Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi coś tam widać, koniecznie powtórz jutro.
Mam wynik tego proga 0,26 ng/mL🤣 to raczej sobie nie potestuje. Organizm zrobił mnie w bambuko. W 14/15dc miałam ciemnego owulaka, bóle krzyża, jajników, piersi szczególnie przy kp i mega otwartą szyjkę a tu wychodzi na to, że nie było owulki 🙈 po ciąży to są jakieś porąbane te cykle. Zobaczymy co będzie dalej, owulaki dalej wychodzą mi ciemne.Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
rudaa95 wrote:Ja na drugim widzę cień cienia więc już mocno gratuluję . Powtórz jutro dla pewności 🍀❤️😍
U mnie dziś również biało .. spodziewam się że małpa nadchodzi wielkimi krokami ..
Nienadrobie Was dziewczyny . Z dnia na dzień co raz więcej stron klepiecie 🙈🙈
W nocy temperatura mi spadła . Prawie nie spałam w nocy. Dziś zero cmienia jajników jak to do tej pory. Ból piersi pozostał. Ale nie czuje że to będzie udany cykl 😔rudaa95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:@Nietypowa30, rozumiem. Czyli jutro idziesz znowu na betę, tak?
@Megipta, czyli pełna gotowość 💪Ale ale... do 15.11 jeszcze trochę czasu!
@Adirella, trzymam kciuki za badania!
Ja jestem połamana po pole dance dziś 😅 A na zakupy trzeba jeszcze iść, bo jutro będą tłumy (pamiętajcie, w sobotę zamknięte!)
Dobrze, że przypominasz! Odkąd nie pracuję to zapominam o takich rzeczach 😅
Ale powiem Wam, że jak pisałam w październikowym wątku, że to koniec mojej pracy z ludźmi to chyba jednak zmieniam zdanie bo ciężko cholernie mi znaleźć coś kompletnie innego 😑
Ani ciąży ani pracy, ehh..
Ale po nowym roku już musi być lepiej skoro ten jest dość kiepski 😊rudaa95, Adirella, blador2, Pusshka, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mogę do was dołączyć ?
Adirella, Anka32, goska000, Edithka, Wenka, rudaa95, Sunnysunsun, Myszkaaa20, Kasia111 lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
https://zapodaj.net/plik-bAKQG22a3D
Cyrk jakiś drugi raz mam pik w przeciągu 3 dni 🙈 a testy już były negatywne ..
-
nick nieaktualny
-
Ccarolinaa wrote:Hej dziewczyny mogę do was dołączyć ?
Ja właśnie dziewczyny stoję i gotuję obiad na jutro po kolejna 12 godzin a zmiana w pracy i zaczynam czuć jakieś dziwne ciągnięcie w pochwie. Jestem według apki dopiero 5dpo, bolą mnie już piersi i czuje skurcze w podbrzuszu - takie moje standardowe objawy po owulacji. Oczywiście tego ciągnięcia z niczym nie wiąże, ale jednak mnie to zastanawia. Czasami tak mam że czuję się tam obrzmiała ale to podczas pierwszych dni @.23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Meggi oby jutro kreska była ciemniejsza!
Powiem Wam, że myślałam, że w tym cyklu na tabletkach to sobie odpocznę a tu od kilku dni problemy żołądkowe, coś mnie mdli i do tego boli mnie jakby prawy jajnik - boje się że to ta torbiel się jakoś skręca, ale nie powinna bo ten tydzień temu była już zapadniętą i miała się zmniejszać. Wykończę się 🤬 -
@Ccarolinaa zapraszamy powiesz coś o sobie?
Ja już chyba wszystkie objawy ciąży miałam, chociaż nigdy cienia na swoich testach nie widziłam złapałam dołka wieczorowego(kuzynka robi sesje fot. no i trafiła jej się sesja ciążowa co miałam okazję oglądać), więc podczytuje sobie wątki aby się podnieść na duchu i rozweselićRezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 -
Anka32 wrote:Cześć, pewnie 🙂
Opowiedz coś o sobie i rozgość się 🤗
W domku mam synka lat 5 i już od początku roku marzy nam się drugie dziecko niestety 17 sierpnia poroniłam - diagnoza puste jajo płodowe , od listopada pierwsze starania po poronieniu i zabiegu , minęły dwa okresy i lekarz dał zielone światło , powinnam dostać okres w poniedziałek i zaczynam się powoli stresować 🤭 teoretycznie cykl po zabiegu 28 dniowy ale nie wjem kiedy teraz miałam owulacje , na pewno zbliżenie było w 12 dniu cyklu bo potem mąż wyjechał , wiec czy się udało , trzymajcie kciukiAdirella, blador2, Kira, Pusshka, Edithka, rudaa95, Myszkaaa20, Sunnysunsun, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Wenka wrote:Mam podobnie, tylko u mnie już tydzień są dodatnie 😂
U mnie po owu był ujemny, ale temp mi spadła skoczyla znowu spadla a rano znowu ból jajnika, szyjka mega w górze śluzu pełno więc zrobiłam na odczepnego. Po temperaturze domniemam że coś ostatnio poszło nie tak i to drugie podejście 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
Pusshka wrote:@Nietypowa30, rozumiem. Czyli jutro idziesz znowu na betę, tak?
@Megipta, czyli pełna gotowość 💪Ale ale... do 15.11 jeszcze trochę czasu!
@Adirella, trzymam kciuki za badania!
Ja jestem połamana po pole dance dziś 😅 A na zakupy trzeba jeszcze iść, bo jutro będą tłumy (pamiętajcie, w sobotę zamknięte!)
Tak sprobuje jeszcze raz jutro i dam Wam znać
Pusshka, rudaa95 lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷 -
nick nieaktualnyCcarolinaa wrote:Bardzo dziękuje
W domku mam synka lat 5 i już od początku roku marzy nam się drugie dziecko niestety 17 sierpnia poroniłam - diagnoza puste jajo płodowe , od listopada pierwsze starania po poronieniu i zabiegu , minęły dwa okresy i lekarz dał zielone światło , powinnam dostać okres w poniedziałek i zaczynam się powoli stresować 🤭 teoretycznie cykl po zabiegu 28 dniowy ale nie wjem kiedy teraz miałam owulacje , na pewno zbliżenie było w 12 dniu cyklu bo potem mąż wyjechał , wiec czy się udało , trzymajcie kciuki
Przykro mi 🥺
Planujesz testować czy czekasz? 🙂
Powodzenia 🍀🤗 -
https://ibb.co/TL7BJnh
https://ibb.co/VNrTQ1P
https://ibb.co/tqJz7gp
Mam już wszystkie wyniki 😁🎉 Czy jest przyzwoicie? Suplementacja dała radę? 😉
Oczywiście poza tarczycą, którą przez ostatni rok totalnie olałam i nic nie badałam. TSH dobiło prawie do 3, na szczęście w przyszłym tygodniu endo 👍🫣
@Ccarolinaa witaj, powodzenia! 🍀✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2023, 20:16
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
czaranna wrote:https://zapodaj.net/plik-bAKQG22a3D
Cyrk jakiś drugi raz mam pik w przeciągu 3 dni 🙈 a testy już były negatywne ..
Omg a ja właśnie zamowiłam zapas testów żeby zacząć przygodę, ale nie wiem czy nie za trudne te testy dla mnie 🤣
P. dzisiaj taki kochany dla mnie, tym bardziej myślę, że sie rozczarował👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka32 wrote:Testów jakiej firmy używacie? 😳🤔
Ja domowe laboratorium.
Kiedyś gdzieś czytałam że przy PCOS mogą wychodzic ciągle dodatnie.
U mnie pod tym względem w porządku.
Czasami organizm robi kolejne podejście jeżeli coś nie pyknie i chyba mnie to spotkało, zobaczę co się jutro zadzieje rano z temperaturą jak skoczy znakiem tego coś się popiździlo 😆
No i cóż muszę chlopa znowu dopaść 🤣🤣🤣Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:https://ibb.co/TL7BJnh
https://ibb.co/VNrTQ1P
https://ibb.co/tqJz7gp
Mam już wszystkie wyniki 😁🎉 Czy jest przyzwoicie? Suplementacja dała radę? 😉
Oczywiście poza tarczycą, którą przez ostatni rok totalnie olałam i nic nie badałam. TSH dobiło prawie do 3, na szczęście w przyszłym tygodniu endo 👍🫣
@Ccarolinaa witaj, powodzenia! 🍀✊
Z tego co się zdążyłam tu od dziewczyn dowiedzieć to ferrytyna jest za niska. Powinna być 50-70.Pusshka lubi tę wiadomość