Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Mam wynik - 102
( 13 albo 14dpo). Nie jest za nisko?
klaudia_23 powtórz jutro z porannego , trzymam kciuki za dwie kreski ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 13:08
Kasia111 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
moonflower wrote:dziękuję Cukruś!!! Co tam u Ciebie??
A u mnie nic ciekawego 😅 nadal nie jestem w ciąży 🫠
Ale z nowości to zapisałam się do dobrego (ponoć) gina od IO i PCOS na grudzień bo chciałabym w końcu usłyszę czy mam to pcos czy nie i zacząć chociaż malymi krokami coś się diagnozować. No nie wiem, czuje, że muszę już zacząć. Miała być klinika, ale chyba moja głowa nie jest jeszcze na to gotowa. Stary chce zrobić jakoś może w tym miesiącu nowe badania nasienia zobaczymy czy tam coś podskoczyło.
Trzymaj kciuki żeby tylko grudniowa 🐒 przyszla w porę bo jeżeli tak to na wizycie będę w 14 dc więc już coś na podglądzie pewnie się będzie działo (albo będę chwile przed owu)
Ale tak się cieszę z Twoich kreseczek! Bardzo bardzo. Ja Was cały czas podczytuję na dinusiach i zastanawiałam się czemu zniknęłaś, ale jak to miało mieć taki skutek to się cieszę z twojego zniknięcia 😁 czekam na betę 🤞moonflower lubi tę wiadomość
👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
Właśnie mój lekarz napisał, że od czwartku do niedzieli jest na konferencji w Krakowie. Super, czyli z inseminacji nici. Spróbuję odezwać się jeszcze do lekarki, która robiła mi HyFoSy bo ona też wykonuje inseminacje. Tylko daleko i cały dzień w plecy. Ugh! 😤 Jeśli się nie uda zrobię sobie zastrzyk z ovi i będziemy działać naturalnie. Nie przeskoczę... Po prostu coraz lepiej.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
Meggi110818 wrote:Mam wynik - 102
( 13 albo 14dpo). Nie jest za nisko?
Super beta ❤️👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
karola_b wrote:@klaudia_23 może to była implantacja i beta dopiero ruszy
chcialabym ojj chciala 😅
zobacze tez co lekarz dzis powie na ten sluz 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 13:10
karola_b lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
karola_b, klaudia_23, czaranna, Sarka94, Pusshka, Nomeolvides, Myszkaaa20, Effiii, Viii, Astereae, ultramaryna_, goska000, Muuu., bonassola, Hope♥️, blador2, Edithka, Mysza_Polna, Karola3196, KarolinaJ0702, AnitaK, Adirella, koktajlowa, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, współczuję i trochę witam w klubie. Też przeżyłam 'podobną' akcję, ale miałam już jakieś 12 lat i był to partner mojej matki. Nie chcę wdawać się w szczegóły, z obawy że ktoś kto mnie zna się jakoś dowie i przylepi mi łatkę. Niewiele osób wie o akcji i mam nadzieję, że się nigdy nie dowie. Co więcej facet nadal jest partnerem mojej matki 🙈
Cieszę się, że nie wpłynęło to na moją seksualność.Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Cukruś wrote:A u mnie nic ciekawego 😅 nadal nie jestem w ciąży 🫠
Ale z nowości to zapisałam się do dobrego (ponoć) gina od IO i PCOS na grudzień bo chciałabym w końcu usłyszę czy mam to pcos czy nie i zacząć chociaż malymi krokami coś się diagnozować. No nie wiem, czuje, że muszę już zacząć. Miała być klinika, ale chyba moja głowa nie jest jeszcze na to gotowa. Stary chce zrobić jakoś może w tym miesiącu nowe badania nasienia zobaczymy czy tam coś podskoczyło.
Trzymaj kciuki żeby tylko grudniowa 🐒 przyszla w porę bo jeżeli tak to na wizycie będę w 14 dc więc już coś na podglądzie pewnie się będzie działo (albo będę chwile przed owu)
Ale tak się cieszę z Twoich kreseczek! Bardzo bardzo. Ja Was cały czas podczytuję na dinusiach i zastanawiałam się czemu zniknęłaś, ale jak to miało mieć taki skutek to się cieszę z twojego zniknięcia 😁 czekam na betę 🤞
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! poznanie wroga to połowa sukcesu!!!Cukruś lubi tę wiadomość
-
@klaudia co do Twojego śluzu to ja w poprzednim cyklu 1-2dni po owulacji miałam sucho, a potem jakby śluzowe combo - był jakby to określić... kremowo-wodnisty, rozciągliwy i było go dużo. Może u Ciebie to dobry zwiastun
U mnie niestety skończyło się biochemem. -
@Anka32 jeśli chodzi o kocyk to z tego co wiem powinno wystarczyć włożenie go sobie samemu pod choinkę
@Megipta, @Ewka9090 tulę za małpę.
@Pauli19 wszystkiego najpiękniejszego dla Ciebie!
@Ultramaryna -7kg to świetny wynik. Gratuluje!
@Pusshko wyhodowałaś sobie piękne pęcherzykiKciuki, żeby ten cykl był szczęśliwy
@Alysa przykro mi, że taki gorszy czas u Ciebie. Myślę, że warto przeprowadzić spokojną rozmowę z partnerem, przedstawić mu plan działania. Powiedzieć, że masz takie myśli, że może nigdy nie zostaniesz mamą. Może on sobie nie zdaje sprawy jak ważne to dla Ciebie i ile Cię to kosztuje?
@goska000 zdrówka dla mrożonka. Przykro mi, że gin Cię wystawił brzydko mówiąc
@Hope beta bardzo ładna!
@Sunnysunsun jeśli chodzi o wyniki to pewnie glukoza mogłaby być ciut niżej. Badałaś może insulinę?. AMH wydaje mi się być okej do wieku.
@telefon_w_rosole, @moonflower, @małgosiagosia bardzo mi przykro, że takie trudne przeżycia za wami. Okropieństwo.
@małgosiagosia ja w tym cyklu jestem na anty a i tak siknęłam na test, bo mnie bolały plecy, zaczęły mi wychodzić pryszcze, mam wysoką temperaturę (powyżej 37) i śluz. Z facelle coś tam wyszło jakby pozytywnego, ale tam mnie już wcześniej oszukiwały (wrzucałam tu na forum). Może sobie kupię pinka, dzisiaj jestem 16 dni po dniu kiedy wyszedł mi pozytywny owulak (gin nie widziała pęcherzyka, dostałam tabsy żeby wchłonąć torbiel), więc może sobie zrobię dla sportu
Pusshka, Anka32, goska000, ultramaryna_, Hope♥️, blador2, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
-
goska000 wrote:Właśnie mój lekarz napisał, że od czwartku do niedzieli jest na konferencji w Krakowie. Super, czyli z inseminacji nici. Spróbuję odezwać się jeszcze do lekarki, która robiła mi HyFoSy bo ona też wykonuje inseminacje. Tylko daleko i cały dzień w plecy. Ugh! 😤 Jeśli się nie uda zrobię sobie zastrzyk z ovi i będziemy działać naturalnie. Nie przeskoczę... Po prostu coraz lepiej.
Anka teraz szybko ubierajcie choinkę, byle przed Twoim testowaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 13:19
goska000, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@Meggi, super beta
@goska000, trzymam kciuki, żeby udało się z inseminacją u tej drugiej lekarki! A jeśli nie to naturalnie z Ovi 🤞
@Sarka94, jejku… bardzo mi przykro. Dobrze, że nie odbiło się to na Twoim życiu seksualnym 🙏goska000, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:@klaudia co do Twojego śluzu to ja w poprzednim cyklu 1-2dni po owulacji miałam sucho, a potem jakby śluzowe combo - był jakby to określić... kremowo-wodnisty, rozciągliwy i było go dużo. Może u Ciebie to dobry zwiastun
U mnie niestety skończyło się biochemem.
Tylko ten moj jest serio jak woda, ze mam cale majtki mokre a pozniej wysycha i nie ma po nim sladu 😂 a potem kolejna wartwa tego „sluzu”. Nawet nie da sie go wziac w rece, zeby sprawdzic rozciagliwosc, bo to serio po prostu woda 😂
smialam sie do mojego, ze moze wody mi odeszly 😅11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
Dzięki, siostrzyczki kochane
Mówią, że całkiem sporo nas jest takich... może to się z czasem zmieni, edukacja niby idzie do przodu. Oby.
Pusshka, Anka32, Sarka94, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
AMH 0,54, 37 lat
Niskie LH i FSH
Starania od 01.11.2023 -
Jestem w szoku, że aż tyle z Was miało takie przeżycia w dzieciństwie. Bardzo to smutne😢. Pamiętajcie, że jesteście silne babki i dacie ze wszystkim sobie radę. 😊