Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Jest źle ze mną, myślę Ty w chałupie nie możesz ich utrzymać, a na dwór chcesz je brać 🤦♀️😂
🤣🤣
To może zaznaczę, że na spacer oznacza poza terrarium ale na terenie mieszkania 😊
Obecne temperatury na zewnątrz niestety byłyby dla większości ptaszników zabójcze 🥺blador2 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, w końcu wyczekana owulacja - 23 dc 😍🫣 https://ibb.co/YThkDQ0 / powiedzcie mi proszę ile czasu mija od uśmiechniętej buźki na teście clearblue do faktycznej owulacji? w instrukcji jest tylko informacja, ze to "dwa najpłodniejsze dni w miesiącu". chciałabym sie w koncu zapisać na testowanie i nie wiem kiedy 😍
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnyVyls wrote:Dobra, będę otwierać zdjęcia, jakbym się już do Was nie odezwała, to znaczy ze miałam zawał. 🤣🤣🤣 Swoją drogą, szkoda, że mnie od małego nikt nie przyzwyczajał do takich stworzeń. Przez to musiałam grać na trybie arachnofobii w Hogwart Legacy o zamiast pająków atakowały mnie robociki na rolkach 😂
Zdjęcia jak zawsze dla chętnych więc nie czuj się zmuszana do ich otwierania 🥹🙂Vyls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klaudia_23 wrote:Dziewczyny na izbie mnie zbyli. Pani powoedziala ze jestem w terminie miesiaczki i to pewnie okres. Jak jej pokazalam wyniki bety to powiedziala ze nikt nie robi badania bety w terminie miesiaczki…
Skandal. Ja w takich sytuacjach prosiłabym o dokument na piśmie z podpisem lekarza że Ty i ciąża jesteście bezpieczne.
Zadzwoń do swojego ginekologaAnka32, JoKoKoJo, aszin, Kira lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:Skandal. Ja w takich sytuacjach prosiłabym o dokument na piśmie z podpisem lekarza że Ty i ciąża jesteście bezpieczne.
Zadzwoń do swojego ginekologa
Dzwonilam ale nie odbiera. On dzis prxyjmuje od 12/13
edit: i pani stwierdzila widzac moj wynik bety i proga „no tak tez moze byc, ale wie pani jest pani w terminie miesiaczki wiec to miesiaczka”Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 08:41
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
klaudia_23 wrote:Dziewczyny na izbie mnie zbyli. Pani powoedziala ze jestem w terminie miesiaczki i to pewnie okres. Jak jej pokazalam wyniki bety to powiedziala ze nikt nie robi badania bety w terminie miesiaczki…
A jeśli chodzi o izbę, to na przyszłość powinni mieć druki na których podpisują się, że odmawiają udzielenia pomocy. Najczęściej nie chcą tego podpisać wiec decydują się badać.Hach, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
klaudia_23 wrote:Dzwonilam ale nie odbiera. On dzis prxyjmuje od 12/13
edit: i pani stwierdzila widzac moj wynik bety i proga „no tak tez moze byc, ale wie pani jest pani w terminie miesiaczki wiec to miesiaczka”
Jaki poziom wiedzy, szok 😳34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Głupota. Ten ktoś Cie zbył, bo niestety czasami ludzie przyjeżdżają z głupotami i personel nie reaguje. Mam nadzieję, że u ciebie plamienia to normalna reakcja organizmu na rośniecie kropka, który robi sobie miejsce i możesz plamić. Czy to żywa krew? -
nick nieaktualny
-
@Klaudia moja koleżanka w 1 miesiącu ciąży miała taki słabszy 'okres' i to kilka dni. Przez to nie zorientowała się nawet że jest w ciąży. Być może u Ciebie jest coś w tym stylu. U niektórych kobiet podobno się pojawia34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Pusshka wrote:Ginekolog na wczorajszej wizycie też mówiła, że absolutnie nie wycina się tych torbieli, tym bardziej w moim przypadku gdy jest ona mała. Że jednak jest to zabieg dość poważny i może mieć negatywne konsekwencje, wraz z torbielą usuwa się też niestety te "dobre rzeczy" w jajnikach.
Z moją gin prowadzącą w Klinice nie rozmawiałam jeszcze na ten temat, ale z tego co ostatnio ją zrozumiałam (ona wtedy nie potwierdziła mi torbieli endo na 100%) to torbiel jest wskazaniem do IVF i nic nie mówiła o usuwaniu jej.
Ale będę wszystko konsultować
Jeśli nie daje to żadnych objawów utrudniających życie to nic z tym nie będą robić... Bynajmniej nie powinni, specjalistyczne USG i będziesz wszystko wiedzieć, z endomenda da się zajść w ciążę naturalnie, ale jest to trudniejsze;) Każdy zabieg na jajnikach obniża rezerwę bo zawsze ten jak ok będzie naruszony, Twoja torbiel jest mała więc pewnie wystarczy ją obserwowaćPusshka, Lola93, Hach lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Bede dzwonila do swojego gina i zobaczymy.
To taka krew jak na koniec czy poczatek @, ze zostaje praktycznie tylko na papierze, ale nie jest taka zywa czerwona tylko jakby w sluzie. Ciezko mi opisac.
Wrocilam z placzem do domu i narzeczony mnie troche uspokoil.Pusshka, JoKoKoJo, Kira lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Hej dziewczyny,
ja dzisiaj mam gorszy nastrój - pewnie wszystko się łączy w całość: sprawy zawodowe (nie dość, że zmiana stanowiska od stycznia to jeszcze bieżące problemy), sprawy staraniowe i zbliżające się święta. Ale chociaż choinkę wczoraj kupiliśmyKawkę muszę wypić i się ogarnę!
Tulę za małpy i biele.
@Anka32, zdrówka dla córy!
klaudia_23 wrote:Dziewczyny na izbie mnie zbyli. Pani powoedziala ze jestem w terminie miesiaczki i to pewnie okres. Jak jej pokazalam wyniki bety to powiedziala ze nikt nie robi badania bety w terminie miesiaczki…Anka32, klaudia_23, JoKoKoJo, aszin, Kira lubią tę wiadomość
-
Co za małpiszon. Współczuje ze Cię spotkała taka sytuacja. Mam nadzieje, że uda Ci się skontaktować z Twoim gin, który Cię uspokoi. Trzymam kciuki i tule mocno ❤️klaudia_23 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Pusshka wrote:Hej dziewczyny,
ja dzisiaj mam gorszy nastrój - pewnie wszystko się łączy w całość: sprawy zawodowe (nie dość, że zmiana stanowiska od stycznia to jeszcze bieżące problemy), sprawy staraniowe i zbliżające się święta. Ale chociaż choinkę wczoraj kupiliśmyKawkę muszę wypić i się ogarnę!
Tulę za małpy i biele.
@Anka32, zdrówka dla córy!
Serio... straszne traktowanie. Spróbuj się nie stresować, wiem że się łatwo mówi. Ale jestem przekonana, że wszystko jest w porządku u Kropka! Zadzwoń do gina i daj znać jak sytuacja 🤞
Czasami są takie gorsze chwileale tez zmiany, nowości to potem człowiek jest jakiś nieswój. O super, że macie już choinkę muszę się zainspirować i też ogarnąć ten temat 😁.
Ja miałam ostatnio gorszy czas ale nowy cykl się zaczął, okres powoli się kończy i już pełna motywacja jest do działania 🤣.
Powodzenia dla wszystkich dziewczyn! Jakoś na tym forum z Wami jest łatwiej i bardzo wspierająco 🥹
Anka32, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:Czasami są takie gorsze chwile
ale tez zmiany, nowości to potem człowiek jest jakiś nieswój. O super, że macie już choinkę muszę się zainspirować i też ogarnąć ten temat 😁.
Ja miałam ostatnio gorszy czas ale nowy cykl się zaczął, okres powoli się kończy i już pełna motywacja jest do działania 🤣.
Powodzenia dla wszystkich dziewczyn! Jakoś na tym forum z Wami jest łatwiej i bardzo wspierająco 🥹
Ja się też tak cieszę, że trafiłam na to forum, naprawdę raźniej jest wśród kobietek, które mają taki sam cel!Liyss🧚🏻, Sarka94, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
@Annaaa4 kciuki za przyrost! 🤞
@Klaudia mam nadzieję że Twój ginekolog okaże się bardziej ludzki i przyjmie na wizytę 🤞
@Pusshka dużo się dzieje, gorszy dzień może sie zdarzyć, ba, nawet czasem trzeba pozwolić sobie na trochę złego humoru. Oby kolejne dni były lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 09:38
Pusshka, klaudia_23 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰