Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Vyls wrote:Było mi miło dziewczyny, ale przez takie Panie jak Hach tak długo nie udzielałam się na forum i już nie będę, bo poczułam się teraz strasznie. Nie napisałam nic złego, wyraźnie mówiłam o konsultacji z lekarzem w poprzednich postach. Niestety ja bardzo biorę do siebie takie zaczepki i nie będę się więcej stresować, czy czasem nie napisałam czegoś co wprowadza kogoś w błąd. Dziękuje za miłe 2 tygodnie i powodzenia dla wszystkich staraczek. Trzymam za was kciuki.
Trochę dystansu do samej siebie. A nie strzelanie fochów, bo ktoś zwrócił uwagę, że wypisujesz po prostu głupoty, które mogą wprowadzić w błąd. Ja nie mówię o konsultacji z lekarzem, tylko mówię o krwawieniu implantacyjne, które nie występuje już w 3 tc ani 4 tc ani tym bardziej dalej. Nie wiesz czegoś, lepiej nie pisz, bo to wprowadza ludzi w błąd. A skoro się obrażasz, to proszę nie pisać, że to przez moje "zaczepki", bo ja tylko napisałam prośbę, żeby nie wprowadzać w błąd. -
Vyls wrote:Było mi miło dziewczyny, ale przez takie Panie jak Hach tak długo nie udzielałam się na forum i już nie będę, bo poczułam się teraz strasznie. Nie napisałam nic złego, wyraźnie mówiłam o konsultacji z lekarzem w poprzednich postach. Niestety ja bardzo biorę do siebie takie zaczepki i nie będę się więcej stresować, czy czasem nie napisałam czegoś co wprowadza kogoś w błąd. Dziękuje za miłe 2 tygodnie i powodzenia dla wszystkich staraczek. Trzymam za was kciuki.
Dwa głębokie wdechy! 👍Anka32, Sarka94, Hach, klaudia_23, Pusshka, JoKoKoJo, Kira, aszin, Sofka88 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam wlasnie w toalecie i po podtarciu na papierze juz o wieeele mniej tego i teraz bardziej jakby jasnobrazowe. Wgl przypomnialo mi sie, ze dzien przed zrobieniem testu po przytulankach tez dostalam takiego lekkiego plamienia z krwia i przeszlo po kilku godzinach, a wygladalo to identycznie jak teraz. Moze rzeczywiscie szyjka po prostu bardziej ukrwiona i to przez to. Teraz to az mi glupio, ze zrobilam takie zamieszanie a to jednak nic takiego..
W medicover zwolnilo sie miejsce na 16;45 do lekarki, ktora mozliwe ze bedzie mi prowadzic ciaze (jeszcze sie zastanawiam nad nia i tym moim ginem, do ktorego pisalam), wiec sie zapisalam do niej zamiast na 12:30 u innej gin.ultramaryna_, Muuu., Pusshka, alauda, Sarka94, JoKoKoJo, koktajlowa, Kira, aszin, Hach, Sofka88 lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
Zaczarowan 😢🫂🫂🫂🫂
Zaczarowan lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
Anka32 wrote:Każda z nas ma czasem gorszy nastrój, przytulam 🫂
Sama teraz stresuję się pracą więc wiem co czujesz 🫢
Pochwalisz się choinką? Sztuczna, prawdziwa? 🥹
Taaak, zmiany są stresujące, ale ja wierzę, że damy sobie radę 😎
ultramaryna_ wrote:Dużo masz teraz na głowie, Puszinko, jeszcze te wieści z ostatniej wizyty zasiały niepokój 😕 To oczywiste, że humor masz gorszy, ale pamiętaj, że wszystko jest do ogarnięcia! Ze wszystkiego znajdziesz wyjście 🍀🤞😍
A świętami czemu się stresujesz? Organizujesz u siebie?
Wiesz co, wyjeżdżamy do teściów, u których spędzimy 3/4 nocki (mam nadzieję, że 3!). Oni są bardzo fajni, kochani, ale też mocno ekspansywni - to jest głośny dom, w którym nie ma prywatności Ja jestem raczej typem introwertyka i łapie mnie przebodźcowanie, gdy ciągle są goście, jest hałas i zamieszanie. Po prostu wiem, że będę musiała zadbać o siebie w tym czasie bardziej niż zwykle. Wiadomo, życzeń o bobo też się obawiam, ale z tym sobie poradzę
Kochana, bardzo się cieszę, że udało się podziałać wczoraj 🔥 Wczoraj o 20:00 kreska jeszcze ciemniejsza, więc to chyba jednak wtedy był PIK, także owulka może dziś?Anka32, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba nie będę musiała marnować patyka bo tak mnie zaczął brzuch napierniczać jak na 🐒
Tylko nie piszcie, że te bóle mogą być na ciążę, w moim przypadku nie 🤣
Kiedyś jak doczekam cyklu i od owulki do terminu @ braku jakichkolwiek bóli to będę wiedziała, że to na ciążę 🤣😜 -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Masz rację, trzeba być dobrej myśli!
Wiesz co, wyjeżdżamy do teściów, u których spędzimy 3/4 nocki (mam nadzieję, że 3!). Oni są bardzo fajni, kochani, ale też mocno ekspansywni - to jest głośny dom, w którym nie ma prywatności Ja jestem raczej typem introwertyka i łapie mnie przebodźcowanie, gdy ciągle są goście, jest hałas i zamieszanie. Po prostu wiem, że będę musiała zadbać o siebie w tym czasie bardziej niż zwykle. Wiadomo, życzeń o bobo też się obawiam, ale z tym sobie poradzę
Kochana, bardzo się cieszę, że udało się podziałać wczoraj 🔥 Wczoraj o 20:00 kreska jeszcze ciemniejsza, więc to chyba jednak wtedy był PIK, także owulka może dziś?
U nas też od kilku lat tylko żywa 🥹🎄
Czekam na zdjęcie z niecierpliwością! 😀Pusshka lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:U nas też od kilku lat tylko żywa 🥹🎄
Czekam na zdjęcie z niecierpliwością! 😀 -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Pushhka 🫂 wierzę, że zaraz poprawisz koronę, a dzisiaj może zrób coś dla siebie
Postanowiłam dzisiaj zająć ręce i zejść zza biurka na produkcję i przez godzinę było super, bo odcięłam głowę totalnie, no i bach awaria, koniec mojego planu, wszechświat mi nie sprzyja
Klaudia odezwij się po wizycie, ale to na bank nic groźnego, trzymam kciuki
Bladorku, a jak Ty się czujesz dziś? Mam nadzieję, że wraz z przyjściem @ już lepiej, bo możesz zacząć nowy cykl!aszin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane !
Test który wydawał mi się wczoraj pozostałością po Piku okazuje się że dopiero Pikiem jest albo będzie 😅 dzisiejszy test ciemniejszy ale nie wiem czy to już Pik czy może dopiero jutro będzie? 🤔 Tak czy inaczej cykl znowu się przedłużył 🫣 ja oszaleje 🤣
Zerknijcie proszę swym okiem czy dziś(29dc) to już Pik czy jeszcze nie ?
https://zapodaj.net/plik-mnNk5ibHYm
-
nick nieaktualnyAnkaAneczka wrote:Dzień dobry kochane !
Test który wydawał mi się wczoraj pozostałością po Piku okazuje się że dopiero Pikiem jest albo będzie 😅 dzisiejszy test ciemniejszy ale nie wiem czy to już Pik czy może dopiero jutro będzie? 🤔 Tak czy inaczej cykl znowu się przedłużył 🫣 ja oszaleje 🤣
https://zapodaj.net/plik-mnNk5ibHYm
Wydaje mi się, że ta linia jest jeszcze minimalnie jaśniejsza od kontrolnej ale pik blisko! 😀
Tak jak pisałam, mam wadę wzroku więc nie wiem na ile moja ocena jest słuszna 😅
W każdym razie nie zaszkodzi podziałać 😎😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 11:28
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane 😊
Wreszcie nadrobiłam posty od wczoraj 🤣
Tulę za gorsze dni, ⚪ i 🐒.
Gratuluję ⏸ i pięknych przyrostów bet ❤
U mnie już po @, owulacja za jakiś tydzień 🔥
Niedługo lecę do pracy, teraz aż do samych świąt pracuje na zmiany popołudniowe. A czas ucieka mi dosłownie między palcami 🙈
Miłego dnia wszystkim życzę 😘
Anka32 lubi tę wiadomość
-
AnkaAneczka wrote:Dzień dobry kochane !
https://zapodaj.net/plik-mnNk5ibHYm -
Anka32 wrote:Wydaje mi się, że ta linia jest jeszcze minimalnie jaśniejsza od kontrolnej ale pik blisko! 😀
Tak jak pisałam, mam wadę wzroku więc nie wiem na ile moja ocena jest słuszna 😅
W każdym razie nie zaszkodzi podziałać 😎😈
Zrobię jeszcze wieczorem 😁 Starego przed pracą wykorzystam bo na noc idzie dziś i jutro 🫣Anka32, JoKoKoJo, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Hej! Naaaadrodbiłam 🤯 pędzicie ze stronicami, jak pędziwiatr.
Tulę za biele i małpiszony - na pocieszenie dodam tylko, że bedziemy zatem razem na styczniowym wątku!
Kiedy podajemy propozycje tytułów, komu i jak?
Z dobrych wieści - chłop mi zjedzie tydzień wcześniej, więc już w sobotę będę go miała 😍, niestety juz jestem po owulce, na drugą musimy poczekać, ale przynjamnjej będzie obok 😍 po 2 mcach nie widzenia się to już czekam 😍♥️.
Tak mi się już nie chce w praaaaaacy siedzieć, atmosfera taka sobie, bo ogłosili te podwyżki dla nauczycieli no i dziewczyny u nas też liczyły na 30%, ale no zonk, bo jesteśmy prywatni i wcześniej już laski zarabiały równo, a niektóre trochę ponad tzw. widełki, więc nie obejmie ich to 🤷🏽♀️
Chciałabym już martwić się porannymi mdłościami i kolorem wózka… - O! takie mam marzenie 😒🥹
Anka32, Pusshka, JoKoKoJo, ultramaryna_, Butterfly23, Kira, Olaura lubią tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
Pusshka wrote:Hm, też mi się wydaje, że jeszcze trochę do PIKu brakuje. Może powtórz pod wieczór
Tak zrobię 🥰 grunt, że to szansa a nie zmarnowany cykl 😁 ale biorąc pod uwagę przesunięta owu to ten cykl będzie ok 43 dniowy 🫣