Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii wrote:Tak myślę że nie ma sensu szybciej
jeszcze trochę poczytamy co tam u naszych mamusiek słychać i jak ich samopoczucie
goska000, Anka32, Mysza_Polna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gusia33 wrote:Cykle mam 29 dniowe
Gusia33 lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Ciekawostka: w sejmie jest pierwsze czytanie projektu "Tak dla in vitro". 🤞
Effiii, Anka32, Pusshka, Edithka, Małgosiagosia, Bulbasek, Jagodecka, Lola93, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
To ja też dorzucę propozycje:
Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
W grudniu pod choinką kocyki znajdujemy 🧶 w sierpniu dziecię już tulić będziemy 👶
W sierpniu porodu będzie moc 💪 bo w grudniu pod choinką znalazłam koc 🧶Myszkaaa20, Berry123, Viii, Mysza_Polna, Olalee, Muuu., Karola3196, Jagodecka, NatalaDzD, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Proszę o wpisanie @ przyszła o 4 dni wcześniej więc owulka była około 15dc a my się staraliśmy po 17dc
Miovella NAC mi pewnie skróciła cykl.
W tym miesiącu na luźno po prostu będziemy się kochać bez zabezpieczenia a nie napina że czekać bo pleminiki muszę dojrzeć itp. Będzie co ma być i tyle. Jak nie pyknie to monitoring od stycznia.
Ale ale drogie Panie dziś spóźniłam się do pracy booo
kupiłam ten nieszczęsny kubeczek, wieczorem miałam plamienia myśle aaa przestesuje go na noc nie przeciekał rano wyszłam z psem 5 minut do wyjscia do pracy chce zmienic na tampona a mi od się zassał. Jezu ciągne z całej siły lewą ręką prawą za ten dzydzel i nic. Myśle męża obudzę ale jednak trochę i fuj żeby go o to prosić. Finalnie po 10minutach spłaszczyłam ten kubeczek palcami i się odessał. Ale ten dzyndzel to nieporozumienieprzy staraniach jak go używałam to takiego problemu nie było.
Pusshka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bee90 wrote:Proszę o wpisanie @ przyszła o 4 dni wcześniej więc owulka była około 15dc a my się staraliśmy po 17dc
W tym miesiącu na luźno po prostu będziemy się kochać bez zabezpieczenia a nie napina że czekać bo pleminiki muszę dojrzeć itp. Będzie co ma być i tyle. Jak nie pyknie to monitoring od stycznia.
kupiłam ten nieszczęsny kubeczek, wieczorem miałam plamienia myśle aaa przestesuje go na noc nie przeciekał rano wyszłam z psem 5 minut do wyjscia do pracy chce zmienic na tampona a mi od się zassał. Jezu ciągne z całej siły lewą ręką prawą za ten dzydzel i nic. Myśle męża obudzę ale jednak trochę i fuj żeby go o to prosić. Finalnie po 10minutach spłaszczyłam ten kubeczek palcami i się odessał. Ale ten dzyndzel to nieporozumienieprzy staraniach jak go używałam to takiego problemu nie było.
Ajj musialo bolecnie wyjmuje sie tego kubeczka ciagnac za ten dzyndzel tylko wlasnie sie splaszcza jakby ten kubeczek, on sie wtedy odsysa i wtedy bez problemu mozna wyjac
Anka32 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyDzień dobry
l - argininę można brać cały cykl, gdzieś czytałam, że nawet może zapobiegać poronieniom w I trymestrze
Inozytol ja brałam w proszku z UNS z polecenia diabetologa, ale w ubiegłym miesiącu pod presją chyba reklam kupiłam Fertistim. I tak sobie mieszam, wypiję 1 saszetkę Fertistimu a potem mieszam ten z UNS.
U mnie od dłuższego czasu dieta bez cukru. Wprowadziłam, jak mnie faszerowali antybiotykami i zrobiłam badanie na poziom drożdżaków, od tej pory mocno się pilnuje, żeby nie było przerostów.
A o co chodzi z tym OVI, że jest niepraktyczny ?
Oleje wszelkie ja kupuje w butelkach. Wiesiołek kupowałam taki malutki, bo to tylko kilka dni w cyklu więc żeby nie zjałczał.
Luna_ lubi tę wiadomość
-
Bee90 wrote:Proszę o wpisanie @ przyszła o 4 dni wcześniej więc owulka była około 15dc a my się staraliśmy po 17dc
Dobre podejście na grudzień - starania bez spiny. Mam nadzieję, że magiczny świąteczny czas będzie dla was szczęśliwy!
Haha, jakie przygody od rana! Dobrze, że udało się z tego wykaraskać 🙈 -
Astereae wrote:Dzień dobry
l - argininę można brać cały cykl, gdzieś czytałam, że nawet może zapobiegać poronieniom w I trymestrze
Inozytol ja brałam w proszku z UNS z polecenia diabetologa, ale w ubiegłym miesiącu pod presją chyba reklam kupiłam Fertistim. I tak sobie mieszam, wypiję 1 saszetkę Fertistimu a potem mieszam ten z UNS.
U mnie od dłuższego czasu dieta bez cukru. Wprowadziłam, jak mnie faszerowali antybiotykami i zrobiłam badanie na poziom drożdżaków, od tej pory mocno się pilnuje, żeby nie było przerostów.
A o co chodzi z tym OVI, że jest niepraktyczny ?
Oleje wszelkie ja kupuje w butelkach. Wiesiołek kupowałam taki malutki, bo to tylko kilka dni w cyklu więc żeby nie zjałczał.
Uns jest w tej samej formie co Ovi więc pewnie by Ci to nie przeszkadzało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2023, 10:13
Astereae lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Astereae wrote:rozumiem
ja lubię formy proszkowe, nawet u męża mi łatwiej przemycić co nieco jak jest w proszku
ale faktycznie OVI ma mało porcji. Ten UNS ma ich 200 bodajże, ale jest tylko jedna forma inozytolu.
Coś kliknelam w przeglądarce i zmienił mi się wygląd forum... Ale chyba nie na lepsze.
https://ibb.co/pZKNtRg👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@pushka Ty to jesteś taka mega pozytywna osoba 🥰 super, ze prowadzisz ten wątek. Mam nadzieje, ze tu zostaniesz na 9 miesięcy 😂 choć będę tęsknić 😘 ale życzę Ci z całego serca ❤️
ultramaryna_, Pusshka, Anka32, Hope♥️, Muuu., Olalee, Bulbasek, Jagodecka, Malamia lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Astereae wrote:rozumiem
ja lubię formy proszkowe, nawet u męża mi łatwiej przemycić co nieco jak jest w proszku
ale faktycznie OVI ma mało porcji. Ten UNS ma ich 200 bodajże, ale jest tylko jedna forma inozytolu.
Ja znów powracam z pytaniem 😃 dobrze się czujesz po tym Fertistim? Ja pije od tego cyklu i mam dziwne jazdy pokarmowe i obawiam się, ze to to. Ale nigdzie nie widzę żadnych informacji na ten temat 😂👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Meggi110818 wrote:Jestem już po wizycie. Krwiaka nie ma, jest kropek ❤️ za 2 tyg wizyta serduszkowa 😊
Cześć dziewczyny
Ooo Boże jak mnie ta 🐒 meczy , chyba temu ze ostatnia i chce mi dac popalić 🙈
Oj dawno się tak nie męczyłam, od rana słabo mi tak ze szok . A na fotelu mam klientkę w ciąży bliźniaczej z dziewczynkamima w domu 2 chłopców i teraz trafiły się dziewczyny 💕💕💕
Anka32, goska000, Jagodecka lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyChmurka21 wrote:Ja znów powracam z pytaniem 😃 dobrze się czujesz po tym Fertistim? Ja pije od tego cyklu i mam dziwne jazdy pokarmowe i obawiam się, ze to to. Ale nigdzie nie widzę żadnych informacji na ten temat 😂
tak, czuję się dobrze.
Nawet nie jest dla mnie słodki, a tego się bałam.
Pijesz go do posiłku ?
-
Dzien dobry! 😘
@Jagodecka samego szczęścia na kolejne lata! 🎉❤️
@Meggi110818 gratulacje! 🎉😍
@MartiMarti mój syn zaczął we wrześniu przedszkole. Było strasznie, nie wierzyłam, ze te histerie kiedyś się skończą. Płakał tak mocno, ze aż miał odruch wymiotny. Nic nie jadł. Ale panie konsekwentnie nie dzwoniły, nie odbierałam go wcześniej. Potem zaczęła się czarna seria chorób i… mój syn nie chce z przedszkola wychodzić 😂 Płacze, ze po niego przyszłam 😂 A na miejsce biegnie radosny w podskokach 😂 Także i Wy dacie radę! Bardziej bałabym się chorób… to jest tragedia 🫣
Jagodecka lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
Chmurka21 wrote:@pushka Ty to jesteś taka mega pozytywna osoba 🥰 super, ze prowadzisz ten wątek. Mam nadzieje, ze tu zostaniesz na 9 miesięcy 😂 choć będę tęsknić 😘 ale życzę Ci z całego serca ❤️
A co do Fertistimu (bo też piłam przez 4 miesiące) nie miałam żadnych dolegliwości układu pokarmowego