Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna765 wrote:Właśnie nie wiem czy powtarzać drugi raz strasznie boję się pobieranie krwi, mdleje 🙈 a poza tym za tą cenę wolę chyba sobie kupić testy i sprawdzać co 2 dni czy kreski ciemnieją 🤔
-
nick nieaktualny
-
Pusshka no ta, wyprowadziliśmy się 15 minut drogi spacerkiem
Berry co prawda, to było już kilka lat temu, ale wiele mnie kosztowało, żeby cieszyć się z własnych wymarzonych 4 kątów, patrząc na jej rozpacz, dlatego rozwlekaliśmy remont i mimo, że trwał od kwietnia do września, to przeprowadziliśmy się dopiero w styczniu i to na zasadzie, że byliśmy w ikei kupując jakieś ostatnie pierdoły i jak wracaliśmy to mąż mówi no to dzisiaj się przeprowadzamy (była jakaś godzina 16 a ja nie miałam nic spakowanego), widział jak mi trudno z tą decyzją dlatego zrobił najlepszą rzecz jaką mógł, jak byliśmy jeszcze w aucie to na 20 zaprosił już gości na parapetówkę, także nie wiem czy ktoś się przeprowadzał tak jak my:DPusshka, Berry123 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Pusshka wrote:Też kiedyś kilka razy zemdlałam, ale po pobraniu. Gdzieś usłyszałam, że ważne jest skupienie się na ODDYCHANIU - takie banalne, a mi pomogło, bo faktycznie wstrzymywałam oddech ze stresu 🙈
-
@Alysa zazdrqszczam pierogów! U nas najlepsze pierogi robi moja teściowa. Moja mama to takie jak kupi w sklepie. Ja dopóki mam Teściowa to nie zamierzam jej wchodzić w paradę ze swoimi(I tak jej nie dorównam😅). Ale jest kochana I czasami zaopatruje naszą zamrażarkę w swoje wyroby 😍 Z gołąbkami mam to samo 😂
U nas dziś pulpety z indyka w pomidorowym sosie mojego mężulka 😊
A makarony to ja uwielbiam pod każdą postacią. Chociaż staram się ostatnio ograniczać 😊 Najlepsza mężowa carbonarka. No mogłabym jeść przynajmniej raz w tygodniu 😅
aszin wrote:@Pełnachata, myślę, że nie wytrzymam i zatestuje 27.11
Ja dziś byłam u rodzinnej po skierowanie do endokrynologa i nie bardzo chciała mi je dać, bo wg niej TSH 4 mieści się w normie. Gdyby nie to, że pracuje w tej przychodni i ona o tym wie, to pewnie bym nie dostała. Rzucała teksty, że nie wie co mi wpisać w ICD 10 i w końcu wpisała "zmęczenie" i na odchodnym pożegnała mnie tekstem, że Endo na pewno będzie zaskoczony, że u niego będę i że dostałam skierowanie z takimi wynikami.
Dramat, tyle powiem. Kobieta nawet jak się nie stara o dziecko z TSH 4 może po prostu czuć się źle. Niech sobie te widełki i normę wsadzą😡 Wcale nie sądzę żeby endo był zaskoczony.Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:🐒 dalej nie ma, wszwlkie objawy ucichły ale na teście ⚪️
Jak ja nie lubię tak czekać na to co nieuniknione 🤣
Koniecznie musisz włączyć CSI dzisiajStarania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Anka32 wrote:🐒 dalej nie ma, wszwlkie objawy ucichły ale na teście ⚪️
Jak ja nie lubię tak czekać na to co nieuniknione 🤣
A to jednak dzisiaj robiłaś test?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
Justyna gratulacje 🩷🩵🩷🩵
Ja kupiłam tran od Olini i w ogóle nie czuć ryby ! Daje do tego troszkę soki z malin i jagody kamczackiej i jest to bardzo smaczne !
Co do pierogów KOCHAM ! Najbardziej ruskie, ze szpinakiem i fetą oraz kapusta z grzybami 🤤🤤🤤 robię sama bo takie są najlepsze, zawsze robię więcej i sobie mroże 😁
Mój mąż obiad z reguły musi mieć z kurczakiem, w weekendy wlatuje łosoś albo halibut. Ja kocham wszystko co mączne więc makarony, kluski, pierogi, kopytka wchodzą pięknie 😅 z reguły staram się jeść urozmaicone obiady ale ostatnio mam fazę na te pierogi i będę musiała dorobić, może w weekend 🤔 gołąbki też bardzo lubię i nawet mam w zamrażarce od mamuśki 😍 sama jeszcze nie nauczyłam się robić...
Czas mi jakoś szybko leci w pracy i nie mam czasu odpisywać cały czas coś...😅👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
@Justyna765, to chyba znamy powód omdleń
A co do powtarzania bety to wiele dziewczyn powtarza po 48h, żeby zobaczyć przyrost, co da obraz że jest w porządku. Jeszcze dorzucają często badanie progesteronu. Na wizycie powinno być widać pęcherzyk ciążowy – tak myślę, ale w sumie nigdy w ciąży nie byłam, więc mnie poprawcie 😊
@Sarka94, też uwielbiam carbonarę
@Anka32, jeśli ta małpa ma do Ciebie przyjść, to wywołuje ją! Niech wychodzi z ukrycia żebyś mogła zacząć nowy cykl 😘Anka32, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:U mnie nigdy cienia cienia nie ma 😜 u mnie konkretnie albo wóz albo przewóz 🤣
I tak trzymam 🤞🤞🤞Anka32 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500