Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Królikkicek wrote:Warto wykupić pakiet premium? 🤔 Zastanawiam się czy jest sens. Jednak trochę to kosztuje a nie wiem czy się opłaca. Ma ktoś?
Szczerze nie bardzo, miałam przez ponad rok przy pierwszych staraniach i jedyne co było dodatkowo to detektor objawów ciąży i przewidywanie przyszłych cykli. Dla mnie to nie jest teraz przydatne. -
Hej dziewczyny! Ja się jeszcze melduję tu dzisiaj, pisałam póki co na zbiorowym, jak ktoś nie czytał to po wczorajszym cieniu u mnie, dzisiaj biel vizira, więc już się nie łudzę i czekam na małpę
@Kira pięknie ciemnieje 😍Kira, MartiMarti lubią tę wiadomość
👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
@Kira - ciemniej a te testy słabo się wybarwiają
Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.
Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie
Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:
https://zapodaj.net/plik-sCqKb0gHe2Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:30
Anka32, Sparky, Marzycielka, Viii, Muuu., Cerva, blador2, karola_b, klaudia_23, koktajlowa, ultramaryna_, Paula9463, Lani, Olaura, Liyss🧚🏻, Pusshka, Luna_, Wenka, 100krotka🌼, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimi_m wrote:@Kira - ciemniej a te testy słabo się wybarwiają
Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.
Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie
Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:
https://zapodaj.net/plik-sCqKb0gHe2
Wow, ale krechy porządne 😍mimi_m lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
mimi_m wrote:Anka32 - na razie bez emocji
Marzycielka- pytanie czy szare kreski czy bardziej różowe i ile dpo. a jak u Ciebie ile dpo jesteś , kiedy testujesz?
Bardziej różowe, a 2 pinki wyszły jej negatywne 🙈 mówiłam jej, żeby tak wcześnie nie testowała, bo później są tylko domysły 🙈
Ja Kochana jestem 10 dpo, czekam z testowaniem do 2 stycznia, to dzień 🐒 więc będzie czarno na białym, albo w jedną stronę, albo w tą drugą 😉
Ale już mnie brzuch pobolewa jak zawsze, więc się chyba nie łudzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:38
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
mimi_m wrote:@Kira - ciemniej a te testy słabo się wybarwiają
https://zapodaj.net/plik-sCqKb0gHe2
Piękne gratulacje 🙌mimi_m lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
MartiMarti wrote:Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.
Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..
A Ty się nie wybierasz?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
MartiMarti wrote:Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.
Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki:
Beta-HCG - 1230
no i super lab znalazłam z diagnostyki na miejscu badają 3godz od pobrania wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:51
Sparky, Dropsik, blador2, Marzycielka, karola_b, Anka32, klaudia_23, koktajlowa, Malamia, Paula9463, Lani, Liyss🧚🏻, bonassola, Pusshka, Luna_, Cerva, MartiMarti, Viii, 100krotka🌼, Mamausia, Wenka, JoKoKoJo, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, Olaura, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość
-
@Kira - a propo bladzichów piątek - poniedziałek czyli 9dpo/13dpo na rożnych testach były cienie, na FACELLE lekko różowa ale bez szału a beta musiała już podbić jak dziś 1200 także nie sugeruj sie odcianiami testów przy ok 30 one wyglądają tak samo jak przy 60, moje z dzis też ładne ale nie max nasycenia
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:@karola_b Ale masz wypasiony ten wykres, to jest wersja premium?
Nie, mam wersję podstawową.
Mierzę temperaturę dopiero od tego cyklu i myślę, że trochę do d. z tymi moimi pomiarami, bo ja często się budzę w nocy do mojej córki, a w tym miesiącu byłam na zwolnieniu z podowu przeziębienia i nie mierzyłam codziennie o tej samej godzinie, to samo w święta.
Na razie się nie nakręcam, zobaczę co będzie dalej 😊koktajlowa lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe
Tak mi też to nie przeszkadza 😊
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dropsik wrote:Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe👱♀️32👱♂️34
2021 💔