Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Megipta wrote:Dziewczyny możecie mi przypomnieć jaki Wiesiołek polecacie? Gdzieś mi umknęło a nie znajdę wśród tyłu stron. I taki do picia czy kapsułki obojętnie.
Ma działać i nie kosztować fortuny 😄
A po drugie jestem żywym przykładem, że wysoki progesteron nie zwiastuje ciazy. Niestety trochę się nakręciłam bo dla mnie to nowość ale może ku przestrodze, ktoś to przeczyta 😃
Myślałam aby strzelić sobie betę ale to raczej bezsens jeśli prześwietlam latarka testy z przeróżnych firm o największej czułości i ani cienia cienia cienia ...
Kolejne pytanko co zrobić jeśli np 3dc ciazy przypadnie mi w sobotę lub niedzielę a labo zamknięte? Tak jak w przypadku proga mogę zrobić w inny dzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 09:11
Megipta lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Olini, chociaż mnie w nim cena odstrasza. Każdy inny z apteki w formie płynnej będzie ok np. oleovitum który ja stosowałam.👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
25.11.2024 💚
🦋
22.04.25r Beta: 859mlU (29dc)
24.04.25r Beta: 1764,00mlU (31dc)
30.04.25r 2 pęcherzyki z ciałkami żółtymi 🥹
12.05.25r pozostał jeden zarodek 0,66cm 6tc+6d 💔❤️
21.05.25r 8tc+1d 1,8cm ❤️
18.06.25r. prenatalne. 12tc+1d Dziewczynka 🌹😍
Muuu. wrote:Chyba jakiś ogólny problem ze stronka bo nie umiem wejść nawet żeby na nowo wygenerować link.
Wrzucę z innej 🙂
https://zapodaj.net/plik-oA9j3Ccimz
piękna kreska 😍👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Megipta wrote:A jeszcze zapytam jakie dawki się przyjmuje ? Bo wiem ze od początku cyklu do owulacji?
A badania hormonalne Megipta możesz zrobić do 5 DC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 09:21
Megipta lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Dopóki nie mam pracy to bardziej przydałoby mi się pożyczyć pieniądze, przynajmniej na jeden z trzech 🤣🤣
Dostrzegam zmianę avatara 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 09:19
Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Hahah ja ma pracę i tatuaż narazie musi poczekać , na moje starania w tym miesiącu wydałam 1000 zł 🤣🤣 plus suple
Dostrzegam zmianę avatara 😁
U mnie mąż mówi, że mając żonę i córkę zawsze jest na co wydać pieniądze 😁🤣Effiii lubi tę wiadomość
-
@Pusshka - trzymam kciuki, ja w sobotę dogrywka ale ja na stymulacji mam owulację w okolicach 20 dc dopiero i też pewnie czeka mnie ten wstrętny zastrzyk 🙄
@Effiii - dzięki! wszystko już dla mnie jasne, teraz będę bardziej na to zwracać uwagę 🤗
@Nietypowa30 - KRECHAAAA jak nic! Nie ma wątpliwości, czekamy na betę, kciuki zaciśnięte! 🤩🤩🤩🤞
Pusshka, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Nietypowa30 wrote:Hej 😍 dzisiaj mój dzień na testowanie.. więc czułam Waszą obecność pod toaletą… 🤞🫶
Moim oczom ujrzało się dzisiaj to 🥺
https://ibb.co/c3vsnf7
Mam nadzieję, że nie testowa, nie fałszywa a ta szczęśliwa! 🍀
Jadę niebawem na betę i progesteron🤞
Miłego dnia dziewczyny 🌸
Trzymam kciuki za resztę testujących!
magia grudnia i kolejne ⏸️ 😍 ale nam się dzień zaczął
Nietypowa30 lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Pusshka wrote:Zatem czekamy do 16!
Faktycznie dziś bardzo ważny dzień u was, ja wierzę że wszystkie sprawy potoczą się po waszej myśli 🥰 Powodzenia!
Kochana, ten webinar jest SZTOSEM - serio, można dużo z niego wyciągnąć ja oglądałam z zapartym tchem i już mam plan cały na najbliższe dwa miesiące dla nas 🤣Pusshka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Pusshka wrote:Zdrówka!
Zazwyczaj mam na stymulacji owu 12-13 dc, jutro 12 dc i decyzja o zastrzyku Ovitrelle zapewne 😊
Wczoraj wieczorem czułam jajniki, ale nie wydaje mi się, że to już była owu (wątpię, że sam pęcherzyk mi pękł, chociaż... zdarzyło się już w mojej karierze 😅). Także muszę czekać do jutra i obserwować siebie
Pusshka 🤞żeby było już po owu 😁
@Nietypowa30 @Muu gratulacje, toż to porządne krechy!
Ja zrobiłam dziś mega błąd, siknęłam sobie z rana bo okresu nadal nie widać, rano mierzę temperaturę a tam wyższa. A przestałam już mierzyć po wyjeździe jak ciągle była taka sama. No i zobaczyłam pierwszy raz w życiu cień cieni cienia. Najgorzej, że mój ślepy mąż nawet go widzi. Oczywiście zapytał czy "to nie powinno być tak samo ciemne". Wygląda mi ona na testową. Ale zasiało ziarnko niepewności. Miałyście testowe kreski na bobo-teście płytkowym? Najgorzej, że mam w zapasie drugi bardziej czuły na 10, ale sik zmarnowałam.
Ogólnie trudno, będzie to będzie nie to nie. Tylko ja mam dziś wigilię służbową! I co teraz 😂 Pić? Nie pić? Przecież szef zaraz rzuci jakimś tekstem jak się JA nie napije. Zawsze na takich imprezach jestem pierwsza pijana do klubu na tańce po wigilii..
Megipta, Butterfly23, Anka32, ezra, Nomeolvides, Pusshka, Sunnysunsun, klaudia_23, Muuu., Ewka9090, bonassola, MartiMarti, blador2, ultramaryna_, Cerva, koktajlowa, Nietypowa30, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Nomeolvides wrote:Muuu nietypowa co za początek dnia! Mikołaj przyszedł lekko spóźniony ale najważniejsze ze jest! Gratulacje ❤️
Aniu kciuki za rozmowę
Vii u ciebie kciuki za spokojny zabieg i żeby wszystko wyszło dobrze
Pusshko winko to może być dobry pomysł. Nic dziwnego ze w stresie nie masz aż takiej ochoty działać.
U mnie tempka dzisiaj znowu do góry. Jakby jakaś mądra głowa chciała zerknąć tez na mój wykres to będę wdzięczna. Jeśli owu się przesunęła i jest tak jak pokazuje teraz apka to dupa, bo nie działaliśmy 😞😞😞 Najpierw teściowie, potem mąż jakiś chory i o…
Ovitrelle jeszcze trzyma chociaż już słabiutko kreska jest widoczna na teście. Dzisiaj 8 dni po zastrzyku. Będę chyba robić teraz codziennie żeby zobaczyć kiedy się wypłukuje ostatecznie z organizmu.
A nie miałaś czasem dwóch pęcherzyków na monitoringu? Trochę wygląda jakby dwie owulki były 😅 zobaczysz za dwa trzy dni, czy temperatura rośnie czy nie. Pamiętaj że plemniki mogą przeżyć do 5 dni, więc nawet jeśli ten drugi spadek to owulka to nie do końca wszystko stracone 😊♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
nick nieaktualny
-
@Sarka94 a wiesz, że dosłownie przed chwilą sobie o Tobie pomyślałam i nawet wlazłam w Twój wykres, żeby zobaczyć czy już zaczęłaś nowy cykl a tu taka niespodziewajka
Widzę, widzę! Który jesteś dpo? A masz możliwość skoczyć na betę, żeby wynik dostać jeszcze przed wigilią? Jeśli tak, to ja bym poszła.
Ja w takiej sytuacji bym chyba odmówiła alko... wymyśl coś w stylu "muszę jutro z rana zrobić wyniki krwi", albo "nie mam na dziś kierowcy" 😁Sarka94 lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:@Sarka94 a wiesz, że dosłownie przed chwilą sobie o Tobie pomyślałam i nawet wlazłam w Twój wykres, żeby zobaczyć czy już zaczęłaś nowy cykl a tu taka niespodziewajka
Widzę, widzę! Który jesteś dpo? A masz możliwość skoczyć na betę, żeby wynik dostać jeszcze przed wigilią? Jeśli tak, to ja bym poszła.
Ja w takiej sytuacji bym chyba odmówiła alko... wymyśl coś w stylu "muszę jutro z rana zrobić wyniki krwi", albo "nie mam na dziś kierowcy" 😁
13dpo, nie mam. Jedynie jutro rano. Nie pije wody, sikne na drugi 😅karola_b, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Sarka94 wrote:Pusshka 🤞żeby było już po owu 😁
@Nietypowa30 @Muu gratulacje, toż to porządne krechy!
Ja zrobiłam dziś mega błąd, siknęłam sobie z rana bo okresu nadal nie widać, rano mierzę temperaturę a tam wyższa. A przestałam już mierzyć po wyjeździe jak ciągle była taka sama. No i zobaczyłam pierwszy raz w życiu cień cieni cienia. Najgorzej, że mój ślepy mąż nawet go widzi. Oczywiście zapytał czy "to nie powinno być tak samo ciemne". Wygląda mi ona na testową. Ale zasiało ziarnko niepewności. Miałyście testowe kreski na bobo-teście płytkowym? Najgorzej, że mam w zapasie drugi bardziej czuły na 10, ale sik zmarnowałam.
Ogólnie trudno, będzie to będzie nie to nie. Tylko ja mam dziś wigilię służbową! I co teraz 😂 Pić? Nie pić? Przecież szef zaraz rzuci jakimś tekstem jak się JA nie napije. Zawsze na takich imprezach jestem pierwsza pijana do klubu na tańce po wigilii..
No ja widzę ten cień.. ❤ powiedziałabym, że jestem na lekach i nie pije 🤣🤞Sarka94 lubi tę wiadomość