Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny 🤎
Evelle28, Liliowa dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki. Objawów jak narazie nie mam żadnych. Chwilę po owulacji miałam jedynie dużą senność nawet dziewczyny na wątku śmiały się ze mnie bo spałam po 13h 🤔
A test zrobiłam bo coś mnie podkusiło żeby nasikac na owulaka a tam wyskoczył pik 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 13:52
Pusshka, Evelle28, Edithka, AnitaK, Adirella lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Gratulacje 🥳 wysyp ciąż w tym miesiącu
-
Evelle28 wrote:Piękne dwie kreski , ile dp ?
Miałaś jakieś pierwsze objawy
Trzymam kciuki za jutrzejsza betę
Gratulacje ❤️34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Dziewczyny nie nadążam normalnie!! Ale bosssko ❤️ To kto jutro robi te bety, ktoś ogarnia?
KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Evelle28 wrote:Dziekuje ♥️♥️
Wiesz ostatnie moje starania trwały 3 lata , przeszłam przez depresje, dołki i inne dziwne stany emocjonalne , do tego zdrada mojego byłego z bliska mi osoba . Kłamstwa i niedojrzałe podejście do naszego związku .
Aktualnie jestem w bardzo fajnym związku z facetem po przejściach który ma takie same piorytety jak ja . Żyjemy sobie szczesliwi w swoim światku , mamy piękne plany na przyszłość , temu się śmieje ze mam nadzieje ze limit nieszczęść na 1 osobę już wykorzystałam 🙈🙈🙈
Na pewno ! Po każdej burzy wychodzi słońce. Ja byłam 10 lat w mega toksycznym związku, mamy 2 dzieci. Gdy odeszłam z 2 malutkich Dzieci poznałam obecnego partnera... Zupełnie inny wymiar związku... Moje Dzieci go uwielbiają, a On ich... Nawet mówią do siebie 'kocham Cię' co bardzo mnie wzrusza... Ja też swój limit nieszczęść mam nadzieję, że wyczerpałam i trzymam kciuki za Ciebie 💗Pusshka, Viii, Evelle28, rudaa95, bonassola, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:Dziewczyny nie nadążam normalnie!! Ale bosssko ❤️ To kto jutro robi te bety, ktoś ogarnia?
Edithka (jeśli będzie miała auto)
edith
Śmieszka
Liliowa
Myszkaaa20
Meggi
EduNowa
Marti27
moonflower
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam 🤞
Viii, Myszkaaa20, Marti27, edith, Edithka, Muuu., Adirella, Kira lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:
Moon, wypatrywałam Cie co jakiś czas Szefowo Lipcowego 😄 Ogromne gratulacje!! 🥰🥰🥰 widzisz, miał być prezent dla Starego na 30 a wyszedl prezent dla Ciebie na 35 ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 14:05
moonflower lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
moonflower wrote:
Moon, gratuluję! Pamiętam jaką długą drogę przeszłaś, by zobaczyć te kreski ❤️ świetny prezent!!!!moonflower lubi tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
A ja z innej beczki 🎄 Światełka wypadły minz szafy, najmłodszy zarządził zawieszenie, gdybyście widziały minę męża 😅 Kevin też już obejrzany 😅
Myszkaaa20, Pusshka, Anka32, goska000, rudaa95, blador2, Muuu., EduNowa, AnitaK, Kasia111 lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Pusshka wrote:Musiałam zapisać w notatniku, bo też już się gubię 😂
Edithka (jeśli będzie miała auto)
edith
Śmieszka
Liliowa
Myszkaaa20
Meggi
EduNowa
Marti27
moonflower
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam 🤞👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Ja przy Kevinie praktycznie codziennie zasypiam Mąż już sam mi go włącza 😅 no i zaczynamy pomału maraton z filmami świątecznymi żeby zdążyć do świąt 😁
Anka32, Viii lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
O ja ...
Ja to się już wzięłam pogubiłam i zakręciłam w tym natłoku, ale oby więcej tak wspaniałych wieści ❤️❤️❤️
Kochane z całego ❤️ gratuluję 🥰 rośnijcie zdrowo 🎈i zarazajcie nas 💗🎊edith, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoonflower wrote:
Ja Cię kojarzę bo podczytuję inne wątki 😀
Gratulacje 🥰
Wspaniały prezent na urodziny 🥹
Liczę na identyczny ale jeszcze ponad tydzień do 🐒
Spokojnej ciąży 🍀🤗
-
Chmurka21 wrote:Gratulacje dziewczyny ⏸️⏸️⏸️!!
@ruda95 Mam podobnie 😜 Bardzo się ciesze, ale tez trochę zazdroszcze. Mam nawet wyrzuty sumienia 😪 Tym bardziej, ze teraz muszę sie na miesiąc wstrzymać, źle zniosłam badania w szpitalu, a czeka mnie kolejna wizyta tam za 2 tyg.
Chyba w grudniu zrobię przerwę od forum, bo skoro i tak nie mogę sie starac, to może odpocznę od tematu 😂
Miłej niedzieli!😘
Dziękuję za zrozumienie. Tu nawet nie chodzi o zazdrość. Może nie aż w takim stopniu. Tylko po prostu człowiek jest już tak tym wszystkim pochłonięty że ma żal do samej siebie i partnera ze znowu nie pyklo , mimo tego że głowa ubzdurala sobie objawy. Na prawdę cieszę się z dwóch kresek u innych dziewczyn ale jest przykro że u mnie jednak dalej nic . Ale jak widać, los tak chciał. Więc teraz ze spokojna głowa ( przynajmniej mam taką nadzieję) wejdę w nowy cykl 🍀✊🏼Chmurka21, Muuu. lubią tę wiadomość
Ja 👸🏼26.12.1995
On🤵12.05.1995
👰♀️🤵 10.07.2018
👩29.09.2018 -
@moonflower @Marti27 piękne krechy! 😍 serdeczne gratulacje!
@moonflower ja Cię kojarzę z wątku lipcowego, który podczytywałam, chociaż jeszcze się nie udzielałam.
moonflower lubi tę wiadomość