu, on przeciąga na styczeń. Wydaje mi się, ze faceci gorzej znoszą takie rzeczy niż my. Ja np. Tez robiłam mu awantury, ze ja przechodzę jakieś zrypane zabiegi, ze mnie boli, a mu ciężko oddac nasienie. Ale teraz widzę, ze wraz z upływającym czasem to on zaczyna się niepokoić bardziej niż ja, wiec myśle, ze w końcu sam powie, ze idzie to zrobić. Jeśli to nie nastąpi, a ciąży nie bedzie, to mu po prostu powiem, ze ja tego dłużej nie zniosę, bo rzeczy, które mogę jeszcze zbadać jest full i nie chce ciagle szukać czegoś u siebie.

@goska000 trochę zazdroszcze @ 🤣 jak to brzmi! Ale oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży. I zdążysz zatestowac w starym roku ❤️

Widzę po Waszych wpisach, ze dziś jakaś aura niekorzystna. Oby jutro był lepszy dzień 😘

goska000 lubi tę wiadomość

👩30l.
    👱‍♂️33l.
    👩🏻‍🤝‍👨🏼od 2015r.
    👰🤵2021r.

Starania od 06.2023
    12cs

Ona: hormony, usg- wszystko w normie
    On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)

Walczymy dalej!
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muuu. wrote:
    @Ccarolinaa przytulam mocno, przykro mi 🫂😞

Ale dzień, wracaliśmy w taki śnieg, trasa straszna. 😨
    Dziękuję mi też :( nie wiem czy będę potrafiła się cieszyć z II kresek 😪

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • Chmurka21 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ccarolina nie zamartwiaj sie. Tak naprawdę nie wiesz do końca czy nawet przy dobrym progesteronie by sie utrzymała. Teraz przynajmniej masz punkt zaczepienia co do dalszych działań. Nie obwiniaj sie absolutnie!

👩30l.
    👱‍♂️33l.
    👩🏻‍🤝‍👨🏼od 2015r.
    👰🤵2021r.

Starania od 06.2023
    12cs

Ona: hormony, usg- wszystko w normie
    On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)

Walczymy dalej!
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effiii wrote:
    Witam się z Wami dziś dość późno , ciężki dzień ale miły. Małż szedł na imprezę firmowa, ale przed ten odwiedzili Nas jego znajomi. Wiadomo dzień na szmacie i w garach, lubię gotować z myślą o gościach ;)

MartiMarti super, dzięki za info testach spermy, takich domowych. Co prawda mój ma za sobą kilka już badać, ale dobrze wiedzieć ;) kolejna ciekawostka z forum

Sunnysunsun gratulacje mamusiu 💜💚 piękny wynik proga ;) trzymam kciuki za poniedziałkowy wynik ;)

Goska tulę. 🫂🫂 Wiem, że wkurza Cie niewiedza, ale czasami nawet lekarz nie ma pomysłu. Oby u Ciebie jednak jedyna potrzeba do uzyskania efektu było tylko czas ! Czasami mam ochotę podejść do typowej patoli która jest w ciąży żeby mi dała instrukcje zachodzenia.

Anka ja też jestem fanką HP, walczyłam dzielnie o wszystkie figurki z Kinder joy 🤣
    Zbraknie Ci ciała na realizację wszystkich pomysłów na tatuaż pamiętam że w planach tez motyw księżycowy.

Ccarolinaa tulę kochana, jeśli to tylko plamienie to nie oznacza nic złego, jeśli żywa krew to jednak jeszcze nie ten cykl 🫂🫂
    Edit. Beta wskazuje że ciąża , ale przez niski progesteron brak możliwości utrzymania, zrób badanie w nowym cyklu progesteronu 7dpo. I zapewne będziesz miała zalecone od lekarza dupka lub luteinę.

MartiMarti czy podczas badania okazało się że nasz niedrożny jajowód, bo ja miałam dwa razy HSG, bez znieczulenia i przeciwbólowych, miło nie było ale 30 minut po badaniu jechałam autem do domu, zastanawiam się skąd ten ból u Ciebie ?
    Puszinka u mnie HSG bardzo podobnie do Twojego, źle nie wspominam 🙂 o ile w sumie można dobrze wspominać leżenie z nogami rozłożonymi jak żaba przed 3 osobami.

Anka, z tą joga to właśnie podobnie było w czwartek na zajęciach, wzruszyłam mnie oznaczenien 😘😘😘 moje pozycję jogowe a pozycję prowadzącej to dwie różne szkoły jogi ;)

Luna co do HSG i starań zależy od lekarza , my dwukrotnie w tym samym cyklu co badanie staraliśmy się, z tym że mój lekarz wymagał żeby badanie było maksymalnie do 13 DC

Butterfly mam takie samo spostrzeżenie co Ty, wolna głową robi swoje ale niestety odpuszczenie to nie jest żaden złoty środek, bo po co w taki razie mamy łykać suple, jeść zdrowo i uprawiać sport, jak można by było balowac cały miesiąc i zajść w ciążę, łatwo i przyjemnie. Wielokrotnie robiliśmy z mężem przeprawy zachowując zdrowy tryb życia, nie liczyliśmy dni, nie mierzyłam temperatury, korzystaliśmy z życia i rozwijaliśmy pasje i żadnego pozytywnego rezultatu to nie dało, dziś wiem że straciłam kilka miesięcy. ..

Viii mój małż oddał mi dziś swoje żołnierzyki z rana, bo aktualnie imprezuje więc raczej jego pijane żołnierze nie będa zdatne ;).

Jagoda wiele przeszliście, trzymam mocno kciuki za to abyście spełnili szybko swoje marzenie o bobasie ! 🤞🤞

Anka Twoj małżonek jest nie do podrobienia, tekst o zolnierzykach mistrzostwo, muszę swojemu powiedzieć ;)

Olaura masz jeszcze rację ,mąż Anki jako prowadzący wątek styczniowy 🤣🤣🤣

Sofka88 po cichu gratuluję 🍀🍀🍀

Niewidzialna tulę za 🙊🐒 🫂🫂

Viii super "spontan" udanego wypadu 😁

Anka, drugie oznaczenie, ja się zaraz rozrycze z wzruszenia. Już jestem i nigdy więcej nie popełnię tego błędy co dziś , bo od godziny próbuję Was nadrobić. NEWER MOR

Nomeolvides bierzesz jeden czy dwa zastrzyki ovi?

Klaudia 🫂🫂 liczę że mąż zmądrzeje , tak jak mąż Alysa. Też się wzbraniał a teraz sam zadeklarował że pójdzie. Wyrzuc negatywne emocje i wróć do starań z nowym optymizmem ale i ciut większym luzem ;)

O mamusiu, Was zostawić na chwilę same.. nie kończąca się opowieść 🤣🤣🤣
    Effii kochana co za pamięć, żeby każdemu odpowiedzieć! 😍

Wzielam jeden zastrzyk. To pierwszy cykl z ovi. W następnym będziemy próbować dwóch.

👧🏼25 👱🏼‍♂️26
    Starania od 06.2023
    Niedoczynność tarczycy / IO / PCOS

🍀21.04 ⏸
    🍀 22.04 beta 49 / 199 / 608 / 5739
    🍀 02.05 Dwa pęcherzyki w macicy
    🍀 15.05 Mamy dwa serduszka ♥️♥️
    🍀 27.06 NIFTY niskie ryzyka 🥺
    🍀 19.07 Synek 🩵 i Córeczka 🩷

💊Euthyrox 100, acard

preg.png
  • Ccarolinaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka21 wrote:
    @Ccarolina nie zamartwiaj sie. Tak naprawdę nie wiesz do końca czy nawet przy dobrym progesteronie by sie utrzymała. Teraz przynajmniej masz punkt zaczepienia co do dalszych działań. Nie obwiniaj sie absolutnie!
    To prawda nie wiem , wysłałam lekarzowi moje wyniki , pewnie odpisze mi w poniedziałek , ciekawa jestem czy stwierdzi to samo co wy i każe zrobić mi badania czy zaleci branie duphastonu … mam czasem wrażenie że na forum dowiem się więcej niż od lekarza … chociaż może się mylę i zareaguje:) dziękuję kochana postaram się zmienić nastawienie ❤️

Chmurka21 lubi tę wiadomość

👩🏻 34l 🧔🏻 36l

🤵‍♂️👰‍♀️21.08.2020

👶 11.2018

Starania o drugie 👶

❌️MTHFR_1298A- hetero
    ❌️PAI-1 4G hetero
    ❌️AMH- 0,711

✅️ Białko wolne s 78,2 %
    ✅️PPJ ANA 1 ujemne
    ✅️Komórki NK 9%

12.23 cb 💔
    09.24 cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natkaa777 wrote:
    Beta 1300. Plamienia ustały. W poniedziałek powtarzam. Dalej nie wiem co o tym myśleć

Nic tylko się cieszyć! 😁 Moje gratulacje Mamusiu ❤

• koktajlowa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ezra u nas też plan na ten cykl co 2 dzień. Ciekawe czy się uda. Na samą myśl jestem zmęczona 😂

@Carolina Domowe laboratorium paskowe lub Facelle strumieniowe.

To chyba dzisiaj w całym woj. śląskim taki dramat. Wracałam z pracy prawie godzinę. Na drodze sam lód.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2023, 22:12

Ccarolinaa, ezra, Lola93 lubią tę wiadomość

💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta

PAI homo
    ANA typ homogenny 1:640
    IBS

09.10.2024
    beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
    11.10.2024
    beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
    14.10.2024
    beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
    16.10.2024
    beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
    24.10.2024 wizyta
    06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
    14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
    27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
    09.12.2024 wizyta
    13.12.2024 prenatalne

04.2024 cb (7cs)
    10.2023 wznowienie starań
    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)
    08.2018 rozpoczęcie starań
    01.2016 córka 💙

preg.png
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2023, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ccarolinaa broń boże kobieto nie obwiniaj się , nie wiesz co tak naprawde miało wpływ. Proces zachodzienia jest tak złożony, jest tyle czynników mających wpływ, że nie można jednoznacznie stwierdzić czy to przez progesteron. Grunt że masz jakiś punkt zaczepienia na kolejny cykl.

Nomeolvides ja w poprzednim cyklu też brałam dwa zastrzyki, w tym wzięłam na własne ryzyko jeden zastrzyk, jutro lub poniedziałek podgląd ;) więc się okaże czy podjęte ryzyko było warte ;)

MartiMarti lubi tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Insulinooporność - zasady żywieniowe, dieta i objawy.

Czym jest insulinooporność? Insulinooporność a dieta - na czym polega zależność? Jak odżywiać się przy insulinooporności? Które produkty spożywcze warto włączyć do diety, a z których warto zrezygnować? Artykuł napisany przez Zosię i Anię z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ