Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
Odpowiedz

Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰

Oceń ten wątek:
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królikkicek wrote:
    Warto wykupić pakiet premium? 🤔 Zastanawiam się czy jest sens. Jednak trochę to kosztuje a nie wiem czy się opłaca. Ma ktoś?

Szczerze nie bardzo, miałam przez ponad rok przy pierwszych staraniach i jedyne co było dodatkowo to detektor objawów ciąży i przewidywanie przyszłych cykli. Dla mnie to nie jest teraz przydatne.

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • Luna_ Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Ja się jeszcze melduję tu dzisiaj, pisałam póki co na zbiorowym, jak ktoś nie czytał to po wczorajszym cieniu u mnie, dzisiaj biel vizira, więc już się nie łudzę i czekam na małpę

@Kira pięknie ciemnieje 😍

Kira, MartiMarti lubią tę wiadomość

👱‍♀️33.
    🧑34.
    ❤️ 2021
    💒 2023

Starania od 08.2023 🫶

💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
    Koenzym q10
    Omega-3
    Agnus castus
    Chlorella
    Olej z wiesiołka (do owulacji)
    + Probiotyki
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kira - ciemniej a te testy słabo się wybarwiają

Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
    Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.

Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie ;-)

Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:
    https://zapodaj.net/plik-sCqKb0gHe2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:30

Anka32, Sparky, Marzycielka, Viii, Muuu., Cerva, blador2, karola_b, klaudia_23, koktajlowa, ultramaryna_, Paula9463, Lani, Olaura, Liyss🧚🏻, Pusshka, Luna_, Wenka, 100krotka🌼, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Ja miałam owulacje 13/14 grudnia czyli dziś 16/17dpo - zrobiłam test a teraz czekam na wynik bety:

Piękne kreski, gratulacje 😍

Marzycielka, mimi_m lubią tę wiadomość

• Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie są polecane testy bobo test ? Przyjaciółka zrobiła 2 te testy i wyszły jej cienie, ale nie chcę jej denerwować póki co. Oszukują te testy?

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 - na razie bez emocji ;-)

Marzycielka- pytanie czy szare kreski czy bardziej różowe i ile dpo. a jak u Ciebie ile dpo jesteś , kiedy testujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:30

Marzycielka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:

Mamausia - życzę CI by szybciutko wyszło jaki plan najgorsze jest takie czekanie, choć jak jesters pewna daty owulacji to wszytko się może jeszcze pozytywnie skończyć
    Ja miała zabieg w 10tc - w 8tc sie zatrzymało - poronienie chybione, Rano byłam w szpitalu potem USG 2 lekarzy kontrolne, zabieg w płytkim uśpieniu i po 3 godz wypisałam na żądanie ok 14godz.

Witajcie, wróciłam z wojaży - podczytywałam Was ale nie dala rady pisać. gratuluje zbiorczo II i życzę wszytkie jeszcze bez II by ten 202 je przyniósł najpóźniej do wiosny aby do końca 2024 małe były już po 2 stronie ;-)

Wow, ale krechy porządne 😍

mimi_m lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Anka32 - na razie bez emocji ;-)

Marzycielka- pytanie czy szare kreski czy bardziej różowe i ile dpo. a jak u Ciebie ile dpo jesteś , kiedy testujesz?

Bardziej różowe, a 2 pinki wyszły jej negatywne 🙈 mówiłam jej, żeby tak wcześnie nie testowała, bo później są tylko domysły 🙈
    Ja Kochana jestem 10 dpo, czekam z testowaniem do 2 stycznia, to dzień 🐒 więc będzie czarno na białym, albo w jedną stronę, albo w tą drugą 😉
    Ale już mnie brzuch pobolewa jak zawsze, więc się chyba nie łudzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:38

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idziecie na wątek zbiorowy?

Paula9463 lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka - mi od 9dpo wychodzą więc ja bym zatestowała dziś FACELLE ;-) choć i tak wiadomo że wcześnie powodzenia!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:38

preg.png
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:

Piękne gratulacje 🙌

mimi_m lubi tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Viii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartiMarti wrote:
    Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic :) może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.

Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..

A Ty się nie wybierasz?

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Marzycielka - mi od 9dpo wychodzą więc ja bym zatestowała FACELLE ;-) powodzenia!!

Napiszę jej niech kupi Facelle... Ale to takie dziwne 2 bobo test jest cień, a 2 pinki biel 🙈

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Dropsik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartiMarti wrote:
    Wszyscy poszli na tamten wątek mówiłam że wątek miesięczny będzie umierał 🤭🤭 no nic :) może dołączą nowe dziewczyny do przyszłego miesiąca.

Kto będzie prowadził wątek styczniowy ? Gdzieś mi umknęło ..
    Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe :D

• mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki:
    Beta-HCG - 1230

no i super lab znalazłam z diagnostyki na miejscu badają 3godz od pobrania wynik ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2023, 13:51

Sparky, Dropsik, blador2, Marzycielka, karola_b, Anka32, klaudia_23, koktajlowa, Malamia, Paula9463, Lani, Liyss🧚🏻, bonassola, Pusshka, Luna_, Cerva, MartiMarti, Viii, 100krotka🌼, Mamausia, Wenka, JoKoKoJo, Zaczarowan, Ccarolinaa, Bulbasek, Nietypowa30, Olaura, ezra, kasia97 lubią tę wiadomość

preg.png
  • mimi_m Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kira - a propo bladzichów piątek - poniedziałek czyli 9dpo/13dpo na rożnych testach były cienie, na FACELLE lekko różowa ale bez szału a beta musiała już podbić jak dziś 1200 także nie sugeruj sie odcianiami testów przy ok 30 one wyglądają tak samo jak przy 60, moje z dzis też ładne ale nie max nasycenia

Paula9463 lubi tę wiadomość

preg.png
  • karola_b Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    @karola_b Ale masz wypasiony ten wykres, to jest wersja premium?

Nie, mam wersję podstawową.
    Mierzę temperaturę dopiero od tego cyklu i myślę, że trochę do d. z tymi moimi pomiarami, bo ja często się budzę w nocy do mojej córki, a w tym miesiącu byłam na zwolnieniu z podowu przeziębienia i nie mierzyłam codziennie o tej samej godzinie, to samo w święta.
    Na razie się nie nakręcam, zobaczę co będzie dalej 😊

koktajlowa lubi tę wiadomość

👩 30l.
    👦 38l.
    👶 2l.

04.2023 💔 cp, usunięty lewy jajowód
    10.2023 💔 cb

30.12.2023 ⏸️
    preg.png
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimi_m wrote:
    Mam wyniki:
    Beta-HCG - 1230

no i super lab znalazłam z diagnostyki na miejscu badają 3godz od pobrania wynik ;)

Piękna beta 😍 gratuluję mamuśka

mimi_m lubi tę wiadomość

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Mi to nie przeszkadza, że jest mniej postów tutaj, bo jak był misz-masz to ja nie nadążałam czytać, gdzieś się gubiło to wszystko 😂 A tak, zakładam, że zostaje tu samo "mięso" staraczkowe :D

Tak mi też to nie przeszkadza 😊

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Effiii Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dropsik wrote:
    Na zbiorowym wątku też są kobietki starające się, które postanowiły założyć wątek zbiorowy, żeby nie skakać co miesiąc do nowego wątku.

👱‍♀️32👱‍♂️34
    2021 💔
‹‹ 606 607 608 609 610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ