X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
Odpowiedz

Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰

Oceń ten wątek:
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziewczyny! 😘 Nie takich wieści z rana oczekiwałyśmy! 😭 @ezra @fooskatt @Pusshka @Monia• i @AnitaK - mam nadzieję, że to po prostu zbyt szybkie testowanie! 🤞🍀🥲

@Effiii ja mam klasyczną Roombę, odkurza bardzo dobrze, ładnie ściąga kurz, no ale nie ma mopowania.

To ja też dołączę się do kłócących przed świętami 😂 A co, w kupie raźniej! Mężu już tak mnie wkurza, od poniedziałku ma urlop, a on nic innego nie robi tylko wisi na telefonie z ludźmi z pracy, a dziś do niej pojechał! Nerwa mam, bo po co mu ten urlop… 🫣 Najgorsze słowa już się cisną i tylko to, że już jestem po spowiedzi, trzyma mnie w ryzach, aby nie wybuchnąć 😂
    No ale dziś - mieliśmy razem - pojechałam na ostatnie zakupy prezentowe i tyle kasy wydalałam, że trochę mi lepiej 😂

Anka32, Pusshka, ezra, Bulbasek, Kira lubią tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.!
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ezra ❤️❤️❤️ melduje się jutro pod kibelkiem!
    @Viii zdrówka dla Was 🫂
    @Pusshka jak nie teraz to kiedy? Nigdy nie ma dobrego momentu. Zrób to co Ty chcesz tu i teraz 🥳

Pusshka, ezra lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    Dzień dobry, dziewczyny! 😘 Nie takich wieści z rana oczekiwałyśmy! 😭 @ezra @fooskatt @Pusshka @Monia• i @AnitaK - mam nadzieję, że to po prostu zbyt szybkie testowanie! 🤞🍀🥲

@Effiii ja mam klasyczną Roombę, odkurza bardzo dobrze, ładnie ściąga kurz, no ale nie ma mopowania.

To ja też dołączę się do kłócących przed świętami 😂 A co, w kupie raźniej! Mężu już tak mnie wkurza, od poniedziałku ma urlop, a on nic innego nie robi tylko wisi na telefonie z ludźmi z pracy, a dziś do niej pojechał! Nerwa mam, bo po co mu ten urlop… 🫣 Najgorsze słowa już się cisną i tylko to, że już jestem po spowiedzi, trzyma mnie w ryzach, aby nie wybuchnąć 😂
    No ale dziś - mieliśmy razem - pojechałam na ostatnie zakupy prezentowe i tyle kasy wydalałam, że trochę mi lepiej 😂

Jakbym o swoim mężu czytała 🤣 mój nawet na urlopie ma włączonego Skype'a, sprawdza maile czy projekty nie wróciły.. teraz ma urlop od jutra do 2 stycznia a i tak pewnie będzie trzymał rękę na pulsie 😅

• Muuu. Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Viii zdrówka Kochana dla Was <3

👩🙍‍♂️ 31l.
    👧 Ł. 02.2021

10.2023 cb 💔

7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
    9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
    22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
    6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
    02.04 403g małej M. 💕
    24.06 2kg Dziewczyny 💪
    12.08 już jestem 👧🥰
  • karola_b Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już jesteśmy w temacie mężów-pracoholików. Mój jest kierownikiem serwisu samochodów ciężarowych (prawa ręka szefa), powinien pracować 7-15 i uwaga - jeździ na 6 i wraca z pracy o 16, skubany 😆
    Jeszcze mu zawracają d... po pracy i często odbiera telefony wieczorami.
    Zapewne jeszcze w sobotę przed Wigilią pójdzie do pracy, a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 10:37

ultramaryna_ lubi tę wiadomość

👩 30l.
    👦 38l.
    👶 2l.

04.2023 💔 cp, usunięty lewy jajowód
    10.2023 💔 cb

30.12.2023 ⏸️
    preg.png
  • 100krotka🌼 Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje ☺️

Ale ze dwa bejbiki obstawiacie 🙈? Robi się ciekawie haha

@Mamausia - dziś 14 dpo

@Fooskatt - jakie to kochane, miło słyszeć, że takie wiadomości wywołują u was odrobinę radości, cieszę się że poprawiłam ci humor

@ezra, @kasia97 - 14 dpo. Czuje się ... Objawowo normalnie 😄 z tą różnicą że dziś jest dużo śluzu na bieliźnie, więcej niż zwykle 🙈 dodatkowo cycki zaczęły bolec gdzieś 4/5dpo a zwykle bolą ok 10dpo. I co zadziwiające któres dnia poczulam, jakby mnie w środku coś ugryzło 🤣 trwało to może 3 sekundy. To było takie dziwne, bo pomyślałam że to może właśnie to, ale potem uznałam, że eeee chyba nie 🙈 no i dziwna chcica na słodycze tez ok 4/5 dpo, a chcice taka jako PMS mam zwykle 1/2 dni przed @
    Czyli trochę normalnie, nic takiego że cos mi nie smakuje, albo śmierdzi. Takie objawy PMSowe tylko wcześniej 🙈

@ Viii dużo zdrówka dla synka

@ Pusshka - nowa praca, nowe możliwości, skoro tu gdzieś teraz jesteś jest źle może to dobry pomysł 😀

Pusshka, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość

🙋‍♀️ 26l
    🙋 33l

05.2023 - hiperprolaktynemia (622uIU/ml)

10.2023 💊Norprolac 💊glucophage XR 500

11.2023 prolaktyna zbita - w normie 😊
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    Jakbym o swoim mężu czytała 🤣 mój nawet na urlopie ma włączonego Skype'a, sprawdza maile czy projekty nie wróciły.. teraz ma urlop od jutra do 2 stycznia a i tak pewnie będzie trzymał rękę na pulsie 😅
    Czyli u Was też o to kłótnia? 😂 Już mu niedawno przez telefon powiedziałam, że jest głupi, bo kto takie rzeczy wyprawia 😂 Już dziś będzie conajmniej do 13 siedział, bo o 12 ma ważne spotkanie… podczas urlopu! Słów brak… 🫣😂😂😂

@ 100krotka🌼 wow, aż w oczy rażą te kreski 😳😳😳 Gratulacje! 🎉❤️🤞 Nic się nie spodziewałaś?!

Obstawiam betkę 410 😝

100krotka🌼 lubi tę wiadomość

• ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_b wrote:
    Jak już jesteśmy w temacie mężów-pracoholików. Mój jest kierownikiem serwisu samochodów ciężarowych (prawa ręka szefa), powinien pracować 7-15 i uwaga - jeździ na 6 i wraca z pracy o 16, skubany 😆
    Jeszcze mu zawracają d... po pracy i często odbiera telefony wieczorami.
    Zapewne jeszcze w sobotę przed Wigilią pójdzie do pracy, a co!
    Mój w nocy jeździ! Dzwonią do niego o 3 w nocy i wsiada w auto i jedzie do miasta obok 😂😂😂 Bo fabryka stoi. Mówię mu, że gdyby nie on cholera, to ta fabryka już by runęła 😂
    No ale to niby ma wpisane w kontrakcie. Jest automatykiem.

• Effiii Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultramaryna dziękuję za polecajke, odnotowane, ale zakup dopiero na wiosnę ;)

Pusshka dokładnie, starając się nadal trzeba żyć więc jeśli serducho podpowiada Ci zmianę i masz taką możliwość to się nie zastanawiaj.

Pusshka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
  • Muuu. Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @100krotka a dzisiaj będzie wynik? :)

Mój też pracoholik. Jeździ na 6/5:30, wraca czasem i o 19. Zazwyczaj 18. Kiedys bardziej był jeszcze pod telefonem, urlop nie urlop, teraz trochę odpuścił. Tyle, że godzinę dojeżdża.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 10:48

👩🙍‍♂️ 31l.
    👧 Ł. 02.2021

10.2023 cb 💔

7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
    9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
    22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
    6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
    02.04 403g małej M. 💕
    24.06 2kg Dziewczyny 💪
    12.08 już jestem 👧🥰
  • Nomeolvides Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pushka, ezra, footskatt, anita - przykro mi że dzisiaj biało :(

100krotko co to za kreski są! Gratulacje!

Vii zdrówka!

Jeśli o sprzęty chodzi to ja kocham miłością ogromną zmywarkę, suszarkę bębnową, odkurzacz pionowy (u nas akurat xiaomi). Na dysona suszarkowego trochę mi jednak szkoda kasy :/

Małżonek mój ma swoją firmę i o ile do samego biura rzadko chodzi o tyle wisi na telefonie non stop są dni że od 6 rano do 23. Denerwuje mnie to jak nie wiem :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 10:49

Pusshka, ezra, 100krotka🌼, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

👧🏼+👱🏼‍♂️+👶🏼+👶🏼+🐕
    Starania od 06.2023
    Niedoczynność tarczycy / IO / PCOS / brak owulacji

🍀21.04 ⏸ 🍀16.12 👶🏼🩷👶🏼🩵 SN

age.png
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @100krotka gratulacje! Jakie piękne, soczyste krechy! Aż mi się jakoś tak miło na sercu zarobiło 😍 buziaki!

Nadzieja to początek wszystkiego✨
    11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
    26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
    19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
    17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
    age.png
  • ezra Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_b wrote:
    @ezra ja stoję jutro pod Twoim kibelkiem!!!

Kochana ❤
    aszin wrote:
    Ja obstawiam 412 i dwa bąble ❤️

Ezra, ja wierzę, że Kropek może się jeszcze ujawnić, często przy 10dpo nie widać NIC 🤩

Malamia wrote:
    Dzień dobry wszystkim

Dziewczyny przytulam za biele 🫂 nie wierzę, że ten czwartek się tak skończy. Ezra, fooskatt 10 dpo to może jeszcze za szybko? Na to liczę 🤞

Jeśli chodzi o sprzęt to moje trio to ekspres, suszarka bębnowa i robot sprzątający, ale nie wyobrażam sobie też życia bez robota planetarnego, uwielbiam piec i on sporo ułatwia.
    Odkąd mamy frytownice beztłuszczową to grill poszedł w odstawkę. Kupiliśmy niedużą z gotze&jensnes, bo bałam się, że kupię philipsa za 1500 i będę w nim tylko frytki piekła 😅 ale sprawdza się fajnie, jedynie czasem przydałby się większy kosz.

@Effiii polecam tego https://www.euro.com.pl/odkurzacze-automatyczne/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-bialy.bhtml nawet to mopowanie jest niczego sobie. Duży plus za dojeżdżanie do mebli itd. Podjeżdża powoli, nic mi nie zniszczył w porównaniu do roomby mojej mamy to niebo a ziemia. Odkurza bardzo dobrze, podłogi tak czy siak myję raz w tygodniu mopem parowym, ale jak potrzebuję odświeżyć podłogi w tygodniu to jest ok, w trakcie mu tą ścierkę wypłukuję, żeby całego domu nie jechał na jednej szmacie

Anka32 wrote:
    Biedny małż, mógł mnie wczoraj zirytować to bym na zgodę likieru spróbowała 🤣🤣

Hahahahah no padłam znowu Anka Ty Diablico 😂😂😂 gdzieś powinna być tablica najlepszych tekstów 😂🥳🥳
    Pusshka wrote:
    Kochana, szkoda mi testu - dziś wysikałam dwa 😅 Jak jutro małpa nie przyjdzie, to sikam w sobotę przed wyjazdem do rodzinki na święta!
    Ale za Ciebie i inne powtarzające będę moooocno trzymać kciuki <3

Od wczoraj piszę z kumpelą, która we wrześniu odeszła do konkurencji (moja BFF firmowa), napisała, że będą szukać kogoś do księgowości, więc po zobaczeniu bieli rano odpisałam jej, że raczej będę chętna na zmianę! W obecnym miejscu pracy naprawdę źle się dzieje, te przerzucenie mnie od stycznia na inne stanowisko nie do końca mi odpowiada. Chciałam sobie dać 2-3 miesiące na obczajkę i wtedy ew. myśleć o zmianie, ale chyba chcę zostać w branży księgowej, co nie jest możliwe w obecnej firmie. Zresztą i tak mam 3 miesiące wypowiedzenia tutaj, także na luzie

Dobrze, wybaczam! I trzymam kciuki żeby nie przyszła i w sobote było sikane! ❤❤
    Sofka88 wrote:
    Dziewczyny 10dpo to takie testowanie rozgrzewające siki przed werdyktem 😂 nigdy nie można takiemu sikowi ufać bo to za wcześnie! Ale wiadomo pierwsze testy już wtedy muszą wjechać 😄

Dla pocieszenia i dodania otuchy opowiem wam moją historię. Przed ślubem mój ex ( 12 lat starszy ) bardzo namawiał na dziecko, bo już był przed 40 i bardzo chciał już mieć. Ja co prawda chciałam tak koło 30 a miałam 27 dopiero ale mówię ok niech będzie. Po ślubie zaraz w tym samym miesiącu padła decyzja robimy. Ja wtedy nie wiedziałam co to owulacja, testy owulacyjne( zresztą dowiedziałam się o nich w wieku prawie 35 niedawno 😂) i tak randomowo był ♥️ i 10 dni później ( bo tak doczytałam gdzieś w Google że już można ) zrobiłam test. Biel jak nie wiem 😂
    Nie wiem co mi się stało wtedy ale wyobraźcie sobie że wybiegłam z łazienki i powiedziałam o tym małżowi i jeszcze go ochrzaniłam że ma iść zbadać nasienie bo w tym wieku to od tego powinniśmy byli zacząć 😂 awantura straszna że sama byłam zszokowana swoim zachowaniem . no ale zapomniałam o sprawie, 2 dni później dla pewności dosikalam bo był halloween i wiadomo był alkohol a tam biel więc ja impreza na całego.
    Trzy dni później pakowałam się na wyjazd do Maroko służbowy i zapakowałam podpaski bo miałam dostać. No i siedzę sobie już tam. Jakieś było 15-16dpo i myślę kurde czemu ja w sumie nie mam okresu. Pobiegłam do najbliższej apteki obok hotelu, kupiłam testy patrzę dwie wielkie krechy. Sama w obcym kraju😂 zadzwoniłam do małża z płaczem, że nie wiem co robić, a miałam tam jeszcze 10 dni pracy. Więc cały mój pobyt zamiast być wykorzystany po biurze na zwiedzaniu to spędziłam w kibelku 😂

Długa historia powstała z tego ale chciałam zaznaczyć że o tym że można się zdziwić na takim wczesnym testowaniu 😂

Wooow no historia dodaje nadziei! Jednak zdanie "testowanie rozgrzewające siki przed werdyktem 😂" wygrało hahaha 😂😂❤

@ultramaryna_ ❤
    Butterfly23 wrote:
    @Ezra ❤️❤️❤️ melduje się jutro pod kibelkiem!
    @Viii zdrówka dla Was 🫂
    @Pusshka jak nie teraz to kiedy? Nigdy nie ma dobrego momentu. Zrób to co Ty chcesz tu i teraz 🥳

💪🏻❤

No cóż, ja jak co miesiąc będę sikać do końca.. codziennie jak szalona. I liczę na cud. ❤

Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • Fooskatt Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie posikam do okresu, bo testów mam dużo :P
    Śluz u mnie się pojawił zaróżowiony, ale nic mnie nie boli zbytnio (poza piersiami, a one bolą od kilku dni). Ale tak jak się ten śluz zaróżowiony pojawił, tak zniknął. Teraz już jest kremowo żółtawy. Więc, jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia ;P

co do sprzętów, bez których życia sobie nie wyobrażam to suszarka bębnowa, zmywarka i mój jeżdżacy odkurzacz (mamy xiaomi). Za to posiadam lidlomixa i jak na początku był zachwyt i wow i co chwila coś robiłam, tak teraz leży sobie w szafie i no z pół roku jak nie więcej go nie dotykałam ;p

Co do mężów pracoholików, to mój nie. Za to ma swoją gierke na telefonie - i oesu ciągle w niej siedzi. Ja za to sprawdzam maile służbowe pare razy dziennie, na urlopie nad morzem wydzwaniałam do firmy czy nie zapomnieli o fakturach itd :P ale firma jest rodzinna, mojego dziadka i pracuje tam mój tata i mój mąż też, więc troche jestem usprawiedliwiona, bo biuro całe prowadzę ja;p jak mnie nie ma to nie ma nawet komu faktury wystawić ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 11:01

31 lat.
    4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
    Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
    I/2024 - bc.

II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
    III/2024 - CLO.
  • Mamausia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka🌼 wrote:
    Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje ☺️

Ale ze dwa bejbiki obstawiacie 🙈? Robi się ciekawie haha

@Mamausia - dziś 14 dpo

@Fooskatt - jakie to kochane, miło słyszeć, że takie wiadomości wywołują u was odrobinę radości, cieszę się że poprawiłam ci humor

@ezra, @kasia97 - 14 dpo. Czuje się ... Objawowo normalnie 😄 z tą różnicą że dziś jest dużo śluzu na bieliźnie, więcej niż zwykle 🙈 dodatkowo cycki zaczęły bolec gdzieś 4/5dpo a zwykle bolą ok 10dpo. I co zadziwiające któres dnia poczulam, jakby mnie w środku coś ugryzło 🤣 trwało to może 3 sekundy. To było takie dziwne, bo pomyślałam że to może właśnie to, ale potem uznałam, że eeee chyba nie 🙈 no i dziwna chcica na słodycze tez ok 4/5 dpo, a chcice taka jako PMS mam zwykle 1/2 dni przed @
    Czyli trochę normalnie, nic takiego że cos mi nie smakuje, albo śmierdzi. Takie objawy PMSowe tylko wcześniej 🙈

@ Viii dużo zdrówka dla synka

@ Pusshka - nowa praca, nowe możliwości, skoro tu gdzieś teraz jesteś jest źle może to dobry pomysł 😀

Oj to już będzie piękny wynik!

Obstawiam około 200 🥰

👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat

👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
    👧🏻 córeczka 2019

6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
    21.12.23 usg puste jajo
    4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965

08.05.2024 II - 11dpo beta 23
    10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
    16.05.2024 - beta 2464
    22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
    24.05.2024 - beta 26709
    28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
    11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
    10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ultramaryna_ wrote:
    Czyli u Was też o to kłótnia? 😂 Już mu niedawno przez telefon powiedziałam, że jest głupi, bo kto takie rzeczy wyprawia 😂 Już dziś będzie conajmniej do 13 siedział, bo o 12 ma ważne spotkanie… podczas urlopu! Słów brak… 🫣😂😂😂

@ 100krotka🌼 wow, aż w oczy rażą te kreski 😳😳😳 Gratulacje! 🎉❤️🤞 Nic się nie spodziewałaś?!

Obstawiam betkę 410 😝

U nas o wszystko, jestem przed okresem wiec wszystko mnie wkurza 🤣

pobrane.jpg

Muuu., blador2, Butterfly23, Evelle28, Bulbasek, Effiii, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Kira, Malamia, ezra lubią tę wiadomość

• aśś Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:
    Dziewczyny, u mnie dramat... Byłam w przychodni, chciałam tradycyjnie zapłacić blikiem i telefon mi się zresetował do danych fabrycznych. Chyba sobie w łeb strzelę... Nie mogę teraz nic ogarnąć 😡

Kochane moje, nie wierzę w te biele. Po prostu nie!

Krew oddana. Odezwę się jak już cokolwiek doprowadzę do porządku. Wszystkie zdjęcia, filmy z ostatniego miesiąca, aplikacje, nie ma nic... Jestem załamana...
    A nie miałaś back up w jakiejs chmurze? Ja od zalania telefonu mam automatyczny back up telefonu i moge w kazdej sekundzie na innym urzadzeniu to odtworzyc

Rozpoczęcie starań 06.2022
    💁‍♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
    Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
    Trombofilia:
    MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
    PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️

14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
    💁‍♂️
    L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
    Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
    DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0%
  • Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fooskatt wrote:
    Sikamy! Póki @ nie ma to piłka cały czas w grze!
    To hasło też by było dobre na tytuł, albo motto jakiegoś wątku. 😂

Fooskatt, Butterfly23, Bulbasek lubią tę wiadomość

🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy paw zaliczony. Ledwo dotrwałam do końca przedstawienia w szkole i wyleciałam jak z procy 😕 a łeb mnie tak boli że zaraz mi pęknie

ezra lubi tę wiadomość

Amelia 23.12.2015 🩷
    Hania 10.06.2025 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2023, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Pusshka, coś dla nas 😀
    Patrz jaki słodziak 🥹

shopping.webp

100krotka🌼, karola_b, Monia•, Sofka88, aszin, blador2, Pusshka, ultramaryna_, Evelle28, ezra lubią tę wiadomość

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ