X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
Odpowiedz

Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰

Oceń ten wątek:
  • Kira Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mad_kitten chyba już się wykres naprawił, bo jak weszłam to owu wg mnie idealnie wyznaczona 😉

Siesiepy bardzo Ci współczuje. Myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki, żeby udało się z wycięciem jak najmniejszego fragmentu, ale jednak wystarczającego ❤️✊
    Mi w ciazy wyszedł hpv. Ginekolog powiedział ze mam raka i po 6tyg karmienia mam do niego wrócić to skieruje mnie na leczenie, bo inaczej umrę. Serio byłam wtedy w jakimś 33tc a ten mi takie cuda gadał. Oczywiście nie wróciłam do debila. Po porodzie miałam robiona cytologię w PL (wyszla ok) i teraz 2.11 miałam robiona kolejną tutaj. Lekarz powiedziała ze zadzwoni jak będzie cos nie tak i wysle w razie co na kolposkopie. Czy myślisz, że jak do tej pory nie zadzwoniła to jest ok?
    Kurde jak przeczytałam, że dostałaś info po 2msc to trochę mi się ciepło zrobiło..

Vii wykres jak na razie elegancki 😍😍

Sofka nie załamuj się 😘 Dziewczyny tutaj na pewno podpowiedzą jak poprawić wyniki męża. Daj sobie jeden dzień na wypłakanie, a jutro trzeba opracować strategie 😎❤️

U mnie dziś 16dc i testy owu nadal negatywne. Zreszta nie wiem po co je robię skoro nie czuje, żeby się cokolwiek zbliżało 😂 Przed ciąża miałam cykle 32dni, a ostatni cykl 42. Przecież jak tak mi się wszystko wydłużyło to jak tu jajo zniosę czekając i czekając.

MartiMarti patrząc jaką fajną atmosferę wprowadzasz do testowania aż zachciało mi się dołączyć 😂 Ja zazwyczaj testowałam w dniu @ przez co zaskakiwała mnie z rana i taki ch** z testowania 😂

Viii, Sofka88, siesiepy lubią tę wiadomość

💙2022
    28.12.23 ⏸️🍀
    30.03.24 chłopiec 💙
    preg.png
  • mad_kitten Znajoma

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira wrote:
    Mad_kitten chyba już się wykres naprawił, bo jak weszłam to owu wg mnie idealnie wyznaczona 😉

MartiMarti patrząc jaką fajną atmosferę wprowadzasz do testowania aż zachciało mi się dołączyć 😂 Ja zazwyczaj testowałam w dniu @ przez co zaskakiwała mnie z rana i taki ch** z testowania 😂

Już na siłę to zrobilam żeby 13dc pokazał 🙈

No nic - to od jutra sikam 😁

Kira, Anetka1610 lubią tę wiadomość

• Sparky Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira wrote:

U mnie dziś 16dc i testy owu nadal negatywne. Zreszta nie wiem po co je robię skoro nie czuje, żeby się cokolwiek zbliżało 😂 Przed ciąża miałam cykle 32dni, a ostatni cykl 42. Przecież jak tak mi się wszystko wydłużyło to jak tu jajo zniosę czekając i czekając.

Te cykle tasiemce po ciąży to masakra... U mnie dzisiaj 33 dc i dopiero pojawił się płodny śluz. Oczywiście zrobiłam milion owulaków, chociaż dobrze wiedziałam, że nie mają prawa wyjść pozytywne, bardzo dobrze czuję kiedy zbliża się owu, a nie działo się nic. Poprzednie cykle nie były aż takie długie i czułam owulację, ale wiadomo, jak chcemy zacząć starania to wszystko się musiało popierdzielić🤡

Kira lubi tę wiadomość

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • Sunnysunsun Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeezuu wróciłam do domu!
    Cudowna, empatyczna ginka, długo się czeka ale też długo zajmuje się swoimi pacjentkami 🥰
    Dostałam clexane, od jutra rana zaczynam zastrzyki 😬 acard 75 dalej brać i globulki.
    Wyjaśniła mi, że przy tej mutacji często pierwsza ciąża jest bezproblemowa, bo ogarnizm nie zdążył jeszcze ogarnąć co i jak, ale potem z kolejnymi ciążami są problemy. Najprawdopodobniej stąd też to puste jajo płodowe przy drugiej ciąży.

Na usg pęcherzyk ciążowy ulokowany prawidłowo w macicy 🥰 podobno dr widziała jakiś niby zarys czegoś co może być pęcherzykiem zoltkowym, ale jeszcze pęcherzyk jest za mały aby cokolwiek więcej stwierdzić.
    Dodała też, że miejmy nadzieję, że maluszek sobie poradzi na samym acardzie (biorę go od miesiąca), bo przy tej mutacji powinnam też brać clexane już od owulacji... 🥺 Doceniam ją za szczerość, że może być różnie.
    Przynajmniej już teraz wiem, w czym jest przyczyna i na przyszłość będę przygotowana więc jestem trochę spokojniejsza. Mam nadzieję jednak, że fasolka już teraz zdrowo kiełkuje ❤️

Viii, Muuu., Butterfly23, ultramaryna_, Nietypowa30, ezra, alauda, mad_kitten, Olaura, JoKoKoJo, metkamniedrapie_87, Kira, Cerva, Sparky, Malamia, siesiepy, Kasia111, Lola93, Nomeolvides, Mamausia, blador2, Maj.a, Anka32, Pusshka, Sarka94, klaudia_23, Luna_ lubią tę wiadomość

👶2019

Starania o drugie 👶 od 04.2023
    1 cs 04.2023 - 💔 puste jajo płodowe - indukcja farmakologiczna i łyżeczkowanie w 06.2023
    2 cs 09.2023 - 💔 cb
    3 cs 10.2023 - 💔 cb
    4 cs 11.2023 - ⏸️ + acard
    01.12 beta 21,210 (11dpo); 04.12 beta 165,650 (14dpo); 06.12 beta 486,150 (16dpo)
    11.12 5+0 pęcherzyk ciążowy w macicy + heparyna
    20.12 6+2 zarodek 0,44cm ❤️
    12.01 9+4 2,67cm człowieczka ❤️
    26.01 11+4 prenatalne - wszystko ok 💪
    12.02 14+0 chłopczyk 💙
    23.03 połówkowe - wszystko ok 💙
    26.04 - 795g chłopa 💪
    22.05 - 1265g
    20.06 - 2kg
    05.07 - 2600g
    19.07 - 3200g 🫠
    02.08 - 3440g
    12.08 - szpital 💞
    14.08 👶

age.png
  • Sofka88 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    Halko halko ! Wdech i wydech!
    Po pierwsze jedne wyniki nasienia o niczym nie wyrokują to może być sytuacja jednorazowa, infekcja, większy stres cokolwiek! Trzeba powtórzyć za 3 miesiące (okres produkcji nowych plemników). W tym czasie zmiana diety nawyków i suplementy. My poprawiliśmy z 3mln do prawie 13 mln a w całej próbce ponad 40 mln a morfologia z 0% na 2% ✨
    Jest mnóstwo jeszcze opcji, androlog USG „sprzętu” dodatkowe badania - nie ma co się poddawać ♥️

kochana Ezra dziękuje, jestem bardzo Wdzięczna za te słowa ♥️ cieszę się że tu trafiłam, tyle ciepłych osób i słów wsparcia. Czytałam wszystko narzeczonemu ♥️ daje nam to nadzieję

ezra, siesiepy lubią tę wiadomość

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    Mogę zapytać jakie suple brał Twój mąż? My zrobiliśmy z mężem progres delikatny na razie z 0% morfologii na 2 % i ilość w całej próbce z 3 około mln na ponad 40mln ale u Was spektakularny wynik 🥹

Też się chętnie dowiem! U mojego tez kiepsko :\

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Serkowaty to zrozumiałam jak grani bardziej. 😅
    Haha źle napisałam, no ale fakt serków jest dużo, grani, wiejski, kremowy… 🤪

siesiepy lubi tę wiadomość

Amelia 23.12.2015 🩷
    Czekamy na Hanię 06.2025 🩷

preg.png
  • Viii Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunnysunsun wrote:
    Cudowna, empatyczna ginka, długo się czeka ale też długo zajmuje się swoimi pacjentkami 🥰
    Dostałam clexane, od jutra rana zaczynam zastrzyki 😬 acard 75 dalej brać i globulki.
    Wyjaśniła mi, że przy tej mutacji często pierwsza ciąża jest bezproblemowa, bo ogarnizm nie zdążył jeszcze ogarnąć co i jak, ale potem z kolejnymi ciążami są problemy. Najprawdopodobniej stąd też to puste jajo płodowe przy drugiej ciąży.

Na usg pęcherzyk ciążowy ulokowany prawidłowo w macicy 🥰 podobno dr widziała jakiś niby zarys czegoś co może być pęcherzykiem zoltkowym, ale jeszcze pęcherzyk jest za mały aby cokolwiek więcej stwierdzić.
    Dodała też, że miejmy nadzieję, że maluszek sobie poradzi na samym acardzie (biorę go od miesiąca), bo przy tej mutacji powinnam też brać clexane już od owulacji... 🥺 Doceniam ją za szczerość, że może być różnie.
    Przynajmniej już teraz wiem, w czym jest przyczyna i na przyszłość będę przygotowana więc jestem trochę spokojniejsza. Mam nadzieję jednak, że fasolka już teraz zdrowo kiełkuje ❤️

Trzymam kciuki, wierzę razem z Tobą że będzie dobrze ❤️

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Viii Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mad_kitten wrote:
    Już na siłę to zrobilam żeby 13dc pokazał 🙈

No nic - to od jutra sikam 😁

Stoję jutro pod kibelkiem 🤞

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @siesiepy wiedziałam że będzie dobrze, że jak dziś tam pójdziesz to dostaniesz dobre wieści. Wczoraj po mszy poszłam do kaplicy Miłosierdzia Bożego w moim kościele. Mamy tam też ołtarz błogosławionej rodziny Ulmów z relikwiami. Modliłam się za nas wszystkie, za te które walczą i za te które mają już ⏸️. A za Ciebie modliłam się osobno za Ciebie, nie znam Twojego imienia ale wiedziałam że Bóg będzie wiedział o kogo mi chodzi. Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej dostała termin na zabieg i oby jak najszybciej się wszystko wygoiło.

Widzę że mam tu dużo rannych ptaszków jutro. Ostrzegam dziewczyny ja wstaje o 5 bo idę na dyżur 😄. Widzę że Wy bardzo liczycie na te moje ⏸️, będzie mi smutno jak Was zawiodę... @Vyls i ja się nie wymiguje od sikania:-P

ezra, bonassola, Butterfly23, siesiepy, Muuu., Pusshka, Nietypowa30, Luna_ lubią tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • ezra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunnysunsun wrote:

Trzymam kciuki za Fasolkę 🥹♥️

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sunny cudownie, że trafiłaś na lekarkę, która się zna na rzeczy. I czujesz się zaopiekowana. Wierzę, że wszystko się dobrze ułoży i kropek da radę ☺️ trzymam za was mocne kciuki 🍀🤞🏻

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- 💉 start stymulacji
    20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚
    25.01 ET 5.1.2 (+EG)
    7dpt 22,87 🥹| 8dpt 31,9 prog 118 ng/ml| 10dpt 66,5
    12 dpt 165 prog 154 ng/ml
    Walcz maluszku 🙏🍀
    💊 encorton, acard, utrogestan, clexane, avamina
    Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)

preg.png
  • ezra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofka88 wrote:
    kochana Ezra dziękuje, jestem bardzo Wdzięczna za te słowa ♥️ cieszę się że tu trafiłam, tyle ciepłych osób i słów wsparcia. Czytałam wszystko narzeczonemu ♥️ daje nam to nadzieję

Wiem jak my się czuliśmy po wynikach.. później zaczęłam szukać a najważniejsze jak uświadomisz sobie, że nie jesteście odosobnionym przypadkiem i jeszcze będziecie świętować ♥️ zacznijcie od podstaw odstawienie używek alkoholu i wprowadzenie zdrowych produktów orzechy, olej z czarnuszki najlepiej z sokiem pomidorowym szklankę dziennie soku i łyżka stołowa oleju 😍 działa magicznie na nasienie chociaż wymaga męskiej zawziętosci 😂

Sofka88, Pusshka lubią tę wiadomość

fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • alauda Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunnysunsun, super! ☺️

Również słyszałam, że kobiety często nie wiedzą, że mają tą mutację, bo pierwsza ciąża była bezproblemowa, a później są poronienia, znów zdrowa ciąża a później kolejne poronienia….
    Dobrze, że wiesz z czym się mierzysz.

Teraz trzymamy kciuki za Kropka 🤞🏼☺️

10.2021 -👧🏻 ❤️

05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie

AMH 0,73
    02/24➡️1 IVF -> ❄️
    08/24 FET 3BB ❌
    08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    12/24 FET 3AB ❌
    01/24 FET 3AB ❌
  • ultramaryna_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sunnysunsun widzisz, jednak dobrze, że szukałaś przyczyny i całe szczęście, że zrobiłaś testy na trombo.
    Gratulacje, będzie dobrze ❤️ 👍 Ja mam zalecenie heparyny od dwóch kresek, jesteś jeszcze na samym początku, więc dobrze, że masz włączoną . Pamiętaj jeszcze, aby przy badaniu pappa zrobić też ryzyko preeaklapsji (iugr, porodu przedwczesnego), to może pomóc dobrze pokierować dalej ciąża w razie problemów ❤️🍀

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
    30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
    7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
    🩺 13.01.

preg.png
  • ezra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    @siesiepy wiedziałam że będzie dobrze, że jak dziś tam pójdziesz to dostaniesz dobre wieści. Wczoraj po mszy poszłam do kaplicy Miłosierdzia Bożego w moim kościele. Mamy tam też ołtarz błogosławionej rodziny Ulmów z relikwiami. Modliłam się za nas wszystkie, za te które walczą i za te które mają już ⏸️. A za Ciebie modliłam się osobno za Ciebie, nie znam Twojego imienia ale wiedziałam że Bóg będzie wiedział o kogo mi chodzi. Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej dostała termin na zabieg i oby jak najszybciej się wszystko wygoiło.

Widzę że mam tu dużo rannych ptaszków jutro. Ostrzegam dziewczyny ja wstaje o 5 bo idę na dyżur 😄. Widzę że Wy bardzo liczycie na te moje ⏸️, będzie mi smutno jak Was zawiodę... @Vyls i ja się nie wymiguje od sikania:-P

My po prostu czujemy, że to dobro musi wrócić do Ciebie - taka jest energia Wszechświata 🤞🏻❤️

preg.png
  • metkamniedrapie_87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunnysunsun wrote:

Trzymam kciuki za Malusią Fasolkę ♥️ myślę, że jest silna i dzielna jak mama i da radę bo czuje, jak bardzo upragniona jest! Będzie dobrze, odpoczywaj, nie martw się, a wszystko będzie tak jak ma być, z jakiegoś powodu ta Fasolka się pojawiła więc musi być dobrze! ♥️

👩🏼‍🦰1987
    🧔🏽‍♂️1993

👦🏽2007
    👧🏼2012

💊wit D 4000
    💊Magnez + B6
    💊B12
    💊Kwas Foliowy 800
    💊Inozytol
    💊DHA
    💊Cholina

09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!

09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL

Luteina od 11.02. do 12tc

12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
    progesteron: 28,99ng/mL

27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
    21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
    08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
    11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
    23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
    13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
    03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
    18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅

preg.png
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunny, czyli wieści dobre. Żuczek na pewno da radę! :)

Sofka, mój Mąż pierwsze wyniki nasienia miał średnie, 3% i reszta też kiepska. Po dwóch miesiącach wyprowadziłam gościa na prostą, 9% i reszta też bardzo wysoko :) Cynk, żeńszeń, cytrynian magnezu, witamina C 1000, kwas foliowy, supramen 4x dziennie, witamina D 4000, cum on. Niestety popala, ale praktycznie do zera wyeliminował napoje gazowane, je zdrowiej, robi około 15-20.000 kroków dziennie, wypija więcej wody, nosi luźniejsze gatki, kiedyś kąpał się we wrzątku, teraz temperatura wody jest optymalna :) Nie pije alkoholu od 1,5 roku ( pił może 2 piwa na miesiąc ) teraz ewentualnie jakieś 0 od czasu do czasu. Wierzę, że wyniki Twojego Męża ulegną poprawie! Trzymam za to kciuki 💚

Dobrej nocy Dziewczyny 🌌 Proszę o kciuki od 7.10 jutro te Dziewczyny, które będą już na nogach. Dam znać co i jak po wizytacji 😊

Butterfly23, ezra, siesiepy, Muuu., Anka32, Pusshka, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    preg.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sunny trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Fasolkę. Znasz już "wroga" i działasz. Super, że lekarka wzbudziła Twoje zaufaniem to bardzo dobrze 😗

Śpijcie spokojnie Dziewczyny.

Czekam na kolejne kreski rano 😃

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2023, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    My po prostu czujemy, że to dobro musi wrócić do Ciebie - taka jest energia Wszechświata 🤞🏻❤️
    Może kiedyś do mnie wróci, w swoim czasie. Co do świąt i życzę to mnie też skręca na myśl o nich. My jeszcze przed ślubem czyli już kilka lat temu słyszeliśmy że dobrze żeby była córka, bo w rodzinie same chłopaki i oby szybko było. To męczenie kiedy dzieci, albo oby na przyszłe święta już było bo już czas mnie wkurza, bo to takie naciskanie że to już. Mimo że dobrze wiedzieli, że idę na operacje lub jestem po niej i nie mogę. Tylko ze szwagierkami zyczylysmy sobie tak po cichu we trzy spełnienia małych marzeń, każda z nas wiedziała o co chodzi. Jednej się udało, zaszła w 1 cyklu, córa ma ponad rok. Druga niestety straciła w tym roku córeczkę w 20 tygodniu ciąży. Mam cicha nadzieję, że jednak w związku z tym nikt nie wypali o ciążach.

ezra lubi tę wiadomość

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ