Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
blador2 wrote:tego mi było potrzeba! Dzięki Wam nieśmiało uśmiecham się do monitora
blador2 lubi tę wiadomość
👶2019
Starania o drugie 👶 od 04.2023
1 cs 04.2023 - 💔 puste jajo płodowe - indukcja farmakologiczna i łyżeczkowanie w 06.2023
2 cs 09.2023 - 💔 cb
3 cs 10.2023 - 💔 cb
4 cs 11.2023 - ⏸️ + acard
01.12 beta 21,210 (11dpo); 04.12 beta 165,650 (14dpo); 06.12 beta 486,150 (16dpo)
11.12 5+0 pęcherzyk ciążowy w macicy + heparyna
20.12 6+2 zarodek 0,44cm ❤️
12.01 9+4 2,67cm człowieczka ❤️
26.01 11+4 prenatalne - wszystko ok 💪
12.02 14+0 chłopczyk 💙
23.03 połówkowe - wszystko ok 💙
26.04 - 795g chłopa 💪
22.05 - 1265g
20.06 - 2kg
05.07 - 2600g
19.07 - 3200g 🫠
02.08 - 3440g
12.08 - szpital 💞
14.08 👶
-
nick nieaktualnyMój mąż jest mało spontaniczny ogólnie, chyba wspina się na swoje wyżyny kreatywności wtedy gdy woła mnie do siebie gdy bierze prysznic 🤣
Ale póki to robi ro narzekać nie będę 😁😈Sarka94, Pusshka, blador2, Butterfly23, Adirella, Nietypowa30, Lola93, JoKoKoJo, ultramaryna_, MartiMarti, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Sarka94 wrote:Co więcej, mój seks poranny akceptuje tylko w weekendy. Jakbym obudziła go przed pracą to byłby zły ze nie daje mu pospać. Ostatnio jak go pytałam co on na to, powiedział że zwiariowałam 😂
@Sunny, miłej pracy!
@blador2, ooo, o to chodziSarka94, blador2, JoKoKoJo, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Ezra mocno Cię przytulam, u mnie ta presją wpływa na moje libido. Mąż staje na wysokości zadania , podchodzi mega zadaniowo. Ja za to nie do końca potrafię się cieszyć.
Pusshka wesoło u Was, rozbawiłaś mnie 🤪🤪
Viii tak, owulka się odbyłaPusshka, Viii, ezra, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:Mój mąż jest mało spontaniczny ogólnie, chyba wspina się na swoje wyżyny kreatywności wtedy gdy woła mnie do siebie gdy bierze prysznic 🤣
Ale póki to robi ro narzekać nie będę 😁😈
W sumie dawno się razem nie prysznicowaliśmy 🤔 Chyba muszę sprawdzić jak się jego spontaniczność ma 🤭blador2, Anka32, Kira, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
O rany, to mój małż z tych spontanicznych, zaczepiających, jakbym go do lasu zabrała to o jezu, nie odgoniłabym go
ja raczej mniej temperamentna co do tego. Ale przy pierwszym dziecku trochę tak się zapędziliśmy na te płodne, ale później trochę zluzowaliśmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 13:25
JoKoKoJo lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Mój w sumie też ani lasu, ani nawet i przebieralni by nie odpuścił, chociaż z tym ostatnim to mam nadzieję że żartował. Nie drążyłam tematu bo chyba boje się prawdy 🧐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 13:26
Muuu., Butterfly23, ezra, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ja się dziś podlamalam, nastawiałam się na HSG w przyszłym cyklu, a tu 💩, w wymazie wyszły 2 bakterie, E.coli i coś tam faecalis. Wyniku nie widziałam wiec nie znam ilości. Dostałam globulki, teraz jestem w 20 dc wiec po miesiączce dopiero mam zacząć. Z plusów mucha wyszła ok, wszystko negatywne. Zastanawiam się czy męża nie przebadać jakos na te 2 bakterie co mam. Tylko w posiewie nasienia nic mu nie wyszło kilka mcy temu, zrobić posiew moczu, wymaz?
Także przyszły cykl odpuszczamy przymusowoStarania od 06.2022
👩🏼 32
Niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemia
Prawidłowe owulacje
AMH 2,20
Sono HSG ok
💊 letrox, dostinex, fertistim, magnez, omega 3, wiesiołek
👨🏻 32
Morfologia 1%, reszta zmienna ale w miarę ok.
Brak żylaków, hormony ok, posiew ok, fragmentacja ok
💊 supramen, maca, wit C, omega 3
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
-
bluebell wrote:Ja się dziś podlamalam, nastawiałam się na HSG w przyszłym cyklu, a tu 💩, w wymazie wyszły 2 bakterie, E.coli i coś tam faecalis. Wyniku nie widziałam wiec nie znam ilości. Dostałam globulki, teraz jestem w 20 dc wiec po miesiączce dopiero mam zacząć. Z plusów mucha wyszła ok, wszystko negatywne. Zastanawiam się czy męża nie przebadać jakos na te 2 bakterie co mam. Tylko w posiewie nasienia nic mu nie wyszło kilka mcy temu, zrobić posiew moczu, wymaz?
Także przyszły cykl odpuszczamy przymusowo
Czy Twój wymaz i męża posiew był w tym samym czasie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 13:43
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Sunnysunsun wrote:Ja to często zaczepiam męża tak poprostu, gdzieś dotknę, coś pokażę 🤪 nawet jeśli na tym się kończy, to wg mnie taki mily sygnał, że ciągle się sobie podobamy niezależnie od dnia cyklu itp 🤪
Anka32, ezra, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Mój w sumie też ani lasu, ani nawet i przebieralni by nie odpuścił, chociaż z tym ostatnim to mam nadzieję że żartował. Nie drążyłam tematu bo chyba boje się prawdy 🧐
Zazdroszczę! Mój jakby usłyszał o przymierzalni to zamiast mnie puknąć to szybciej by się puknął w głowę 🤣🤣Pusshka, Butterfly23, Sunnysunsun, goska000, Sarka94, Ewka9090, ezra, Adirella, Sofka88, aszin, Nietypowa30, JoKoKoJo, Kira, karola_b, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Zazdroszczę! Mój jakby usłyszał o przymierzalni to zamiast mnie puknąć to szybciej by się puknął w głowę 🤣🤣
ezra, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Mój w sumie też ani lasu, ani nawet i przebieralni by nie odpuścił, chociaż z tym ostatnim to mam nadzieję że żartował. Nie drążyłam tematu bo chyba boje się prawdy 🧐
Butterfly23 wrote:Mój mi ostatnio powiedział jak mnie klepnął w tyłek i ja oburzona, że kiedyś przyjdzie dzień kiedy mnie nie klepnie i będę się zastanawiać czy nadal mu się podobam 🙈 i trochę prawdy w tym jest. Bo cały czas mnie zaczepia, muśnie, przechodzi obok to pocałuje itp.
Anka32 wrote:Zazdroszczę! Mój jakby usłyszał o przymierzalni to zamiast mnie puknąć to szybciej by się puknął w głowę 🤣🤣Anka32, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam narazie tylko wyniki tsh - 3,67. Chyba troche za wysokie? Już się umówiłam na teleporade z endo. Ale czy mam się czym martwić?
Ciągle jeszcze nie ma bety i proga i zaczynam sie stresowaćgoska000 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Effiii wrote:Anka ja przeżyłam ogromny szok, bo byliśmy w centrum handlowym i przymierzał spodnie , a ja się oczywiście wpakowałam za Nim do przymierzalni. Było mega pusto bo środek tygodnia i imega wcześnie, ale jak usłyszałam tą propozycję to szybko uciekłam z przymierzalni żeby jednak mnie nie dorwał.
JoKoKoJo lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Dziewczyny mam narazie tylko wyniki tsh - 3,67. Chyba troche za wysokie? Już się umówiłam na teleporade z endo. Ale czy mam się czym martwić?
Ciągle jeszcze nie ma bety i proga i zaczynam sie stresowaćklaudia_23, Pusshka, Anka32, Nietypowa30, Lola93, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Dziewczyny mam narazie tylko wyniki tsh - 3,67. Chyba troche za wysokie? Już się umówiłam na teleporade z endo. Ale czy mam się czym martwić?
Ciągle jeszcze nie ma bety i proga i zaczynam sie stresować
Mi tarczyca wysiada w ciąży więc pewnie masz to samo. Teleporadę z Endo zrób i od razu coś Ci przepisze.klaudia_23 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Butterfly hahah następnym razem z pewnością przetestuje Twój patent.
Klaudia za wysoko, ale nie dokładaj sobie stresu. Konsultacja z Endo wszystko wyjaśni.
Pusshka u Nas zaczepki też są, ale nie cierpię tego gdy pojawiają się jak jestem skupiona, spieszę się lub coś robię i wtedy zawsze powiem dwa słowa za dużo.. no ale cóż...👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ja jestem trochę bardziej stonowana, ale mój Mąż to ciągle mnie klepie, dotyka, czasami w miejscach publicznych ( ale tak żeby nikt nie widział
). W ogóle się ze mną nie liczy i robi to cały czas 🤣 o tekstach nie wspomnę, a wszyscy wokół mają go za takiego grzecznego i spokojnego. Pozorant 🥸
Co do lasu, lubimy i kultywujemy, ale kiedyś wracaliśmy z jeziora, Młody był u Dziadków. Zahaczyliśmy o las. Było już ciemno, około 23. Próbowaliśmy, ale nie wyszło i mój Mąż mówi do mnie - przepraszam Kot, ale cały czas myślałem o tym, że jakiś jeleń wjedzie mi z porożem w du*ę 🤣🤣🤣 Z racji mojego zamiłowania do przyrody i leśnictwa, mówię mu, że rykowisko dopiero we wrześniu na co ten mój Mózg odpowiada - co jeśli jakiemuś uderzą hormony już w lipcu? Nigdy nie wiesz Kochana 😅 Pisząc to śmieję się sama do siebie 😁Anka32, Pusshka, klaudia_23, Butterfly23, Sarka94, ezra, Cerva, Adirella, JoKoKoJo, MartiMarti, KejtKa lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
nick nieaktualnygoska000 wrote:Ja jestem trochę bardziej stonowana, ale mój Mąż to ciągle mnie klepie, dotyka, czasami w miejscach publicznych ( ale tak żeby nikt nie widział
). W ogóle się ze mną nie liczy i robi to cały czas 🤣 o tekstach nie wspomnę, a wszyscy wokół mają go za takiego grzecznego i spokojnego. Pozorant 🥸
Co do lasu, lubimy i kultywujemy, ale kiedyś wracaliśmy z jeziora, Młody był u Dziadków. Zahaczyliśmy o las. Było już ciemno, około 23. Próbowaliśmy, ale nie wyszło i mój Mąż mówi do mnie - przepraszam Kot, ale cały czas myślałem o tym, że jakiś jeleń wjedzie mi z porożem w du*ę 🤣🤣🤣 Z racji mojego zamiłowania do przyrody i leśnictwa, mówię mu, że rykowisko dopiero we wrześniu na co ten mój Mózg odpowiada - co jeśli jakiemuś uderzą hormony już w lipcu? Nigdy nie wiesz Kochana 😅 Pisząc to śmieję się sama do siebie 😁
🤣🤣🤣🤣