Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii wrote:Melduje biel na patyku , mimo że w ogóle się nie nastawiałam to i tak zaliczyłam spory upadek. Głowa jednak ma duże znaczenie.
🫂 Kochana
Ja melduję, że też sobie sikłam, ale biel wizira.
Temperatura ciągle w górze. Wypryszczyło mnie jak w II fazie. Dziewczyny, które mierzą temperaturę. Ile przed 🐒 macie jej spadek? Jakiś stopniowy? Czy nagły? Muszę się przygotować na zderzenie z rzeczywistością. Wolę wiedzieć co mnie czeka jak już spadnie. Muszę się nastawić psychicznie. Bo to będzie spadek z wielkiego konia.
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
goska000 wrote:Dzień dobry
Trzymam kciuki za badania i pozytywne patyki
Za biele 🫂
Zbieramy się oddać nasienie także wszystkie kciuki i dobre myśli biorę w ciemno 🤗 Dam znać po wszystkim gdy wrócę do domu. Miłego dnia ☀️
trzymam kciuki! 🤞🤞goska000 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
goska000 wrote:Dzień dobry
Trzymam kciuki za badania i pozytywne patyki
Za biele 🫂
Zbieramy się oddać nasienie także wszystkie kciuki i dobre myśli biorę w ciemno 🤗 Dam znać po wszystkim gdy wrócę do domu. Miłego dnia ☀️
Wysyłam dobre myśli. Pamiętaj, że wystarczy tylko jeden! 😊
@Sarka94 przykro mi, że organizm dał takie złudne nadzieje 😕goska000, Sarka94 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Hej dziewczyny! Nieśmiało się witam. 4 lata temu, przed pierwsza ciąża to forum mi dużo pomogło, dzięki niemu nie zwariowałam przy staraniach.
Teraz zaczynamy się starać i stwierdziłam, że z forum będzie mi psychicznie łatwiej.
Mam 31 lat, za sobą 3 ciążę, 2016 - strata w 9 TC, 2017 - strata w 12 TC i w 2019/20 - synek urodzony w czerwcu 2020.
Mam macicę dwurożna i tyłozgięcie plus problem z krzepliwością krwi.
Cykl rozpoczęłam 25.11, ovu wg. Testów była około 16dc, chociaż patrząc po śluzie, bólu owulacyjnym wydawało mi się, że była w 12dc. Przytulanki były w 13dc i 16 i 18dc (u nas problem taki, że mąż cierpi na nerwobóle - jest w trakcie diagnozowania i nie zawsze jest w stanie serduszkowac z powodu tych pojawiających się boli).
Testować się będę między 21-24.12 o ile nie przyjdzie @. Zaczynam tak wcześnie, bo chciałabym mieć możliwość zrobić betę przed wigilia i świętami, jeśli coś się pojawi tego 21.12. bo później u nas laboratorium otwarte dopiero 29.12, a moja ginka chce mnie zobaczyć jak najszybciej po potwierdzeniu, bo ze względu na problem z krzepliwością mam dużą tendencję do krwiaków.
Mam nadzieję, że mnie w swoje grono przyjmiecieSarka94, Lola93, Pusshka, Cerva, ezra, ultramaryna_, JoKoKoJo, Erdene, MartiMarti, Kira, Nietypowa30, AnitaK, Jagodecka lubią tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Dzień doberek, u mnie biało, dalej czekam na 🐒🙂
ezra lubi tę wiadomość
👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
🎁25.11.24r.🎊 ur. 38tc+5 3828g 👶🏻
Temperatura ciągle w górze. Wypryszczyło mnie jak w II fazie. Dziewczyny, które mierzą temperaturę. Ile przed 🐒 macie jej spadek? Jakiś stopniowy? Czy nagły? Muszę się przygotować na zderzenie z rzeczywistością. Wolę wiedzieć co mnie czeka jak już spadnie. Muszę się nastawić psychicznie. Bo to będzie spadek z wielkiego konia.
U mnie albo dzień przed albo w dzień 🐒 spada. Do ostatniej chwili zawsze mam nadzieję przez to 😅 -
Sarka94 wrote:Dziewczyny, które mierzą temperaturę. Ile przed 🐒 macie jej spadek? Jakiś stopniowy? Czy nagły? Muszę się przygotować na zderzenie z rzeczywistością.Effiii wrote:Sarka u mnie ostatnie dwa cykle temperatura zaczęła ostro spadać dopiero jak dostałam małpę, dzień przed minimalny spadek.
U mnie tak samo jak u Effiii spadek w dniu kiedy rozpoczynam nowy cykl.
Też dzisiaj sobie sikłam dobrze wiedząc, że ujrzę biel⚪️, więc na spokojnie czekamy do soboty.ezra lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Do posiłku, ale powinno się unikać godzin wieczornych wg dr Google
Melduje biel na patyku , mimo że w ogóle się nie nastawiałam to i tak zaliczyłam spory upadek. Głowa jednak ma duże znaczenie.
Ja siknelam na patyk dopiero 12 dpo i byla jasna kreseczka. Mysle ze jakbym siknela 10dpo to by byla biel. Wiec glowa do gory, jeszcze nic straconegoMuuu., ezra, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Fooskatt wrote:Hej dziewczyny! Nieśmiało się witam. 4 lata temu, przed pierwsza ciąża to forum mi dużo pomogło, dzięki niemu nie zwariowałam przy staraniach.
Teraz zaczynamy się starać i stwierdziłam, że z forum będzie mi psychicznie łatwiej.
Mam 31 lat, za sobą 3 ciążę, 2016 - strata w 9 TC, 2017 - strata w 12 TC i w 2019/20 - synek urodzony w czerwcu 2020.
Mam macicę dwurożna i tyłozgięcie plus problem z krzepliwością krwi.
Cykl rozpoczęłam 25.11, ovu wg. Testów była około 16dc, chociaż patrząc po śluzie, bólu owulacyjnym wydawało mi się, że była w 12dc. Przytulanki były w 13dc i 16 i 18dc (u nas problem taki, że mąż cierpi na nerwobóle - jest w trakcie diagnozowania i nie zawsze jest w stanie serduszkowac z powodu tych pojawiających się boli).
Testować się będę między 21-24.12 o ile nie przyjdzie @. Zaczynam tak wcześnie, bo chciałabym mieć możliwość zrobić betę przed wigilia i świętami, jeśli coś się pojawi tego 21.12. bo później u nas laboratorium otwarte dopiero 29.12, a moja ginka chce mnie zobaczyć jak najszybciej po potwierdzeniu, bo ze względu na problem z krzepliwością mam dużą tendencję do krwiaków.
Mam nadzieję, że mnie w swoje grono przyjmiecie -
Fooskatt witaj, mi forum również bardzo pomaga
powodzenia w staraniach 🍀
mad_kitten, megipta, Maj.a przytulam Was 🫂🫂
Klaudia23 ja wychodzę z założenia że jakby coś mialo być to bym to czuła.
Czuję smuteczek bo da walki będę mogła wrócić dopiero w lutym/marcu 🥲🥲Liyss🧚🏻, Megipta lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Pusshka wrote:No właśnie dr dziś też mówiła, że inseminacja przy endometriozie nie ma sensu. Będę jeszcze to konsultować ze swoją dr z Kliniki, ale już jak widziała w piątek, że to raczej torbiel endometrialna to nastawiała mnie na in vitro.
Ja generalnie jestem w trakcie szóstej stymulacji ogolnie (oczywiście z przerwami), w tym drugiej w tej Klinice, więc faktycznie dajemy sobie jeszcze 1-2 takie cykle i będziemy myśleć poważnie o IVF.
Dziękuję Ci!
Endometrioza to ciągły stan zapalny i inseminacja nie ma tutaj sensu bo nie przynosi efektu i nie omija żadnej przeszkody jeszcze jak jest PCOS i tak jak u mnie niedrożny jeden jajowód to poprostu strata pieniędzy. Ja miałam 4 stymulacje (jedna Aromek i 3 zastrzykami) później laparoskopia przerwa w stymulacji od września do listopada w grudniu zaczęłam stymulację Aromkiem i później jeszcze 3 i koniec stymulacji zostanie jedynie in vitro jeśli nie zaskoczy;) Warto wybrać się do specjalisty i zrobić tzw. USG TV pod endometrioze i to potwierdzić; u mnie nie było to potrzebne bo przypadkiem wyszło w laparoskopi.Pusshka lubi tę wiadomość
-
Tulę że te biele
U mnie krew na progesteron spuszczona 🙃 zobaczymy jak piękna była ta owulka, dzisiaj 7dpo i spadek tempki o 0.2 🧐Pusshka, Muuu., Kira, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Tulę że te biele
U mnie krew na progesteron spuszczona 🙃 zobaczymy jak piękna była ta owulka, dzisiaj 7dpo i spadek tempki o 0.2 🧐
O proszę to czekamy na wyniki razem 😊Kasia111 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Dzień dobry wszystkim 🌸
Witaj Fooskatt🌼
Dzisiaj wielki dzień! Miło mi że tyle z was idzie z nami do Kliniki🩵 nie wiem czy się wszyscy pomieścimy!
Wczoraj drukowałam wszystkie wyniki które mam do teraz i niezła teczka wyszła 🤣 powodzenia dla was jeśli któraś sika dzisiaj:)🤞🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 08:31
Sarka94, Pusshka, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, JoKoKoJo, ezra, Kira, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
-
@Effiii ja dopiero w 11 dpo wieczorem lezac w lozku zaczelam czuc dziwnie podbrzusze, dlatego nastepnego dnia z rana zrobilam test i juz tego 12dpo praktycznie caly dzien czulam brzuch i nadal czasem czuje. Ale niektore kobiety nie czuja totalnie nic11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
@Maj.a 🫂🫂🫂
Lola93 wrote:Dzień dobry wszystkim 🌸
Witaj Fooskatt🌼
Dzisiaj wielki dzień! Miło mi że tyle z was idzie z nami do Kliniki🩵 nie wiem czy się wszyscy pomieścimy!
Wczoraj drukowałam wszystkie wyniki które mam do teraz i niezła teczka wyszła 🤣 powodzenia dla was jeśli ktoś sika dzisiaj:)🤞🏼
Powodzenia 🤞
Nie pocieszyłyście mnie dziewczyny, myślałam, że się chociaż na wredną 🐒 przygotuję, a tu dupa. Najpóźniej owulke miałam 30dc, więc 🐒 musi przyjść do ok 20.12. 15 miesięcy obserwowania cyklu a ja nie wiem ani kiedy była owulka ani czy w ogóle były ❤. Wczoraj podpytywałam męża czy pamięta jak to było w tym okresie - oczywiście nie pamięta. Dla mnie to nauczka żeby wszystko notować. Ja po 1 poł cyklu i domniemanej owulacji nie zaznaczałam już ❤, nie mówiąc o przerwie w mierzeniu temperatury akurat gdzieś tam gdzie była owulka 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 08:32
Lola93 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
klaudia_23 wrote:@Effiii ja dopiero w 11 dpo wieczorem lezac w lozku zaczelam czuc dziwnie podbrzusze, dlatego nastepnego dnia z rana zrobilam test i juz tego 12dpo praktycznie caly dzien czulam brzuch i nadal czasem czuje. Ale niektore kobiety nie czuja totalnie nic👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii, tulę za biel 🫂
Sarka, przykro mi, najgorsze jest rozczarowanie po wielkiej nadziei🫂
Tulę za wszystkie biele i trzymam kciuki za wyniki
Sarka94, Effiii, Viii, Megipta lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️