Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
wspaniałego dnia 💜
Ja dziś melduje, że ciekawość wygrała bo oczywiście byłam w pobliżu rosska . Biel vizira 🤣 a temperatura w górzeale po wczorajszym poście Kamyczeka że jej piersi nie bolą a ma pozytywny wynik bety mnie też automatycznie piersi przestały boleć , cudowne lekarstwo 🤪🤪
Szykuje się do pracy z kubkiem kawy , wracam do tego wspaniałego napoju, bo oczywiście w tym miesiącu odstawiłam dla dobra starań 🤣🤣🤣tyle dobrego straciłam 🤤🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 05:47
_Kamyczek_, Myszkaaa20, Kira, ezra, Adirella lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Witam i miłego dnia😉😊.
U mnie wczoraj Mężu zauważył, że mi się okres spóźnia, bo dawno nie było dłuższej przerwy od kochania się. 😮💨
A ja sama nie wiem czy cykl stracony czy jeszcze jakieś szanse są. Testy pokazują biel a 🐒 już 5 dzień sie spóźnia i nawet nie przypomina o sobie. Jedyne co mi zostaje to w sobotę iść na Bete Hgc, bo wszystkie laboratoria w Kaliszu są czynne idealnie w godzinach mojej pracy.
-
Maj.a wrote:Witam i miłego dnia😉😊.
U mnie wczoraj Mężu zauważył, że mi się okres spóźnia, bo dawno nie było dłuższej przerwy od kochania się. 😮💨
A ja sama nie wiem czy cykl stracony czy jeszcze jakieś szanse są. Testy pokazują biel a 🐒 już 5 dzień sie spóźnia i nawet nie przypomina o sobie. Jedyne co mi zostaje to w sobotę iść na Bete Hgc, bo wszystkie laboratoria w Kaliszu są czynne idealnie w godzinach mojej pracy.KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Myślę że warto iść na betę, będziesz mieć 100% pewności, a poprzednie cykle regularne?
Tak zawsze 28/29 dni. -
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Ja jak miałam w lipcu biochem, to mówię do mojej przyjaciółki, że chyba będziemy się starać o 3 dziecko a ona, że w sumie to może ona też zacznie się starać o 3 dzidzię, ale najpierw musi się zbadać. Po miesiącu gadamy, a ona mi mówi , że wpadkę zaliczyła ☺️ obecnie ma 4 miesiąc , a ja czekam na testowanie 🙃
Widzę bardzo podobnie jak z moją Siostrą.
Od kwietnia wiedziała, że coś działamy, a w sierpniu jak wróciłam z urlopu to dostałam zdjęcie jej pozytywnego testu ciążowego.
Niby wiem, że na złość mi nie chciała zrobić ale to takie wkurwiające jak człowiek się stara i nie wychodzi a tu wpadka i to któraś z kolei.
Eh 😅KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:To ja wiem opowiem moja historie . Z moim eks rozstałam się jakieś półtora roku temu . On od roku jest w związku z moja dobra kumpela z lat szkolnych . Jakiś czas temu znajoma tej nowej dziewczyny mojego eks , wstawiła zdj z kolczykami i napisem „Ciociu Kasiu czy zostaniesz moja Mtak chrzestna - Aurelia „. Moj eks zawsze marzył o córce Aurelii… a
Oni są razem rok i ciąża i już chyba jest nawet na świecie te dziecko , my staraliśmy się 3 lata z czego 2 straty . I ta ostatnia stratę mówiliśmy ze jak będzie córka to będzie Aurelka …
Co poczułam ? Słabo mi się zrobiło , zalał mnie zimny pot . I takie dziwne uczucie żalu , niesprawiedliwości. Przez dwa dni nie mogłam dość do siebie.. łzy ciekły jak groch .
Prowadze konto na ig o staraniach , stratach itp . Mam tam stories z ostaniej ciąży, siedziałam i przypomniałam sobie tych pięknych tygodni . Skatowałam się tymi emocjami i pozwoliłam sobie na mini żałobę .
Dziś pisząc o tym nie czuje nic ..
To bardzo smutne 🥺
Przytulam mocno 🫂 -
nick nieaktualnyDzień dobry Moje Drogie ❤️
Dzisiaj wstałam i na szczęście zapomniałam siknąć na patyk 🤣
Oby tak było do środy 😜
Za to temperatura powyżej 37 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 06:24
Muuu., goska000, Myszkaaa20, edith, blador2, KarolinaJ0702, ultramaryna_, Kira lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🙂
Anka32, Myszkaaa20, KarolinaJ0702, Kira lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Anka32 wrote:Dzień dobry Moje Drogie ❤️
Dzisiaj wstałam i na szczęście zapomniałam siknąć na patyk 🤣
Oby tak było do środy 😜
Za to temperatura powyżej 37 😎Anka32, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Hej, dziś miał być dzien testowania, ale nie robię, temperatura spadła na łeb, na szyje, ból brzuch na @ się rozkręca wiec już tylko na nią czekam… zaczniemy 8cs…
Gratuluje pięknych II kresek 😍 niech Maleństwa zdrowo rosną w Waszych brzuszkach 🥰
Przytulam za wszystkie biele i 🐒
Życzę i Wam i sobie nie traceni nadziei, ze kiedyś się uda 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 06:58
Anka32, Myszkaaa20, edith, blador2, Kira lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dzień dobry 🌺
@Evelle28 to bardzo przykra historia, mogę sobie tylko wyobrazić co czułaś. To wspaniale że masz cudownego mężczyznę u swojego boku, i dla Was napewno zaświeci słońce i wszystko się ułoży ❤
@Anka32 temperatura bardzo ładna 😊
U nas dziś 2 stopnie ja nie wiem jak z tego domu wyjść 🙈🤯
Miłego dnia moje kobietki 💗🌻Anka32, Myszkaaa20, Evelle28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Cześć
wspaniałego dnia 💜
Ja dziś melduje, że ciekawość wygrała bo oczywiście byłam w pobliżu rosska . Biel vizira 🤣 a temperatura w górzeale po wczorajszym poście Kamyczeka że jej piersi nie bolą a ma pozytywny wynik bety mnie też automatycznie piersi przestały boleć , cudowne lekarstwo 🤪🤪
Szykuje się do pracy z kubkiem kawy , wracam do tego wspaniałego napoju, bo oczywiście w tym miesiącu odstawiłam dla dobra starań 🤣🤣🤣tyle dobrego straciłam 🤤🤤
Temperatura może spaść dopiero w 3 dc.. dlatego ja liczę, że pierdyknie u mnie dzień przed okresem albo w dniu 🐒 bo potem to już mi tylko nadziei niepotrzebnie narobi 🤣 -
Przylazla 🐒 🤦♀️Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Wrzucam Wam, bo Wy lubicie oglądać osikane patyki. Tak jak myślałam, u mnie facele nawet fabrycznej nie pokaże, biel vizira jak zawsze. To by było na tyle, ostatnie sikanie na patyk. Brzuch dziś boli mnie bardziej, więc czekam na @. Chociaż w podpaski jestem już zaopatrzona.
https://ibb.co/27147RL27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Anka Twoja temperatura jest bardzo obiecująca. Nie chcę Cię nakręcać ale ja szczerze wierzę w Twoje powodzenie.
U mnie w poprzednich cyklach 11/12dpo byl już spadek. Ale myślę że to kwestia stymulacji więc cykl może być znacznie różny od poprzednich.
Czaranna u mnie dziś 0 stopni... Czas wyciągnąć kurteczkę cieplejsza 😊
Rybeńka 🫂🫂
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Alysa wrote:Wrzucam Wam, bo Wy lubicie oglądać osikane patyki. Tak jak myślałam, u mnie facele nawet fabrycznej nie pokaże, biel vizira jak zawsze. To by było na tyle, ostatnie sikanie na patyk. Brzuch dziś boli mnie bardziej, więc czekam na @. Chociaż w podpaski jestem już zaopatrzona.
https://ibb.co/27147RL👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dziewczyny ale wy produkujecie tych stron w tym miesiącu...
Tule ogromnie za biele i małpy🫂
Nowanna ja biorę NAC cały cykl 600mg i mąż też łyka w takiej dawce, ale to jemu już kiedyś kupiłam bardziej na poprawę pracy wątroby i po prostu podkradać zaczęłam od niego. Co do zapachu śmierdzi okropnie i w smaku też tragedia. Ale myślę że zrobię sobie też przerwę od Nac w przyszłym cyklu.
Pushhka też chciałabym dodać że jesteś ekstra prowadzącą❤ przy takiej intensywności na tym forum że jeszcze to ogarniasz to naprawdę podziwiam😍 niech Ci będzie w dzieciach wynagrodzone😊
A co do niepokalanka to on zbija prolaktynę, więc ja bym jednak podchodziła ostrożnie. Za niska to też nie dobrze, więc jednak warto kontrolować poziom prolaktyny jeśli już łykacie.Nowanna, KarolinaJ0702, Luna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka Twoja temperatura jest bardzo obiecująca. Nie chcę Cię nakręcać ale ja szczerze wierzę w Twoje powodzenie.
U mnie w poprzednich cyklach 11/12dpo byl już spadek. Ale myślę że to kwestia stymulacji więc cykl może być znacznie różny od poprzednich.
Czaranna u mnie dziś 0 stopni... Czas wyciągnąć kurteczkę cieplejsza 😊
Rybeńka 🫂🫂
Dziękuję Kochana ❤️
Wy tu naprawdę bardziej wierzycie w moją ciążę niż ja sama 🤣 a ja już po prostu wolę się nastawić na najgorsze i się pozytywnie zaskoczyć niż wierzyć co miesiąc, że się udało i się rozczarować 🥺
Ja mam dzisiaj 9 dpo więc jeszcze ta tempka ma czas żeby spaść, niestety 😜
@Rybeńka, Tulę za 🐒🫂
@Alysa, miałam ogromną nadzieję, że zobaczysz dwie kreski 🥺🫂 -
Cześć dziewczyny, miłego dnia wam życzę ☕️
Chciałam przytulić za wszystkie 🐒 i biele i zabieram się za czytanie. Już połowa miesiąca, a ja nadal nie przywykłam do tempa produkcji stron na tym wątku 😅 Dla porównania, na wątku październikowym jest mniej stron niż u nas do tej pory. Oczywiście to świetnie, ze jest taka aktywność ☺️23 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Tule za🐒
U mnie temperatura zaczęła spadać, jest niby ciągle powyżej 37st, ale aplikacja mi sie juz skorygowała i okres ma przyjść niby już jutro 🤷🏻♀️ a dziś dopiero 25 dc. Więc stwierdziłam że siknę sobie na patyk, skoro i tak okres zaraz, to chociaż zobaczę czy zastrzyk jeszcze działa. No cóż, biel Vizira 🤷🏻♀️ wczoraj piersi mnie bolały koszmarnie, jak napompowane, dzisiaj już ulga, więc pewnie to ten moment że zastrzyk zszedł. No nic, czekam na okres, jeśli nie przyjdzie jutro to w weekend.
Na grudzień nastawiałam się na inseminacje z moją gin, ale szczerze mówiąc nie wiem co robić, nie wiem czy jestem na to gotowa 🥴♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...