X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
Odpowiedz

Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰

Oceń ten wątek:
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królikkicek wrote:
    Warto wykupić pakiet premium? 🤔 Zastanawiam się czy jest sens. Jednak trochę to kosztuje a nie wiem czy się opłaca. Ma ktoś?

Szczerze nie bardzo, miałam przez ponad rok przy pierwszych staraniach i jedyne co było dodatkowo to detektor objawów ciąży i przewidywanie przyszłych cykli. Dla mnie to nie jest teraz przydatne.

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • Luna_ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Ja się jeszcze melduję tu dzisiaj, pisałam póki co na zbiorowym, jak ktoś nie czytał to po wczorajszym cieniu u mnie, dzisiaj biel vizira, więc już się nie łudzę i czekam na małpę

@Kira pięknie ciemnieje 😍

Kira, MartiMarti lubią tę wiadomość

Starania od 08.2023 🫶

👱‍♀️34.
    ❌️Endometrioza
    ❌️Adenomioza
    ✅️Jajowody drożne
    ✅️Tarczyca
    ✅️AMH 6.34

🧑35.
    ✅️Badanie nasienia (morfologia 5%, 74 mln/ml, pH 7.9)

💔01.2023 biochem. 5 tc
    💔09.2023 biochem. 5 tc

⏸️28.11.24
    16.12.24 jest ❤️ (6+1)

preg.png
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kira - ciemniej a te testy słabo się wybarwiają

Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
    Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.

Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie ;-)

Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:
    https://zapodaj.net/plik-sCqKb0gHe2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:30

Anka32, Sparky, Marzycielka, Viii, Muuu., Cerva, blador2, karola_b, klaudia_23, koktajlowa, ultramaryna_, Paula9463, Lani, Olaura, Liyss🧚🏻, Pusshka, Luna_, Wenka, 100krotka🌼, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:

Piękne kreski, gratulacje 😍

Marzycielka, mimi_m lubią tę wiadomość

• Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie są polecane testy bobo test ? Przyjaciółka zrobiła 2 te testy i wyszły jej cienie, ale nie chcę jej denerwować póki co. Oszukują te testy?

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 - na razie bez emocji ;-)

Marzycielka- pytanie czy szare kreski czy bardziej różowe i ile dpo. a jak u Ciebie ile dpo jesteś , kiedy testujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:30

Marzycielka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:

Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
    Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.

Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie ;-)

Wow, ale krechy porządne 😍

mimi_m lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Anka32 - na razie bez emocji ;-)

Marzycielka- pytanie czy szare kreski czy bardziej różowe i ile dpo. a jak u Ciebie ile dpo jesteś , kiedy testujesz?

Bardziej różowe, a 2 pinki wyszły jej negatywne 🙈 mówiłam jej, żeby tak wcześnie nie testowała, bo później są tylko domysły 🙈
    Ja Kochana jestem 10 dpo, czekam z testowaniem do 2 stycznia, to dzień 🐒 więc będzie czarno na białym, albo w jedną stronę, albo w tą drugą 😉
    Ale już mnie brzuch pobolewa jak zawsze, więc się chyba nie łudzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:38

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idziecie na wątek zbiorowy?

Paula9463 lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka - mi od 9dpo wychodzą więc ja bym zatestowała dziś FACELLE ;-) choć i tak wiadomo że wcześnie powodzenia!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:38

preg.png
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:

Piękne gratulacje 🙌

mimi_m lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartiMarti wrote:
    Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic :) może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.

Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..

A Ty się nie wybierasz?

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Marzycielka - mi od 9dpo wychodzą więc ja bym zatestowała FACELLE ;-) powodzenia!!

Napiszę jej niech kupi Facelle... Ale to takie dziwne 2 bobo test jest cień, a 2 pinki biel 🙈

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Dropsik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartiMarti wrote:
    Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic :) może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.

Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..
    Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe :D

• mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki:
    Beta-HCG - 1230

no i super lab znalazłam z diagnostyki na miejscu badają 3godz od pobrania wynik ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:51

Sparky, Dropsik, blador2, Marzycielka, karola_b, Anka32, klaudia_23, koktajlowa, Malamia, Paula9463, Lani, Liyss🧚🏻, bonassola, Pusshka, Luna_, Cerva, MartiMarti, Viii, 100krotka🌼, Mamausia, Wenka, JoKoKoJo, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, Olaura, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość

preg.png
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kira - a propo bladzichów piątek - poniedziałek czyli 9dpo/13dpo na rożnych testach były cienie, na FACELLE lekko różowa ale bez szału a beta musiała już podbić jak dziś 1200 także nie sugeruj sie odcianiami testów przy ok 30 one wyglądają tak samo jak przy 60, moje z dzis też ładne ale nie max nasycenia

Paula9463 lubi tę wiadomość

preg.png
  • karola_b Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    @karola_b Ale masz wypasiony ten wykres, to jest wersja premium?

Nie, mam wersję podstawową.
    Mierzę temperaturę dopiero od tego cyklu i myślę, że trochę do d. z tymi moimi pomiarami, bo ja często się budzę w nocy do mojej córki, a w tym miesiącu byłam na zwolnieniu z podowu przeziębienia i nie mierzyłam codziennie o tej samej godzinie, to samo w święta.
    Na razie się nie nakręcam, zobaczę co będzie dalej 😊

koktajlowa lubi tę wiadomość

👩 30l.
    👦 38l.
    👶 2l.

04.2023 💔 cp, usunięty lewy jajowód
    10.2023 💔 cb

30.12.2023 ⏸️
    preg.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Mam wyniki:
    Beta-HCG - 1230

no i super lab znalazłam z diagnostyki na miejscu badają 3godz od pobrania wynik ;)

Piękna beta 😍 gratuluję mamuśka

mimi_m lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe :D

Tak mi też to nie przeszkadza 😊

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Na zbiorowym wątku też są kobietki starające się, które postanowiły założyć wątek zbiorowy, żeby nie skakać co miesiąc do nowego wątku.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
‹‹ 606 607 608 609 610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ