Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ibb.co/c2TR1YD
Moja duma , chociaż zdjęcie słabej jakości. Potem pochwalę się zamiokulkasem 💜
Goska mój kot postanowił dziś spać u mnie na brzuchu, a mamy kotki w podobnej kolorystyce 😁Astereae, Pusshka, goska000, Milcia2397, Anka32, Wenka, Olalee, Olaura, Kira lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyDzień dobry
co do objawów, ja w tym cyklu miałam kłucie i nie było ono zwiastunem ciąży.
Gratuluję i pozytywnie zazdroszczę takich hodowli :d
Ja mam dwie lewe ręce, moze za mało podlewam, nie wiem ale często mi padają
Nie pamiętam, kto pisał, że Medi wrzucił wizyty z działu ginekologia - niepłodność, aż poszłam sprawdzić u siebie i faktycznie jest. Ale na ten moment żadna wizyta się nie pokazuje.
Byłaby to miła odmiana, ciekawe co oznacza.
Anka32 mój ginekolog na pierwszej wizycie albo po dłuższej przerwie zlecał zawsze całe kombo badań, żeby miec obraz jak funkcjonują hormony. Dość kosztowne, bo w diagnostyce płaciłam ok 500 zł lekko
było to :
FSH, LH, Estradiol, Androstendion, Progesteron, Testosteron, SHBG, AMH, Glukoza, Insulina, Homocysteina, Prolaktyna,TSH. Część z nich dobrze robić w 3-5 dc.
-
Pusshka wrote:@goska000, śliczności! Ja uwielbiam zwierzaki, ale wyjątkowe miejsce w moim sercu mają koty
@karola_b, czekam na fotki dżungli! Z tym przelewaniem rozumiem, sama uśmierciłam tak jednego zamio.. za dużo miłości 😅
Z jakiegoś konkretnego powodu akurat koty?Ja jestem zwierzolub w pełnym tego słowa znaczeniu. Jako dziecko znosiłam do domu wszystko. Chore, małe, stare, zwierzęta wszelkiej maści. Moja Mama już nie dawała ze mną rady 🫣 Dzięki temu nauczyłam się dbać i szanować braci mniejszych, ale tylko Tata mnie rozumiał w pełni 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 09:29
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
Witajcie dziewczyny, podglądam Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się odezwać. Jesteście wspaniałą grupą, miło się czyta jak nieznane sobie kobiety potrafią się wspierać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy.🫶🏼
We wrześniu straciłam pierwszą ciążę w 8t. Psychicznie i fizycznie czuję się już dobrze, więc postanowiliśmy z mężem działać.
Pik wg testów owulacyjnych był 12.11. Natomiast 16.11. na wizycie ginekolog potwierdził że owulacja była. Więc podejrzewam, że była 13/14.11.
Działaliśmy z mężem, więc kto to wie…. Nie chce się łudził i robić sobie dużych nadziei..
Myślę kiedy zrobić test, czy czekać do dnia @ czy może szybciej spróbować.
Gratuluję wszystkim dziewczynom ⏸️, a pozostałe wojowniczki ściskam z całego serca ♥️
Pusshka, goska000, Anka32, Milcia2397, Myszkaaa20, _Kamyczek_, Wenka, Muuu., bonassola, czaranna, Olaura, aszin, MartiMarti, Kira, Adirella, Luna_ lubią tę wiadomość
👩 28l.
👦 30l.
starania od 06/2023
09/2023 💔 -
@Effiii, piękna monstera! Mam nadzieję, że moja też niedługo tak będzie wyglądać, ale coś ostatnio zaczęła mi marnieć... przestawiłam ją bliżej okna, mam nadzieję, że będzie jej tam lepiej
@goska000, wiesz co, w sumie od dziecka mieliśmy dużo kotów na gospodarstwie i tak się narodziła moja miłość, nawet dwa razy "przyjmowałam" poród 😂goska000 lubi tę wiadomość
-
Astereae wrote:Dzień dobry
Nie pamiętam, kto pisał, że Medi wrzucił wizyty z działu ginekologia - niepłodność, aż poszłam sprawdzić u siebie i faktycznie jest. Ale na ten moment żadna wizyta się nie pokazuje.
Anka32 mój ginekolog na pierwszej wizycie albo po dłuższej przerwie zlecał zawsze całe kombo badań, żeby miec obraz jak funkcjonują hormony. Dość kosztowne, bo w diagnostyce płaciłam ok 500 zł lekko
było to :
FSH, LH, Estradiol, Androstendion, Progesteron, Testosteron, SHBG, AMH, Glukoza, Insulina, Homocysteina, Prolaktyna,TSH. Część z nich dobrze robić w 3-5 dc.
Znalazłam ją dwa lata i 7 dni temu na desce pod samochodem. Musiała przejechać tam minimum 50km... Dobrze, że jej nie przemieliło... Mieściła się na ręce, miała robaki, koci katar, była wychudzona i bała się człowieka. Syczała na nas okropnie. Mąż kiedy ja kąpał to w grubych rękawicach. Teraz to pierwsza przylepa ☺️ Zwierzęta potrafią być wdzięczne i kochają bezwarunkowo. Wielu ludzi powinno się od nich uczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 09:30
Anka32, Pusshka, Olaura lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
🩵🩵🩵
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Dzień dobry
było to :
Wlaśnie mam limit 500 złotych więc jak się w nim zmieszczę to będę szczęśliwa 🤣
Co do kwiatów widzę mamy identycznie 😁 -
Malinkaj wrote:Witajcie dziewczyny, podglądam Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się odezwać. Jesteście wspaniałą grupą, miło się czyta jak nieznane sobie kobiety potrafią się wspierać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy.🫶🏼
We wrześniu straciłam pierwszą ciążę w 8t. Psychicznie i fizycznie czuję się już dobrze, więc postanowiliśmy z mężem działać.
Pik wg testów owulacyjnych był 12.11. Natomiast 16.11. na wizycie ginekolog potwierdził że owulacja była. Więc podejrzewam, że była 13/14.11.
Działaliśmy z mężem, więc kto to wie…. Nie chce się łudził i robić sobie dużych nadziei..
Gratuluję wszystkim dziewczynom ⏸️, a pozostałe wojowniczki ściskam z całego serca ♥️
Oczywiście, że przyjmiemy, rozgość się
Myślę, że najwcześniej warto testować 11-12 dpo. Na kiedy się zapisać? -
nick nieaktualnyMalinkaj wrote:Witajcie dziewczyny, podglądam Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się odezwać. Jesteście wspaniałą grupą, miło się czyta jak nieznane sobie kobiety potrafią się wspierać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy.🫶🏼
Witaj 🤗
Powodzenia w staraniach 🍀 -
@Malinkaj internety piszą, żeby testować najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.
Jeśli masz cierpliwość to poczekaj do tego dnia, a jeśli nie (jak większość staraczek) to zatestuj 10dpo, czyli 23/24 listopad
-
Pusshka wrote:@Effiii, piękna monstera! Mam nadzieję, że moja też niedługo tak będzie wyglądać, ale coś ostatnio zaczęła mi marnieć... przestawiłam ją bliżej okna, mam nadzieję, że będzie jej tam lepiej
@goska000, wiesz co, w sumie od dziecka mieliśmy dużo kotów na gospodarstwie i tak się narodziła moja miłość, nawet dwa razy "przyjmowałam" poród 😂
Ja tylko jeden, ale było to mega przeżycie 🥰 Później podczas sterylizacji weterynarz ( kolega mojego Taty ) pozwolił mi zaszczyć ranę. Dla 13 latki to było coś niesamowitego. Szkoda, że nie wyszło mi z weterynarią. Pokonała mnie fizyka na maturzeale może kiedyś jeszcze zrobię sobie technika, w końcu mam dopiero 34 lata 😎🤣
Pusshka lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
🩵🩵🩵
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Malinkaj, cześć 🌸 Czuj się jak u siebie ☺️09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
🩵🩵🩵
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
@goska000 ja tam jestem za tym, że marzenia trzeba spełniać niezależnie od wieku
Moja teściowa zrobiła prawo jazdy w wieku 50lat. Nie wiem czy to było jej marzenie, a chyba bardziej sytuacja zawodowa ją do tego "zmusiła", ale dla chcącego nic trudnegoPusshka, goska000 lubią tę wiadomość
-
goska000 wrote:Znalazłam ją dwa lata i 7 dni temu na desce pod samochodem. Musiała przejechać tam minimum 50km... Dobrze, że jej nie przemieliło... Mieściła się na ręce, miała robaki, koci katar, była wychudzona i bała się człowieka. Syczała na nas okropnie. Mąż kiedy ja kąpał to w grubych rękawicach. Teraz to pierwsza przylepa ☺️ Zwierzęta potrafią być wdzięczne i kochają bezwarunkowo. Wielu ludzi powinno się od nich uczyć
Malinkaj witaj 🍀obyś szybko ujrzała upragnione dwie kreski że szczęśliwym zakończeniem.
Pusshka moja monsterka też dużo przeżyła, już myślałam że będzie po niej, ale jednak powstała zza grobów 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 09:41
Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Goska my nasza kotkę znaleźlismy na parkingu pod biedronka, chowała się za kołami. Nie jesteśmy kociarzami , ale nie mogliśmy jej tam zostawić. Też była malutka, miescila się na dłoni. Jest bardzo wdzięcznym kotem, bardzo łowną i tak się przytula że jestem nieraz w szoku.
🥹❤️
-
Pusshka wrote:Hej!
Oczywiście, że przyjmiemy, rozgość się
Myślę, że najwcześniej warto testować 11-12 dpo. Na kiedy się zapisać?
Zapisz mnie na 24.11., do terminu @ na pewno nie wytrzymam...
Dziękuję dziewczyny za przyjęcie, życzę Wam pięknego dnia mimo tej pogody...
Pusshka, alauda lubią tę wiadomość
👩 28l.
👦 30l.
starania od 06/2023
09/2023 💔 -
@goska000, dokładnie – nigdy nie jest za późno, żeby spełniać swoje marzenia
@Effiii, uff dajesz nadzieję z monsterą! Za to Monkey Mask rośnie mi jak szalona
@Malinkaj, zapisuję i trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualny
-
Tulę za wszelkie małpy wredne i biele
Cześć Malinkaj👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕