Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ultramaryna_ wrote:Haha 😁 już posmażone! 🥔🧅 https://zapodaj.net/plik-XhiVdAeJRV
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Nie było mnie 2 h, a tutaj tyle do nadrobienia ..
Anka głos oddanyopcji faktycznie dużooo 😁
Sarka, już dziewczyny wspomniały co i jak, ale z jakiegoś konkretnego powodu masz brać dupka ?
Ja jestem team placki ziemniaczane z gulaszem, sosem czosnkowym. A w domu rodzinnym zawsze cukier i śmietana
Dupka biorę bo w dwóch przedostatnich cyklach miałam torbiele krwotoczne, w ostatnim zwykłą powstałą z niepękniętego pęcherzyka. I w sumie w 2 fazie cyklu skacze mi progesteron. Raz jest 8 raz 20... No ale to pewnie na zasadzie raz jest owulacja a raz nie ma... Przy symulacji mam brać też żeby trzymać poziom.Effiii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muuu. wrote:@Pusshka mi tez się taak włosy przetłuszczają że dramat, już nie mam na nie pomysłu
Chętnie przygarnę jakieś porady, jeśli któraś ma dobre patenty
-
Pusshka wrote:Jedyne co mi pomaga zachować na dłużej świeżość włosów to ich spięcie w koka albo klamrą do tyłu (chociaż te przednie włosy) 😅 Peelingi też są spoko 1-2 razy w tyg, coś tam pomagają.
Chętnie przygarnę jakieś porady, jeśli któraś ma dobre patentyStarania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Jedyne co mi pomaga zachować na dłużej świeżość włosów to ich spięcie w koka albo klamrą do tyłu (chociaż te przednie włosy) 😅 Peelingi też są spoko 1-2 razy w tyg, coś tam pomagają.
Chętnie przygarnę jakieś porady, jeśli któraś ma dobre patenty
Znacząco ograniczała mi przetłuszczanie włosów domowa wcierka z kozieradki. Poza tym wspaniale nawilża skórę głowy jeśli któraś ma suchą 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2023, 13:31
Pusshka lubi tę wiadomość
-
@Pusshka ja jestem z teamu, co myją włosy codziennie. Jak nie umyję to na drugi dzień przy nasady mam przetłuszczone, że źle się z nimi czuję. Mam włosy średnioporowate. Swego czasu ciężko mi było znaleźć odpowiedni szampon i myłam włosy babydream'em z Rossmanna.
Od jakiegoś czasu używam szamponu z granatem z Alterry i bardzo mi służy.
@Anka32 zaciekawiłaś mnie tą kozieradkąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2023, 13:35
-
Zagłosowałam również
Anka32 powodzenia z wątkiem 😍Anka32 lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam, zagłosowałam, a teraz jadę do pacjenta, więc nie za bardzo mam czas odpisać
Sarka, dobrze że byłaś u gina, przynajmniej masz plan działania!
Możliwe, że znajomy załatwi mi w ciągu tygodnia wizytę u endokrynologaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2023, 13:38
Pusshka, Sarka94, Anka32, MartiMarti, Edithka, Bulbasek, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Anka32 wrote:Znacząco ograniczała mi przetłuszczanie włosów domowa wcierka z kozieradki. Poza tym wspaniale nawilża skórę głowy jeśli któraś ma suchą 😀
@Sarka94, @karola_b, dobrze że nie jestem sama w tych trudachMi się wydaje, że na pewno sytuację u mnie trochę poprawiło dwukrotne mycie szamponem i suszenie suszarką od razu po umyciu.
Próbowałam też nawilżającego serum z Anwen, ale u mnie ani nie szkodziło, ani nie pomagało. Może z tą kozieradką spróbuję -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Już kiedyś o niej słyszałam - chyba ma dość specyficzny zapach, prawda?
@Sarka94, @karola_b, dobrze że nie jestem sama w tych trudachMi się wydaje, że na pewno sytuację u mnie trochę poprawiło dwukrotne mycie szamponem i suszenie suszarką od razu po umyciu.
Próbowałam też nawilżającego serum z Anwen, ale u mnie ani nie szkodziło, ani nie pomagało. Może z tą kozieradką spróbuję
Tak, dość specyficzny ale już gorsze zapachy znosiłam 🤣
U mnie to Darling Clementine, bo podejrzewam, że o nim piszesz też ani nie pomagało ani nie szkodziło 😜
-
Anka32 wrote:Tak, dość specyficzny ale już gorsze zapachy znosiłam 🤣
U mnie to Darling Clementine, bo podejrzewam, że o nim piszesz też ani nie pomagało ani nie szkodziło 😜Anka32 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Działajcie, działajcie 🔥
Zazdroszczę testowania na początku grudnia 🥹 U mnie 🐒 miałaby termin na 20.12 więc znowu prawie cały miesiąc czekania na testowanie 🤣
Planuję testować 6 grudnia w Mikołajki 😊😊 😊Anka32, goska000, Astereae, Edithka, Bulbasek, Olalee, 100krotka🌼, koktajlowa lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat