Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarka 🫂🫂🫂
Evelle28 to mój sprawdzony przepis na muffinki świąteczne
https://www.instagram.com/reel/CikA1K6P_Nz/?igshid=ZWI2YzEzYmMxYg==Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 08:42
AnitaK, Evelle28, Pusshka lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Husky wrote:Uwaga! Obsikaniec z rana 🙈
https://zapodaj.net/plik-qaCUMBj6RM
Mialyscie racje! 🙈
Jaka krecha!!! Gratulacje!🙋♀️ 26l
🙋 33l
05.2023 - hiperprolaktynemia (622uIU/ml)
10.2023 💊Norprolac 💊glucophage XR 500
11.2023 prolaktyna zbita - w normie 😊 -
Adirella wrote:Hej dziewczyny!
Na babeczki to mam patent że tylko je zabarwiam na zielono/czerwono niby swiątecznie 😅 a reszte jak lubimy i na co mamy ochotę. Przeglądałam galerię ale zdjęcia ni znalazłam.
Sarka 🫂🫂🫂 prog piękny! Może tli się jeszcze nadzieja
Wczoraj wieczorkiem kładę się do wyrka i czuje skurcze na 🐒 wstaję, zabezpieczam sie podpaską, zadowolona (w koncu nowy cykl) i do wyrka. Dziś rano suchutko, ani śluzu ani niczego. Raczej mi się to nie zdarza jak już czuje okresowe bóle to raz dwa małpencja londuje. Rano biorę prysznic i podkusiło mnie żeby sprawdzić czy wokół szyjki nic się nie nagromadziło... tylko jest tak wysoko, że ledwo koniuszek sięgnęłam 🤯 zaczynam nie lubić swojego ciała za to xD niech ktoś mnie w głowę puknie 🥺Adirella, Chmurka21, bonassola, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Mialyscie racje! 🙈
Gratulacje ❤️❤️34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@Husky gratki!! Beta to tylko formalność ❤️❤️Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 ❌️
USG piersi wykazało niewielki guzek - badania w styczniu ✅
4.02.25 kwalifikacja do ivf -> Estrofem 2x1
11.02.25 Estrofem zadziałał jak trzeba ✅, kończymy kurację
13.02 pierwsze kłucie (Puregon 225ml)
18.02 kontrola --> data punkcji??? -
Pyśkaaa wrote:Ja na głowę dostaje jak mój cykl jest inny niż zwykle 🙉 doszukuje się oznak we wszystkim i wyolbrzymiam je 🙈 ostatnio mi odwaliło i wypiłam cały litr coli sama (prawie na raz), potem chodziłam 2 dni wzdeta i wkręciłam sobie, ze to moze ciąża 🤦🏽♀️ dopiero mąż mi przypomniał o tej coli
Tylko to już 33dc... kiedyś 28/29 to był standard a od starań to jakieś się zrobiły zlośliwe te małpy 🤣🤣Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 ❌️
USG piersi wykazało niewielki guzek - badania w styczniu ✅
4.02.25 kwalifikacja do ivf -> Estrofem 2x1
11.02.25 Estrofem zadziałał jak trzeba ✅, kończymy kurację
13.02 pierwsze kłucie (Puregon 225ml)
18.02 kontrola --> data punkcji??? -
karola_b wrote:@Husky po cichu gratuluję! Lecisz na betę dzisiaj? 😊
Dzisiaj nie dam rady, a powtorzyc w poniedziałek tym bardziej (taka praca
). Za 2 tyg do lekarza sprawdzic czy wszystko ok.
Mamausia, Nietypowa30, Muuu., karola_b, Adirella, Anka32, Sunnysunsun, Sarka94, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość
-
Adirella wrote:Tylko to już 33dc... kiedyś 28/29 to był standard a od starań to jakieś się zrobiły zlośliwe te małpy 🤣🤣
Adirella lubi tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Husky gratki 🫶
Sarka 🫂🫂 trzymam kciuki żeby jednak jeszcze był wzrost tej bety.
Ja melduję, że byłam sprawdzić dzisiaj przyrost po 48h; wyniki mają być ok 13-14.
Natomiast martwi mnie, bo od wczoraj wieczorem mam delikatne plamienie brązowe/brunatne… a oprócz tego takie bóle podbrzusza z jajnikami na zmianę, takie zwiastujące okres, ale momentami są dosyć silne…
Z rana sikałam na test i widać, że jest dużo ciemniejsza kreska niż 2 dni temu, ale mam juz czarna wizję i na niczym innym nie mogę się skupić 😭😭
https://ibb.co/XJ9Hr9G
AnitaK, Adirella, ezra, Sunnysunsun, Sarka94, JoKoKoJo, KejtKa lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷 -
Mialyscie racje! 🙈Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie o ból jajników przy owulacji. Dużo z Was pisze, że czuje ogromny ból, że czuje jakby miednicę rozrywało, jakieś bardzo mocne ukłucia i przeczuwacie wtedy, że to TEN moment.
Czy ten ból jest "obowiązkowy"? Czy jeśli go nie ma, to może znaczyc, że nie dochodzi do pęknięcia?
Czy to raczej indywidualne, tak jak to, że jedne z nas mają PMS przed @, a inne nie?
Bardzo wiele z Was o tym pisze i stąd moje pytanie
Może jest tu jakaś dziewczyna, która np ma potwierdzone owu monitoringiem, a nie odczuwa tych bóli, tych ukłuć?🙋♀️ 26l
🙋 33l
05.2023 - hiperprolaktynemia (622uIU/ml)
10.2023 💊Norprolac 💊glucophage XR 500
11.2023 prolaktyna zbita - w normie 😊 -
Nietypowa30 wrote:Husky gratki 🫶
Sarka 🫂🫂 trzymam kciuki żeby jednak jeszcze był wzrost tej bety.
Ja melduję, że byłam sprawdzić dzisiaj przyrost po 48h; wyniki mają być ok 13-14.
Natomiast martwi mnie, bo od wczoraj wieczorem mam delikatne plamienie brązowe/brunatne… a oprócz tego takie bóle podbrzusza z jajnikami na zmianę, takie zwiastujące okres, ale momentami są dosyć silne…
Z rana sikałam na test i widać, że jest dużo ciemniejsza kreska niż 2 dni temu, ale mam juz czarna wizję i na niczym innym nie mogę się skupić 😭😭
https://ibb.co/XJ9Hr9G
Jak bym powiedziała, że jak brązowe plamienia to niski progesteron.
Krecha piękna ❤️Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
@AnitaK Przyjmuje cały czas progesteron w dawce 800mg, więc nie wiem czy będzie to niski progesteron.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2023, 08:55
AnitaK lubi tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷