Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
koktajlowa wrote:@sunny Ja widzę kreseczkę 😊 Robisz betę?
@carolina Tu też widzę 😊 Robisz betę?
Pięknie 😍
@olga_nts Ciężko tu uznać, może beta?
Jak ktoś chce cienie pooglądać to nord test albo facelle strumieniowy 😄 Siknę jutro na pinka 🤔
Nie nadążam czytać 😄👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
nick nieaktualnyCcarolinaa wrote:A co to jest ta hipotetyczna Hania ? Mogę prosić o wyjaśnienie ? 🫣
Właśnie sama już nie wiem co zrobić , może przełożę laser , a stymulatory pojęcia nie wiem, z drugiej strony kobiety robią wszystko na początku nie wiedząc że są w ciąży i nic się nie dzieje , u mnie to jakiś cud że cos się pokazało :p
https://mamaginekolog.pl/ciaza-i-porod/ciaza-podstawy/hipotetyczna-hania/ -
Effiii wrote:Tak , nie musi być na czczo👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Luna_ wrote:A słuchajcie, używała któraś testów Easy@Home, zarówno ciążowych jak i owulacyjnych? Na amazonie jest taki pakiet, że można kupić 50 testów owu i 20 ciążowych 😅 zastanawiam się czy się sprawdzają, któraś używała? To są testy paskowe
Póki co mam 0,21 na app. Dzisiaj i jutro już powinno być bliżej 1, wieczorem będę testować.Luna_ lubi tę wiadomość
-
Gaduły z listopadowego wątku - zapraszam do zajrzenia na poprzedni wątek, bo kilka słów skierowałam do was
Anka32, klaudia_23, Effiii, Viii, Kathi86, Olalee, Chmurka21, Sarka94, Lola93, Nietypowa30, Marzycielka, ezra lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Luna_ wrote:A słuchajcie, używała któraś testów Easy@Home, zarówno ciążowych jak i owulacyjnych? Na amazonie jest taki pakiet, że można kupić 50 testów owu i 20 ciążowych 😅 zastanawiam się czy się sprawdzają, któraś używała? To są testy paskowe
Chyba którąś listopadówkę oszukał easy home, tak mi się coś wydajeLuna_ lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
Maj.a wrote:Ja używam w tym cyklu pierwszy raz, więc chyba nie pomogę jak masz jakieś zapytania do nich.
Póki co mam 0,21 na app. Dzisiaj i jutro już powinno być bliżej 1, wieczorem będę testować.Maj.a lubi tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Sparky wrote:Aaa, widzę, że poruszacie temat zapaleń pęcherza. Też miałam co chwilę przy staraniach 🙄 W szczęśliwym cyklu też. Nawet brałam furagine, bo nie wierzylam, że miałoby się w końcu udać 😆 Ale od tamtego czasu, odpukać, u mnie spokój. Ani w ciąży ani później zapalenie już się nie pojawiło. Oby przy tych staraniach nadal trzymało się ode mnie z daleka 🥴
No właśnie już u mnie poszła w ruch Ja raz w życiu miałam zapalenie pęcherza, jak byłam jeszcze na studiach. Od tamtej pory cisza.
Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie i już nie wróci W międzyczasie zagryzam żurawinkę -
Sparky wrote:Aaa, widzę, że poruszacie temat zapaleń pęcherza. Też miałam co chwilę przy staraniach 🙄 W szczęśliwym cyklu też. Nawet brałam furagine, bo nie wierzylam, że miałoby się w końcu udać 😆 Ale od tamtego czasu, odpukać, u mnie spokój. Ani w ciąży ani później zapalenie już się nie pojawiło. Oby przy tych staraniach nadal trzymało się ode mnie z daleka 🥴
Ooo nie, po tym co napisalas moja staraczkowa glowa na pewno zacznie myslec, ze to moje aktualne zapalenie pecherza to objaw ciazy 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 11:02
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Super że Twoja księżniczka o Ciebie dba, te zatoki to przez brak rękawiczek 🤣🤣Zdrowiej Aniu szybciutko !
🤣🤣
Ale czapeczkę zawsze noszę w sezonie! 😃😜
Pełna chata wrote:Cześć. Jeszcze nie witałam się w nowym wątku. Czekam na 🐒. Jutro powinna się zjawić, mam nadzieję, że bez opóźnień. 3 nieudane cykle za mną, można pomyśleć, że to żaden czas patrząc na zmagania innych. Jednak ja mam za sobą 3 ciążę. W każdą zaszłam w 1 cyklu bez żadnych "wspomagaczy". Teraz się zastanawiam co może być nie tak. Na owulacje bym nie zwalała bo raczej są. Jakie zrobic badania? Badanie AMH robi się w konkretnym dniu cyklu? Muszę sobie ułożyć plan działania na ten cykl.
Na testowanie jeszcze się nie wpisuję bo nie wiem kiedy szanowny małpiszon przyjdzie.
Ccarolinaa i Sunnysunsun widać kreseczki, trzymam kciuki🙂
Cześć 😊 czekam na info odnośnie testowania 🥹
Olalee wrote:Ania jak zdrówko?
U mnie lepiej, dziękuję 🥹❤️
Pusshka wrote:@Anka32, mam nadzieję że dzisiaj się już lepiej czujesz 😍
Owszem 😃❤️🥰
Olalee wrote:Ania u nas całą rodzinę dopadło, wczoraj córka dostała gorączki i okropny ból gardła także niezłe paskudztwo przyniosłam do domu.
Jak córka dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej 🥹
Zdrówka dla niej 🥰
Jagoda19 wrote:Kobitki u mojego małża chyba zaczyna się sytuacja stabilizować. Już ponad 2 tygodnie temu odstawił TRT i zaczął brać clomid i do tej pory z dnia na dzień czuł się gorzej i dochodziły nowe skutki uboczne, ale teraz przestały. W sensie dalej są i dalej czuje się słabo, ale nie pogarsza się. Nazwaliśmy to chujow, ale stabilnie i czekamy. W poniedziałek badał LH i FSH ale na razie nic się nie zmieniło. 😔
🫂
Nomeolvides wrote:Ania zdrówka dla Ciebie i małżonka. Się nie miało kiedy przypałętać cholerstwo. Ale do gina i tak myślę warto iść
Pójdę, pójdę. Choćby po to żeby z przytupem zacząć od stycznia 😁
Muuu. wrote:@Anka kurka, co ten małż się tak rozkłada chorobowo :c nawet herbata w księżniczkowym kubku już nie pomaga?
Księżniczkowy kubeczek pękł, najprawdopodobniej w zmywarce 🙄
Może dlatego nic małżowi nie pomaga 😏
Luna_ wrote:@Anka32 do jutra na pewno wyzdrowieje, nie ma nawet innej opcji! 😁 trzymam kciuki za zdrówko🤞
Nie ma szans 🥺
Ale udało się ogarnąć na jutro wizytę u lekarza więc chociaż tyle 😊Luna_, Olalee lubią tę wiadomość
-
@Ccarolinaa to może leć dziś na betę i ewentualnie powtórzysz w sobotę?
Przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz. Mi myśli by nie dawały spokoju przez cały weekend odnośnie tych zabiegówAnka32, Viii lubią tę wiadomość
-
Tak, ja w listopadzie ciążowych i miałam uwaga, 2 pozytywne z różowymi kreskami a beta <0,1...34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
blador2 wrote:Chyba którąś listopadówkę oszukał easy home, tak mi się coś wydaje18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
nick nieaktualny
-
Incognitka wrote:Przepraszam, że się wtrącę ale co do tych testów to tak nie do końca z tym oszukiwaniem. Miałam w lipcu sytuację, że kreska chciała się przebić przez tę mgłę, a jak zrobiłam betę to była na poziomie 1.01. Według mnie są bardzo czułe, niż jakby miały płatać figle. Może coś na starcie się zatrzymało 🙂
Viii lubi tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:Przepraszam, że się wtrącę ale co do tych testów to tak nie do końca z tym oszukiwaniem. Miałam w lipcu sytuację, że kreska chciała się przebić przez tę mgłę, a jak zrobiłam betę to była na poziomie 1.01. Według mnie są bardzo czułe, niż jakby miały płatać figle. Może coś na starcie się zatrzymało 🙂
Nie do końca, jak pisałam wyżej 2 pozytywne a beta <0,1MartiMarti lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -