Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
metkamniedrapie_87 wrote:Dokładnie:
„Prawidłowy cykl kobiety może trwać od 21 do 35 dni, przy tym istotna jest nie tylko długość cyklu, ale również jego regularność. Nie musi być on identyczny, odchylenia 2-4 dniowe są uznawane za normę.”
A moje są regularne, odchyleń większych niż 2dni nie ma nigdy… wiec może nie potrzebnie się stresuję 🧐.lutealna zawsze ma powyżej 10dni.metkamniedrapie_87, Chmurka21 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Chmurka21 wrote:@pushka w sumie zobaczysz fałszywie pozytywny test to raczej nic fajnego; wiec masz racje.
I dziekuje za kciuki.
Choć nie wiem, chyba się nie wyrobie w tym miesiącu. Dziś 23dc, a mam ostatnio dłuższe cykle (30-34 dni, a biorąc pod uwagę ze miałam owu 17dc to tez może być roznie…) teraz pusty cykl, wiec czekam ma @ jak na zbawienie 😜
Niektóre dziewczyny po biopsji dostawały szybciej @, wiec tez żyje nadzieja, ze u mnie tez tak będzie 🤪🤪🤪. Ale nawet jeśli to dziś już mamy 30, to bym musiała @ dostać max jutro pojutrze, żeby był sens testować w tym miesiącu 🤪
Ech, jak nie urok to…. :p
A jak już o moich złudzeniach pisze to jeszcze biorę ten fertistim, a tez ktoś na forum pisał, ze przyspieszyło mu to owulacje i skróciło cykl. Wiec może … 🙏
Pushka a jak u Ciebie nastroj? Widzę całkiem się tu jednak udzielasz ❤️
Nastrój nie jest zły, generalnie trochę się przejęłam tą bielą listopadową, bo u mnie w pracy nie za ciekawie, wolałabym uciekać już na L4 ciążowe. Myślę, że jeszcze 2 stymulacje i jeśli nie wyjdzie, to wtedy rozejrzę się za zmianą pracy i pewnie pogłębimy diagnostykę.
Chciałam sobie zrobić mini detox od forum, ale... zbyt dużo tu fajnych kobietek Dzisiaj oficjalnie pożegnam się na wątku listopadowym i oddam władanie mamusiom!Olalee, Berry123, ultramaryna_, Chmurka21, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Dziękuje wszystkim za kciuki
@Sofka88 -czyli mi się nie uroiło
@MartiMarti- tak owulacja była wcześniej niż zawsze z moich obserwacji, bo testów nie robiłam, 9 dc miałam śluz a 12dc ból jak na owulacje i ostatni raz przytulanki więc musiała być owulacja 12dc lub chwilę przed.
@Berry123- dziękuje, chociaż na razie staram się nie cieszyć, wiadomo lekka euforia jest ale troszkę się boję..
@Effiii- poszłam do rodzinnego aby dał mi skierowanie na badanie pieprzyków do dermatologa, a ten dał mi skierowanie na wycięcie do chirurga bo 3 mu się nie podobały. Wcześniej byłam prywatnie u dermatologa aby właśnie mi zbadał pieprzyki i też mu się nie podobały ale za wycięcie 2 chciał 1500 zł, więc stwierdziłam że pójdę na NFZ bo szkoda mi kasy. Właśnie zastanawiam się czy lecieć na bete, czy nie za wcześnie., Chociaż skoro na teście coś widać to z krwi tym bardziej
@Małgosiagosia- strasznie się boje bety, nie wiem czemu
@Olalee-dziękuje za kciuki
@Sunnysunsun- a to Pinki nie mają czułości 10? ten ma 10 z tego co widziałam tak naprawdę 19dc, 12 listopada miałam pierwszy dzień okresu ....
@olga_nts- to mega pocieszające że dwa lata temu wyglądały tak Twoje testy liczę że tym razem będzie dobrze..
@Viii- sama jestem w szoku ze tak szybko, ale mam jakieś przeczucie dziwne, do twego te nitki krwi, i lekki ból podbrzusza, właśnie nie wiem czy lecieć na bete jutro czy sikać rano, a może to i to? dobre pytanie
@Chmurka21- dziękuje za gratulacje!Viii, Chmurka21, MartiMarti, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Ccarolinaa wrote:Dziękuje wszystkim za kciuki
@MartiMarti- tak owulacja była wcześniej niż zawsze z moich obserwacji, bo testów nie robiłam, 9 dc miałam śluz a 12dc ból jak na owulacje i ostatni raz przytulanki więc musiała być owulacja 12dc lub chwilę przed.
@Berry123- dziękuje, chociaż na razie staram się nie cieszyć, wiadomo lekka euforia jest ale troszkę się boję..
@Effiii- poszłam do rodzinnego aby dał mi skierowanie na badanie pieprzyków do dermatologa, a ten dał mi skierowanie na wycięcie do chirurga bo 3 mu się nie podobały. Wcześniej byłam prywatnie u dermatologa aby właśnie mi zbadał pieprzyki i też mu się nie podobały ale za wycięcie 2 chciał 1500 zł, więc stwierdziłam że pójdę na NFZ bo szkoda mi kasy. Właśnie zastanawiam się czy lecieć na bete, czy nie za wcześnie., Chociaż skoro na teście coś widać to z krwi tym bardziej
Co do bety ja bym poszła od razu potwierdzić i ewentualnie sprawdzić przyrost w sobotę jeśli masz taką możliwość. Jeśli boisz się iść na betę to się po prostu wstrzymaj bo jak jesteś (a test o tym świadczy) w ciąży to będziesz też jutro i pojutrze i nie musisz się spieszyc z beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:02
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ccarolinaa wrote:Dziękuje wszystkim za kciuki
@Małgosiagosia- strasznie się boje bety, nie wiem czemu
@Olalee-dziękuje za kciuki
@Sunnysunsun- a to Pinki nie mają czułości 10? ten ma 10 z tego co widziałam tak naprawdę 19dc, 12 listopada miałam pierwszy dzień okresu ....
@olga_nts- to mega pocieszające że dwa lata temu wyglądały tak Twoje testy liczę że tym razem będzie dobrze..
@Viii- sama jestem w szoku ze tak szybko, ale mam jakieś przeczucie dziwne, do twego te nitki krwi, i lekki ból podbrzusza, właśnie nie wiem czy lecieć na bete jutro czy sikać rano, a może to i to? dobre pytanie
@Chmurka21- dziękuje za gratulacje!
Myślę że to i to 🤞34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Effiii wrote:Dzięki za odpowiedź , myślę ze zrobię podobnie.
Co do bety ja bym poszła od razu potwierdzić i ewentualnie sprawdzić przyrost w sobotę jeśli masz taką możliwość. Jeśli boisz się iść na betę to się po prostu wstrzymaj bo jak jesteś (a test o tym świadczy) w ciąży to będziesz też jutro i pojutrze i nie musisz się spieszyc z beta👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
Viii wrote:Myślę że to i to 🤞
Tylko mam problem bo w poniedziałek mam umówioną depilację laserową tak mi zależało na brodzie, bo tam mam troszkę włosków jeszcze po 1 ciąży i jak w końcu się zdecydowałam to usunąć to wyszły 2 kreski...
A we wtorek zabieg stymulatorów tkankowych na twarz, w piątek dentystę, i już sama nie wiem co robić...Viii lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
Ccarolinaa wrote:Jutro zrobię z rana test, mam ten Facelle paskowy, i pójdę na bete w poniedziałek bo jak zrobię jutro to powinnam powtórzyć w niedziele a nie ma u mnie w pobliżu czynnego laboratorium.
Tylko mam problem bo w poniedziałek mam umówioną depilację laserową tak mi zależało na brodzie, bo tam mam troszkę włosków jeszcze po 1 ciąży i jak w końcu się zdecydowałam to usunąć to wyszły 2 kreski...
A we wtorek zabieg stymulatorów tkankowych na twarz, w piątek dentystę, i już sama nie wiem co robić...Pusshka, Viii lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Dzień dobry dziewczyny 🤗
Jeśli chodzi o testy to u mnie tak samo jak piszą niektóre z Was, nigdy nie widziałam nawet cienia.
@Sunnysunsun ja coś widzę 😍 niektórym dziewczynom już przy 10 dpo niby coś pokazuje, mam nadzieję, że to jest to 🤞
@bonassola trzymam kciuki 😍
@Ccarolinaa coś widać! 🤞
@Mamausia oby Twój sen coś znaczył 😁
@aszin tulę 🫂
@Anka32 do jutra na pewno wyzdrowieje, nie ma nawet innej opcji! 😁 trzymam kciuki za zdrówko🤞
@olga_nts pewnie jest jeszcze wcześnie, ja bym jutro powtórzyła
@karola_b oby to nie było zapalenie pęcherza, do mnie przychodziło bardzo często, dlatego zaczęłam codziennie profilaktycznie jeść żurawinę i pić herbatę z pokrzywy i póki co nie ma nawrotów, przy pierwszych 2 miesiącach starań dopadło mnie to 2 razy i akurat w czasie owulki 🙈
Co do długich cykli, moje trwały też ponad 30 dni, pisałam już o tym w wątku listopadowym, że biorę niepokalanka i to mi ładnie skróciło cykle do 28 dni, małpa przychodzi jak w zegarku, co 4 tygodnie we wtorek, jednak skonsultowałam to z moją ginekolog, nie brałabym na własną rękę, bo można coś namieszać.bonassola, Ccarolinaa, Lola93 lubią tę wiadomość
👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
Ccarolinaa wrote:Jutro zrobię z rana test, mam ten Facelle paskowy, i pójdę na bete w poniedziałek bo jak zrobię jutro to powinnam powtórzyć w niedziele a nie ma u mnie w pobliżu czynnego laboratorium.
A we wtorek zabieg stymulatorów tkankowych na twarz, w piątek dentystę, i już sama nie wiem co robić...👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Olalee wrote:
Ultramaryna wczoraj byłam w Lidlu i kupiłam pinse:)
Dzień dobry, dziewczyny 😘 Aż chciałoby się powiedzieć: Dzień dobry, Polsko, witam się z zasypanego Pomorza Zachodniego… 😂
@bonassola ogromne kciuki! Czasem trzeba porzucić swoje plany, bo życie pisze lepszy scenariusz. Oby to było właśnie TO 😍🤞🍀
@sunnysunsun i @Ccarolinaaa matko, laski, tam są kreski… 🫣😂😍❤️ Nawet jakoś wytężać wzroku nie musiałam 🍀🤞 Bety, raz raz!bonassola, Ccarolinaa, Olalee lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
@sunny Ja widzę kreseczkę 😊 Robisz betę?
@carolina Tu też widzę 😊 Robisz betę?
Pięknie 😍
@olga_nts Ciężko tu uznać, może beta?
Jak ktoś chce cienie pooglądać to nord test albo facelle strumieniowy 😄 Siknę jutro na pinka 🤔
Nie nadążam czytać 😄💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
No pięknie wygląda taki biały krajobraz za oknem 😍 jeszcze wyjdę przed pracą z psem, żeby się wyhasal w śniegu 😁
Olalee, ultramaryna_, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Hej hej 😊 Ale tu się dzieje, niby człowiek wiedział, a się łudził, że nadąży 😆
U mnie totalna lipa, listopadowy cykl miał być przeznaczony na obserwację i sprawdzenie, czy w ogóle pojawia się owulacja, a tu wszystko się rozjechało. W poprzednich cyklach po powrocie miesiączkowania miałam ładny, płodny śluz, a teraz oczywiście raz jest raz nie ma, owulaki raz ciemniejsze raz jaśniejsze, a to już 22dc 🥴 No ale za nami chorowity czas... Najpierw dziwne przeziębienie, które możliwe, że było covidem🙈 A w ostatni weekend całą rodziną przechodziliśmy jelitowke i to w ogóle był koszmar 🙈 Więc to wszystko się pewnie przyczyniło do zawirowań. Muszę się uzbroić w cierpliwość 🙃 -
aszin wrote:To tym bardziej przed tym wszystkim powinnaś zrobić betę 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:39
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
A słuchajcie, używała któraś testów Easy@Home, zarówno ciążowych jak i owulacyjnych? Na amazonie jest taki pakiet, że można kupić 50 testów owu i 20 ciążowych 😅 zastanawiam się czy się sprawdzają, któraś używała? To są testy paskowe👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
Effiii wrote:Nie wiem czy w przypadku laseru i stymulatorów zadziała hipotetyczna Hania , może jednak zaryzykuj dziś i idź na betę. Będziesz cały weekend się zastanawiać nad tym czy iść w pn na zabieg, a tak to już będziesz wiedzieć. Stres na tym etapie nie jest wskazany
Właśnie sama już nie wiem co zrobić , może przełożę laser , a stymulatory pojęcia nie wiem, z drugiej strony kobiety robią wszystko na początku nie wiedząc że są w ciąży i nic się nie dzieje , u mnie to jakiś cud że cos się pokazało :p👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
nick nieaktualnyBerry123 wrote:Zdrówka, wypoczywaj 🥰
🥰
koktajlowa wrote:@Anka32 O super i to na nfz. Jeszcze jak będzie konkretny to cudnie. Ja właśnie też chcę się zapisać na nfz ale tylko po to żeby cytologię zrobić za darmo.
Ja ogólnie staram się chodzić na nfz bo to nie po to pracowałam tyle lat i odprowadzałam składki żeby jeszcze dodatkowo wydawać pieniądze 🤣
A teraz niestety z racji bezrobocia jestem ubezpieczona u męża w pracy więc zamierzam korzystać 😜
Ccarolinaa wrote:Jeeejku jak wy pędzicie 🫣
Ja już dawno po wycięciu pieprzyka , strach ma wielkie oczy nie było tak źle , dostałam zastrzyk znieczulajacy i nie czułam jeszcze do wycięcia 2 pieprzyki i 2 włókniaki , eh jak najszybciej chce się tego pozbyć .
Co do orzechów i moreli też muszę koniecznie skoczyć do Rossmana , a kurcze dziś byłam bo kupowałam testy
Dziewczyny powiedzie proszę że nie ma sensu testować w 19 dniu cyklu , no nje ma sensu 🤣🤣musicie to powiedzieć bo mam ochotę jutro zatestowac , na zdrowy rozum jest to bez sensu , ale jakoś organizm mi daje dziwne znaki 🤭
A miałam się w tym cyklu nie filmować …. Coś nie wychodzi 🤣niby będzie 7 dni po owulacji , niby … no nie ma sensu 🤣
Daj znać po wycięciu włókniaków bo też mnie to chyba czeka 😊
Viii wrote:Zdrówka ❤️
🥹❤️
Viii wrote:A ja właśnie wróciłam z pazurków, więc tym razem jak będę wrzucać zdjęcia testów to nie zapomnijcie spojrzeć 😅 Ale to dopiero za 2 tygodnie.
🤣🤣
Muuu. wrote:@Anka zdrówka ❤️ Oby się nic nie rozkręcało.
❤️
Niech się już skończy najlepiej 😜
Ccarolinaa wrote:Dobra kupiłam Facell paskowy 🤣🤣🤣to nie to samo co płytkowy?
Paskowy a płytkowy to dwa różne 😊
Maj.a wrote:Dzień dobry Kobietki,
dzisiaj u mnie w końcu zimowo❄️☃️.
Ja właśnie po wizycie u ginekologa, wszystko w porzadku tylko zachodzić w ciążę.😆 Od jutra mamy się starać. We wtorek monitoring.
12dc
Endometrium 8mm
Pęcherzyk 19-20 mm
Świetne wieści 😀
blador2 wrote:Ania jak dzisiaj Wasze zdrowie?
Dziękuję, że pytasz 🥰
Ja się trzymam, mąż ledwo 😜
Nomeolvides wrote:Dzień dobry, dzień dobry.
Czy wiecie dlaczego z apki mógł zniknąć prognozowany dzień owulacji? Czy to na podstawie temperatur wyliczyło ze z owulki nici? Powiem wam, że wczoraj po tym zastrzyki to już Się czułam jakbym prawie była w ciąży - boje się znowu upadku z wysokiego konia 🤦🏼♀️
Nie miałam pojęcia, że prognozowany dzień owulacji w ogóle może zniknąć z apki 😳
blador2 wrote:ja już zwisam z tego konia, a taka byłam pozytywnie nastawiona na ten cykl...
Sunnysunsun wrote:Widzicie coś? 🤣
Ja niestety nie widzę 🤔
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry dziewczyny osikaniec z rana , przypominam to 19 dzień cyklu , normalnie nie ma opcji żeby coś wyszło , ja widzę drugą kreskę czy wy też coś widzicie ? Czy coś mi się uroiło 😵💫
https://ibb.co/fMG8Zhf
https://ibb.co/p0gnRM7
https://ibb.co/N64mTjG
Widzę 😍
Ale to strasznie szybko 🤔
Lecisz na betę? Wpisujemy ⏸️ na pierwszej stronie? 😃 -
Aaa, widzę, że poruszacie temat zapaleń pęcherza. Też miałam co chwilę przy staraniach 🙄 W szczęśliwym cyklu też. Nawet brałam furagine, bo nie wierzylam, że miałoby się w końcu udać 😆 Ale od tamtego czasu, odpukać, u mnie spokój. Ani w ciąży ani później zapalenie już się nie pojawiło. Oby przy tych staraniach nadal trzymało się ode mnie z daleka 🥴