Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Muuu. wrote:Ba!
Mój ostatnio przy własnej mamie stwierdził, że on dopiero zaczyna dorastaćMuuu., ultramaryna_ lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dziewczyny, w szpitalu nikt nie wywoła poronienia na podstawie badania z zewnątrz. Zrobią USG, wszystko dobrze zbadają. I ostatecznie oni zdecydują.03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
💉 ovaleap 150 mensinorm 150 orgalutran 0,25
ovitrelle 375
20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚 -
Anka32, blador2 no właśnie mój lubi najpierw sobie popatrzeć a potem ze mnie ściągnąć. Taki wymagający typ
Butterfly23 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Butterfly23 wrote:Dziewczyny, w szpitalu nikt nie wywoła poronienia na podstawie badania z zewnątrz. Zrobią USG, wszystko dobrze zbadają. I ostatecznie oni zdecydują.👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Alysa wrote:Anka32, blador2 no właśnie mój lubi najpierw sobie popatrzeć a potem ze mnie ściągnąć. Taki wymagający typ03.2023💔 8tc 👼
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
ovitrelle 375
100krotka 🌼 gratulacje!!! Ale marzenie zobaczyć taką kreskę 😍 Od razu czarno na białym, a nie szukać pod światło 😅🙈
Obstawiam betę 840, a co! Na bogato ❤️
Młody obudził mnie dziś po 7. Wywaliłam go ze starym i wzięłam się na szybko za czytanie wątku. Takie emocje mi się udzieliły.
Tulę dziewczyny za biele🫂
Jednak dopóki nie ma @…. ✊✊✊🍀
U mnie ledwo wyszłam z jednego przeziębienia, a dopałętało się drugie… Jutro wyjeżdżamy na świeta, a ja z pakowaniem jestem totalnie w dupie 🫣👌100krotka🌼, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:@Mamausia Tak teraz jeszcze patrze.. Ty 9.12 mialas bete 62, ja dwa dni pozniej 11.12 mialam 52, wiec mozna powiedziec, ze mam ciaze 2 dni mlodsza od Twojej, a u mnie dzis 5t+2, wiec u Ciebie jakos 5t+4 a przeciez to jest bardzo wczesnie! Ja w 5+0 mialam tylko pecherzyk 5-6mm a podobno rosnie okolo 1mm na dobe, wiec jesli masz 8mm to chyba jest okej 🤔
Chyba, ze ja cos zle rozumiem czy licze to niech ktos mnie poprawi.
Prosze Cie, zanim zdecydujesz sie pojsc do szpitala, skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem!
Było mi tak przykro i smutno, że marzyłam tylko aby wyjść i się rozpałkac w samochodzie. Miałam wrażenie, że jestem wieki w tym gabinecie ,a sekundy zamieniały się w godziny.
To niby zaufany lekarz. Powiedział,że absolutnie nie chce mnie straszyć,ale patrząc,że beta w sobotę wynosiła 2770 dziś na usg powinniśmy się spodziewać o wiele więcej.
Powiedział,ze jak zaczne plamic to najlepiej sie zglosic do szpitala na lyzeczkowanie,bo dobrze jakby organizm sam odczytal co siw dzieje.
Jeśli nie to mam sie po swietach zglosci na kontrolne usg i da mi skierowanie.
Powiedziel,ze moge dzis zrobic bete i w sobote,ale nie spodziewa sie przyrostu.
Mimo tego,ze to baddzo bolesne to wole prawde niz niepotrzebne dawanie nadzieji.
dziękuję za tyle ciepłych slow ❤️
moje jedyne życzenie to aby moje sytuacja byla jedna na tym wątku.
W maju miałam histeroskopie czy to bedzie podobny zabieg? licze tylko na znieczulenie ogólne
👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku
-
Alysa wrote:Anka32, blador2 no właśnie mój lubi najpierw sobie popatrzeć a potem ze mnie ściągnąć. Taki wymagający typ
Muuu., Anka32, aszin, ultramaryna_, goska000, Bulbasek, Adirella lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Mamausia bardzo mi przykro 🥲 Trzymam mocno kciuki za to, że lekarz coś przeoczył lub ze ma słaby sprzęt.
Będziesz szła na konsultacje u innego lekarza?
Na prawdę ciężko dobrać słowa w takiej sytuacji🥺
Wspieram myślami 🥺🍀 -
Mamausia wrote:Było mi tak przykro i smutno, że marzyłam tylko aby wyjść i się rozpałkac w samochodzie. Miałam wrażenie, że jestem wieki w tym gabinecie ,a sekundy zamieniały się w godziny.
To niby zaufany lekarz. Powiedział,że absolutnie nie chce mnie straszyć,ale patrząc,że beta w sobotę wynosiła 2770 dziś na usg powinniśmy się spodziewać o wiele więcej.
Powiedział,ze jak zaczne plamic to najlepiej sie zglosic do szpitala na lyzeczkowanie,bo dobrze jakby organizm sam odczytal co siw dzieje.
Jeśli nie to mam sie po swietach zglosci na kontrolne usg i da mi skierowanie.
Powiedziel,ze moge dzis zrobic bete i w sobote,ale nie spodziewa sie przyrostu.
Mimo tego,ze to baddzo bolesne to wole prawde niz niepotrzebne dawanie nadzieji.
dziękuję za tyle ciepłych slow ❤️
moje jedyne życzenie to aby moje sytuacja byla jedna na tym wątku.
W maju miałam histeroskopie czy to bedzie podobny zabieg? licze tylko na znieczulenie ogólneAnka32, Mamausia, Liyss🧚🏻, Olaura lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Mamausia do łyżeczkowania dają znieczulenie na kilkanaście minut. To nie trwa długo. Rano robią, wieczorem wypuszczają. Ale z całej tej sytuacji mam nadzieję, że Cię to ominie i organizm sam zadziała.
Będziesz robić bete?Mamausia lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
ovitrelle 375
blador2 wrote:mój ma w marcu urodziny 40 i zażyczył sobie wstążkę, ale kuźwa dłużej będę to zakładała niż on patrzył27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Alysa wrote:Wstążkę powiadasz? Brzmi intrygująco👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:mogłabym iść już do domu... a muszę czekać aż dupek przyśle mi umowę na e-mail,trzymajcie kciuki żeby do 14 się wyrobił
Zaczęłam myśleć jakim cudem duphaston ma Ci cokolwiek wysłać 🤣🤣blador2, karola_b, Pusshka, Muuu., Bulbasek, Wenka lubią tę wiadomość
-
blador2 wrote:Że niby mnie jako prezent, ale mam się zapakować we wstążkę. Chyba, że go zaskoczę i wstążkę przykleję do kartonu i tam wejdę, ale chyba nie o to mu chodziło 😂
karola_b, blador2, aszin, Pusshka, Liyss🧚🏻, Wenka lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
ovitrelle 375
@Mamausia strasznie mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz, ale to rzeczywiście o wiele gorsze niż biel na teście. Ogromnie cię przytulam 🫂
Tak jak dziewczyny piszą, może to błąd? chyba na październiku była dziewczyna, niestety nie pamiętam kto, którą ginekolog potraktowała chlodno i stwierdziła, że ciąża się nie rozwija. Okazalo się zupełnie inaczej. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki za pozytywny zwrot wydarzeń.
21 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Mamausia wrote:
Też tak wolę, ale może mimo wszystko warto iść do innego lekarza. Co ma być to i tak będzie. Lekarz to też człowiek i czasami zwyczajnie się pomyli, albo zawiedzie sprzęt.
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
@Mamausia tak bardzo, bardzo mi przykro! Mam jednak ogromną nadzieję, że lekarz (mimo, że sprawdzony) się pomylił i wszystko dobrze się skończy.
Ja tak jak pozostałe dziewczyny - przed pójściem do szpitala poszłabym do najlepszego ginekologa w okolicy, który ma zajebisty sprzęt i skonsultowała sytuację.
Idź na betę, choć pamiętam Madzialsm z wątku październikowego, której beta wręcz spadała i lekarze też nie dawali szans, a z bobo wszystko dobrze i pięknie się rozwija
Pamiętaj - jesteśmy tu z Tobą! Myślami cały czas przy Tobie