Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybonassola wrote:To są liczone dni po owulacji
Tyle to wiem ale na jakiej zasadzie są liczone skoro tak jak pisałam wzrost się nie utrzymał bo dzisiaj spadła? Czy to chodzi o to, że ma być wyższa od mojej temperatury podstawowej/ wyższa od temperatury przed owulacją czy jeszcze o coś innego? 😀 -
Viii wrote:
Testy często dają wynik fałszywie negatywny, więc nie trać nadziei 🌷 a pozytywne ot tak się raczej nie zdarzają.Viii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyViii wrote:
O kurczę, dziwna sprawa 😐
Masz może jakiś test jeszcze? Albo możliwość kupienia?Viii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczaranna wrote:Tym razem Mateusz Socha, na Lotka się wybieram po prostu muszę uwielbiam chłopa 🤪
@ Anka32 taki spadek to nie spadek, jak to zawsze mówisz poki okresu nie ma pilka w grze 😊 1,2 3 to sa dni dpo
Tu już nie chodzi nawet o to, że okres ma nie przyjść bo po tych okresowych objawach które mam od niedzieli bedzie o czasie 😜
Po prostu chcę zrozumieć wykres żeby Wam głowy nie zawracać 🤣 -
Anka32 wrote:Tyle to wiem ale na jakiej zasadzie są liczone skoro tak jak pisałam wzrost się nie utrzymał bo dzisiaj spadła? Czy to chodzi o to, że ma być wyższa od mojej temperatury podstawowej/ wyższa od temperatury przed owulacją czy jeszcze o coś innego? 😀
Apka liczy trochę na podstawie metody npr czyli spadek przed owulka, 6 nizszych temperatur pozniej maja byc po nich 3 wyzsze i na tej podstawie zaznacza przypuszczalny dzien owulacji. Spadki w fl sa normalne szczegolnie o jakieś 0.1 czy 0.3 wazne aby temp nie spadla ponizej linni kontrolnej czyli do temp z 1 fazy cyklu.
Mi np dzien przed okresem spada do 36.56 bo taką zwykle mam w 1 fazie.
U Ciebie wykres wygląda książkowo!!bonassola, Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczaranna wrote:Apka liczy trochę na podstawie metody npr czyli spadek przed owulka, 6 nizszych temperatur pozniej maja byc po nich 3 wyzsze i na tej podstawie zaznacza przypuszczalny dzien owulacji. Spadki w fl sa normalne szczegolnie o jakieś 0.1 czy 0.3 wazne aby temp nie spadla ponizej linni kontrolnej czyli do temp z 1 fazy cyklu.
Mi np dzien przed okresem spada do 36.56 bo taką zwykle mam w 1 fazie.
U Ciebie wykres wygląda książkowo!!
Dziękuję za odpowiedź, teraz już wszystko wiem 😀❤️czaranna lubi tę wiadomość
-
Viii wrote:
Vii może kup inny test, może mocz był rozcieńczony jakby nie było to jeszcze bardzo wcześnie zaczekaj ❤️Viii lubi tę wiadomość
-
Hej, miłego dnia kobietki i samych pozytywnych testów.
Czaranna super wyjaśnienie, też na pewno skorzystam, chociaż jak ja widzę spadek to już wiem że dupa..
Viii może leć na betę , będziesz mieć pewność 🍀🍀
Myszkaaa20, MartiMarti lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Jak to mój mąż powiedział "nie pali się" 😊 Nie spieszy mi się, żeby wiedzieć już więc na luzie. Kupię parę innych testów i poczekam na spokojnie do piątku kiedy mam umówione badania 😊
Sarka94, Edithka, Adirella lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@_Kamyczek_, będę trzymać kciuki 🤞
@Viii, może test z innej firmy? Beta też rozwiałaby wątpliwości 🤞
@czaranna, też skorzystam z wyjaśnień, dzięki 🤩 Ja zanotowałam dzisiaj wzrost 0,3, więc chyba faktycznie owulka była wczoraj 😊czaranna, Myszkaaa20, Anka32, Viii, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:Jak to mój mąż powiedział "nie pali się" 😊 Nie spieszy mi się, żeby wiedzieć już więc na luzie. Kupię parę innych testów i poczekam na spokojnie do piątku kiedy mam umówione badania 😊
Viii lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ❤️ smacznej kawusi ☕
Ja już po oddaniu krwi teraz tylko czekać na wynik 🙏
@Viii cierpliwości, może wszystko dopiero się rozkręca 🍀🙏 ja bym zrobiła test innej firmy
Pusshka, aszin, Viii lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny. Tyle wczoraj naprodukowałyście, że ledwo dałam radę nadrobić 😅 Widziałam, że niektóre chwaliły się gotującym mężami. Ja też się chciałam pochwalić. Mój stwierdził wczoraj, że zrobi zapiekanki na kolację. Tak cię ciachnął przy krojeniu bagietki, że musieliśmy w końcu jechać na szycie 🫣
@Viii, trzymam kciuki, żeby to dzisiejszy test był oszukaniem, a nie te wczorajsze 🤞
Ja dzisiaj lecę na powtórkę bety i proga.Viii, aszin, Myszkaaa20, Pusshka, ultramaryna_, MartiMarti, Adirella lubią tę wiadomość
-
Pusshka super
to teraz piękny okres oczekiwania
🍀🍀
Viii brzmi to bardzo rozsądnie, no może poza tymi paroma testamimąż też ma super podejście🥰
Myszka czekamy z Tobą
U mnie dziś spadek temperatury z 37,01 na 36,81 z tym że nie wiem na ile ufać tej temperaturze bo miałam ciężka noc i wstałam o 4 i już zasnąć nie mogłam a temperature mierze o 5:30. 36,81 to już skorygowany wynik, z tym że u mnie się to nie do końca sprawdza, bo wiele razy w weekend ustawiałam budzik na 5 30 mierzyłam temperaturę i szlam spać dalej ,po pobudce mierzyłam znów z ciekawości i jak bym miała korygować wynik to nijak nie wyszedł by ten co po budziku. Któraś z Was też to sprawdzała ?
No i tu rodzi się pytanie , czy jak jest spadek to odstawić encoron, acard i duphaston ?? Lekarz kazał brać do niedzieli ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2023, 07:52
Viii, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@Effiii, ja na poprzednich stymulacjach brałam Encorton, Neoparin od owulacji potwierdzonej monitoringiem, Duphastan 2 dni po owulacji przez 10 dni (16-26 dc) i robiłam test po tych 10 dniach w 27 dc - jeśli negatywny, odstawiałam.
Acard brałam codziennie wyłączając miesiączkę.
Teraz jestem pod opieką w Klinice Niepłodności i żadnych leków nie bioręBo tamten gin mi dawał "w razie wu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2023, 08:08
-
czaranna wrote:Tym razem Mateusz Socha, na Lotka się wybieram po prostu muszę uwielbiam chłopa 🤪
@ Anka32 taki spadek to nie spadek, jak to zawsze mówisz poki okresu nie ma pilka w grze 😊 1,2 3 to sa dni dpo
Dzień dobry koleżanki staraczki przed Nami kolejny piękny aczkolwiek u mnie za oknem szaro byro i ponuro dzień 🥰🥰ultramaryna_ lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️