Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
EduNowa wrote:Dziewczyny....
Nawet nie wiem co mogę Wam napisać.... Odczytałam stare wyniki z sierpnia.... A nie z dzis.... Chciałam wydrukować i jeszcze raz się zalogowałam i tam wyniki były z dziś jako 'nieodczytane'..... Ile ja się dziś zryczalam....
Dzisiejsza beta 370.... Z 15.11 było 58,08
Progesteron będę miała jutro,.ale przyrost jest ok... Wizyta z 6.12 zostaje i już więcej bety nie robię....
Wyszła moja nadgorliwość....
Przepraszam Was :*
Boże Drogi!!! Ty nasz nie przepraszaj! Tylko ciesz się kochana że wszystko ok ❤️❤️❤️34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Nawet nie wiem co mogę Wam napisać.... Odczytałam stare wyniki z sierpnia.... A nie z dzis.... Chciałam wydrukować i jeszcze raz się zalogowałam i tam wyniki były z dziś jako 'nieodczytane'..... Ile ja się dziś zryczalam....
Progesteron będę miała jutro,.ale przyrost jest ok... Wizyta z 6.12 zostaje i już więcej bety nie robię....
To wspaniały zwrot akcjirośnijcie zdrowo
🙋🏼♀️28 🙋🏻♂️30
👩🏼❤️💋👨🏻 2015
💒 2021
👧 2021
Czekamy na drugiego bobasa ♥️
29.11 ⏸️ beta 12,3 (11dpo)1.12 beta 60,7
4.12 beta 291
6.12 772
11.12 3678
Planowane wizyty:
16.12 (6+1) pęcherzyk ciążowy z żółtkowym
21.12 (6+6) 0,34cm kropka z serduszkiem(raczej ciaża młodsza o pare dni)
Termin porodu: 8.08.24
-
@EduNowa cudownie ❤️ możesz odetchnąć ❤️
@AnitaK wydaje mi się że coś przebija, powtarzaj !
Ja jestem załamana dziewczyna z którą się pracuje ma znowu opiekę do końca tygodnia, w zeszłym tygodniu też jej nie było więc cały czas pracuje za 2 osoby 😤 kurcze wiem że to nie jej wina że dziecko non stop chore, ale mi nikt nie rekompensuje tego że pracuje za 2, w dodatku ona zawsze się spóźnia, zanim zacznie pracę to mija 10,20 min... Naprawdę już chwilami nie wytrzymuję 😔
Przepraszam musiałam to z siebie wyrzucićAnitaK lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Spokojnych 9 miesięcy, rośnijcie zdrowo ❤❤ -
Edunowa, matko jedyna... Super, że ostatecznie wyszło wszystko dobrze! Odpocznij 💚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 15:51
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
ultramaryna_ wrote:Przed chwilą dostałam smsa z przypomnieniem o wizycie u gina 🫣 Kurczę, ściska mnie w środku, lekko zaczynam panikować… To wydaje się takie nierealne 🫣🙄😅
O której jutro trzymać kciuki? -
@EduNowa cudowne wieścia! Takie pomyłki akceptuję
@AnitaK na telefonie coś niecoś widze - koniecznie powtórz
Ja również chwalę sobie diagnostykęwyniki akrualizowały się nawet 11.11!
Teraz jakoś mam mieć owu od 5dc badam szyjkę i było stabilnie aż do dziś - szyjka skacze góra dół i już nic nie wiem 🙈 ostatnio badałam w godzinach wieczornych (19-20) także zobaczę wtedy
AnitaK lubi tę wiadomość
Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - kryptozoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 ❌️
USG piersi wykazało niewielki guzek - badania w styczniu ✅
I IVF 4.02.25 (klasyfikacja)
Estrofem ->(13.02) Puregon ->(18.02) Puregon + Orgalutran-> (25.02) Ovitrelle+Decapeptyl x2 -> (27.02) PUNKCJA (6x🥚 zamrożonych i czekają na małża 🥺) -
Przepraszam Was :*👱♀️ 35 lat
👨🦱 38 lat
Starania od lipca 2019
*24.09.2019 poronienie 8tc
*06.2020 histeroskopia, usunięcie polipa
*11.2020 histeroskopia, usunięcie polipa
*06.2021 histeroskopia, usunięcie polipa
*03.2022 histeroskopia z łyżeczkowaniem, usunięcie polipa
*10.2022 laparotomia, usunięcie mięśniaka ok 6 cm
06.2023 wznowienie starań -
@EduNowa jakże się cieszę, że to tylko pomyłka w odczycie, ale jednocześnie współczuję tego, co przeżyłaś przez ostatnie godziny. Najważniejsze że jest dobrze 🤞
Ja się ostatnio nie udzielałam i tylko trochę podczytywałam, bo złapałam jakiegoś doła i ciągle gdzieś z tyłu głowy miałam myśli, że pewnie znowu coś będzie nie tak i skończy się jak poprzednio. Z tego wszystkiego poszłam dzisiaj na betę i wyszła 1010 mIU/ml, więc się trochę uspokoiłam 😅.
Gratuluję kolejnych kreseczek i przytulam za biele i @. Grudzień będzie wasz 🤞karola_b, Viii, AnitaK, Myszkaaa20, Ewka9090, Pusshka, czaranna, Wenka, Kira, Astereae lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedith wrote:@EduNowa jakże się cieszę, że to tylko pomyłka w odczycie, ale jednocześnie współczuję tego, co przeżyłaś przez ostatnie godziny. Najważniejsze że jest dobrze 🤞
Ja się ostatnio nie udzielałam i tylko trochę podczytywałam, bo złapałam jakiegoś doła i ciągle gdzieś z tyłu głowy miałam myśli, że pewnie znowu coś będzie nie tak i skończy się jak poprzednio. Z tego wszystkiego poszłam dzisiaj na betę i wyszła 1010 mIU/ml, więc się trochę uspokoiłam 😅.
Gratuluję kolejnych kreseczek i przytulam za biele i @. Grudzień będzie wasz 🤞edith, EduNowa lubią tę wiadomość
-
Myszkaaa20 wrote:@EduNowa cudownie ❤️ możesz odetchnąć ❤️
@AnitaK wydaje mi się że coś przebija, powtarzaj !
Ja jestem załamana dziewczyna z którą się pracuje ma znowu opiekę do końca tygodnia, w zeszłym tygodniu też jej nie było więc cały czas pracuje za 2 osoby 😤 kurcze wiem że to nie jej wina że dziecko non stop chore, ale mi nikt nie rekompensuje tego że pracuje za 2, w dodatku ona zawsze się spóźnia, zanim zacznie pracę to mija 10,20 min... Naprawdę już chwilami nie wytrzymuję 😔
Przepraszam musiałam to z siebie wyrzucićMyszkaaa20 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:@EduNowa takie pomyłki to zawsze są mile widziane! Gratulacje, odetchnij! 🍀❤️
@Anka32 ostatnio tez robiłam wszystkie badania w Diagnostyce, wyniki miałam tego samego dnia 🙂 robiłam w labie przy szpitalu, czyli nie w punkcie, który dowozi później krew, więc tempo było ekspresowe 🙂
Dzięki za info ale w Diagnostyce nie robię bo puszczę męża z torbami 🤣 -
Anka32 wrote:Dzięki za info ale w Diagnostyce nie robię bo puszczę męża z torbami 🤣
Synevo też bardzo sprawnie działa. Homocysteinę miałam w 6h a podobno czeka się do 3 dniNo i mają długo otwarte laby, bo nawet do 18 i działają też w niedziele.
-
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Synevo też bardzo sprawnie działa. Homocysteinę miałam w 6h a podobno czeka się do 3 dni
No i mają długo otwarte laby, bo nawet do 18 i działają też w niedziele.
Tam planuję się udać 😀
Nic tak nie działa na kobietę jak to gdy widzi -50% 🤣Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
-
Zmotywowałyście mnie dziewczyny i ide jeszcze w tym tygodniu na wizyte gin. Moze czesc z Was pamieta ale takie dwa tygodnie temu juz nie miałam na nic siły.
Kto wie moze sie czegos dowiem, przynajmniej nie bede czekac dlużej na info. Troche sie boje co to bedzie… ale tym razm umowilam poleconego lekarza.
I zdecydowalam sie nie rezygnować ze starań w tym cyklu. Nie wiem czy bede robic wszystko (na przyklad mierzenie temperatury) ale owulacyjne testy juz robie. Oczywiscie zobacze jeszcze co lekarz powie.
goska000, Anka32, ultramaryna_, blador2, Myszkaaa20, MartiMarti, Meganka, Olalee, Kira, Luna_, Astereae lubią tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Aszin nie wyraźne zdjęcia ale wrzucam
https://ibb.co/BNCdd9d
https://ibb.co/1drLP8M
Tnę tak jak znaczone, w pobliżu muszą być takie wypustki , z tego w wodzie wyrosną korzenietak samo rozmnażam epipremnum oraz hoye.
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔