Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorry 547 zł ❤
wzięłam:
pakiet hormonalny rozszerzony
pakiet tarczycowy pełny
homocysteina
kwas foliowy
żelazo
ferrytyna👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml i progesteron 210,78 ng/ml | 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml prog 170 ng/ml
29 dpt CRL 6.4mm i 💜 -
Sunnysunsun wrote:No powiem Wam, że z moich testów wyszło, że pik miałam w poniedziałek, kolejnego dnia rano we wtorek miałam monitoring i już było po owulacji, więc wychodzi na to że u mnie pik=owulacja? 🤷♀️👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
🎁25.11.24r.🎊 ur. 38tc+5 3828g 👶🏻
Chociaż jeszcze nic nie pisałam to razem z Wami testowałam, robiłam wykresy owulacyjne pierwszy raz w życiu 😀
Mam już jedna córeczkę 7 letnia z byłym partnerem a obecnie staramy się od 3 miesięcy o drugie dziecko, mam 35 lat zaraz więc czuje dużą presję🥲 ostatnie miesiące były bardzo ciężkie psychiczne bo do rodzinnych problemów doszły niepowodzenia ze staraniami więc każdy okres witałam trzydniowym płaczem 😮💨🙄
Według moich wyliczeń owulację miałam w ten wtorek ale czuję że nic nie wyszło z tego 😓 do wczoraj temp
Wynosiła 37,3 a dziś 36,7 🥶
Także z chęcią dołączę do testowania z wami i walki o dwie kreski w następnym miesiącu 💐♥️
Hej, hej Sofka! Spokojnie ja mam 36l, na pokładzie 2 dzieci z poprzedniego związku (16 i 11) i teraz podjęliśmy staranie o nowego członka rodziny, też mi się trochę „spieszy”, tak więc rozumiem w pełni! Ja niestety mam faceta wyjazdowego, więc ten i kolejny cykl obserwacja 100% siebie, a w święta podejmiemy próby. Też jestem tu nowa, ale ostrzegam - Forum uzależnia 🤭. Trzymam kciukasy i witamy 😍♥️rudaa95 lubi tę wiadomość
👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki🤗
Miałam już poczekać na grudniowy wątek⛄️aby dołączyć, ale z niecierpliwości chcę przywitać się jeszcze na listopadowym z racji tego, że jest to mój urodzinowy miesiąc.
W tym roku staraliśmy się przez około pół roku,ale z uwagi na niepewność decyzji o 4 dziecku porzuciliśmy starania w wakacje.Na początku mocno to przezylam,ale znalazły się inne przyjemne priorytety. Tym samym temat ucichł,aż do teraz kiedy to pojawił się mój mąż z kwasem foliowym i słowami, że to i jego marzenie,więc spróbujmy je spełnić skoro chcemy tego oboje🥰
Moje cykle są nieregularne (32-38dni),ale miesiączka przychodzi zawsze równe 14 dni po owulacji. W maju przeszłam cb i usunięcie polipa.
Ostatni cykl trwał wyjątkowo krótko -28dni.
Aktualnie 18dc , z testow owu piku nie było,według kalendarza jutro powinna być owu,ale testy wychodzą blade,więc albo jest już po,ale na kilka dni przed. Po owu mam zawsze bardzo silny ból podbrzusza,wiec to dodatkowo ułatwia mi wyłapanie,czego jeszcze nie zaobserwowałam.
Będziemy próbować,ale nie ma szaleństwa i nie planujemy leczenia jeśli się nie uda🥰
Mocno liczymy na ten miesiąc ,bo to mój miesiąc urodzin,a rozwiązanie wypada w miesiącu urodzin męża ,więc oboje byśmy dostali cudowny prezent.
Na tą chwilę się witam,a chętnie dołączę w grudniu jako wolny strzelec.
Trzymam kciuki za wasze ⏸️ Niech to będą cudowne święta 😊
Czy jest tu ktoś kto walczy z anemia z uwagi na obfite miesiączki ?
Viii, Małgosiagosia, Pusshka, Olalee, Marzycielka, ultramaryna_, rudaa95 lubią tę wiadomość
👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
-
koktajlowa wrote:Hej dziewczyny. Ja z przeżyciami. Do tej pory czuje niepokój. Pojechałam po męża w nocy, był na imprezie firmowej. Jego stan był bardzo zły (po alkoholu). Nie kontaktował w ogóle. W domu odczekałam 2 godziny, stan się nie poprawiał, ciągle wymiotował i nie odpowiadał na moje pytania. Nie wiem do końca jak wyglądają te fusowate wymioty? Więc ściągłam karetkę bo wolę zareagować za wczasu niż miałby się przekręcić. Udar, zawał, krwawienie z żołądka/dwunastincy tego się obawiałam. Ale panowie ratownicy mnie w sumie opieprzyli, że nieuzasadnione wezwanie. Zbadali ciśnienie i poziom cukru. Serio nie mogli mu coś podać? Jakaś glukoza czy cokolwiek? Jest tu trochę ratowniczek. Wypowiecie się czy to standard czy jakby chcieli to by pomogli?
Teraz już ok. Ale nerwy dalej we mnie siedzą i nie usłyszałam jeszcze przepraszam 😔
Fusowate wymioty oznaczają krew w układzie pokarmowym, więc ja bym się wystraszyła, ale nie wiem, czy to powód do wezwania karetki - ale zdaję sobie sprawę, że to dla ciebie było trudne w tamtym momencie. Z drugiej strony ten brak kontaktu na pewno by sprawił, że bym zadzwoniła.
Tak czy siak, jest to dobry powód, żeby iść do lekarza. Bo to oznacza, że gdzieś jest perforacja jakaś albo coś i trzeba brać leki. I absolutnie nie pić!27.11.2023 - cień ⏸️ -
metkamniedrapie_87 wrote:Hej, hej Sofka! Spokojnie ja mam 36l, na pokładzie 2 dzieci z poprzedniego związku (16 i 11) i teraz podjęliśmy staranie o nowego członka rodziny, też mi się trochę „spieszy”, tak więc rozumiem w pełni! Ja niestety mam faceta wyjazdowego, więc ten i kolejny cykl obserwacja 100% siebie, a w święta podejmiemy próby. Też jestem tu nowa, ale ostrzegam - Forum uzależnia 🤭. Trzymam kciukasy i witamy 😍♥️
metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
-
@koktajlowa ratownicy mieli racje, mąż przesadził z alkoholem - z tego co piszesz to mocno, a oni nie są od tego żeby jeździć i podpinać kroplówki, tym bardziej że musieli by przy nim siedzieć i karetka byłaby zablokowana, nie mogła by pojechać do stanu zagrożenia zdrowia/życia. System sie zmienił, ratownictwo medyczne jeździ do stanów nagłych, tam już przeważnie nie ma lekarzy (karetki "S" czyli specjalistyczne z lekarzem mamy w systemie zazwyczaj jedna na powiat i jeździ ona do zawałów/wypadków/NZK), ratownicy medyczni mają zabezpieczyć pacjenta, podać leki pierwszego rzutu i dostarczyć na SOR
do dalszego leczenia. Jednak Cię rozumiem, miałaś nerwy, podejrzewam że to jedna z pierwszych takich sytuacji. Co do objawów to wiem, że masz prawo się nie znać na rzeczach medycznych, ale wierz mi że nazwy objawów biorą się z tego, że tak dokładnie wyglądają. Fusowate wymioty to dosłownie takie które wyglądają jak fusy z kawy, są czarne, bo to po prostu krew częściowo zakrzepnięta.
stokrotka00 wrote:@koktajlowa współczuje sytuacji. Z jednej strony rozumiem ze karetka nieuzasadniona, ale rozumiem też Twoje nerwy. Czy przy telefonie na pogotowie nie ma żadnej selekcji? Nikt Ci nie zadaje pytań jaki jest stan? Wydaje mi się ze to na tym etapie ktoś powinien zadecydować czy wysłać karetkę czy nie. W końcu człowiek bez wyksztalcenia medycznego się na tym nie zna…
@stokrotka przy zgłoszeniach mamy jak to nazwałaś "selekcję", fachowo jest to wywiad medyczny czyli seria pytań które obligatoryjnie musimy w danej sytuacji zadać, żeby zadecydować czy zgłoszenie jest zasadne. Opieramy się tylko na tym co powie nam zgłaszający, ufamy mu bo my sytuacji nie widzimy. Jak @koktajlowa powiedziała co podejrzewa, że są to fusiaste wymioty to dyspozytor to przyjął, wysłał zespół. Dopiero oni na miejscu mogli dopiero potwierdzić co się faktycznie dzieje. Owszem często jest tak ze osoba zgłaszająca często się na czymś nie zna, odpowiada nam błędnie, albo że nie wie/nie jest pewna. Wtedy służby jadą w ciemno. Niestety zdarza się też często tak, że ludzie wprowadzają nas celowo w błąd np. dzwonią i mówią że mają bóle w klatce piersiowej - zespół przyjeżdża na miejsce a tu okazuje się że pacjent jest przeziębiony od tygodnia, do lekarza nie pójdzie bo za daleko i on wezwał zespół żeby mu receptę na antybiotyk wypisać, albo zgłaszają że w domu jest przemoc, awantura, bójka a na miejscu zastajemy pana któremu żona na piwo nie chciała dać
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Sofka88 wrote:Łączy nas też różnica wieku między mną a moim partnerem, również 6 lat 😄 następne próby właśnie przypadają nam też w okolicach świąt. Oby to był dla nas wszystkich magiczny i owocny czas 🥰
Ooooo i też w tą stronę? Bo ja już myślałam, że jedyna tu jestem tyle starsza od faceta 🫣. Te 2cykle poświęcam na spokojne obserwacje, suple i w najbliższym kontrolę owu za pomocą testu (czy pokrywa mi się z odczuciami, które mam od zawsze). Mam też nadzieję, że uda nam się i w styczniowym testowaniu będzie ⏸️😍
Mamausia wrote:Cześć kobietki🤗
Miałam już poczekać na grudniowy wątek⛄️aby dołączyć, ale z niecierpliwości chcę przywitać się jeszcze na listopadowym z racji tego, że jest to mój urodzinowy miesiąc.
W tym roku staraliśmy się przez około pół roku,ale z uwagi na niepewność decyzji o 4 dziecku porzuciliśmy starania w wakacje.Na początku mocno to przezylam,ale znalazły się inne przyjemne priorytety. Tym samym temat ucichł,aż do teraz kiedy to pojawił się mój mąż z kwasem foliowym i słowami, że to i jego marzenie,więc spróbujmy je spełnić skoro chcemy tego oboje🥰
Moje cykle są nieregularne (32-38dni),ale miesiączka przychodzi zawsze równe 14 dni po owulacji. W maju przeszłam cb i usunięcie polipa.
Aktualnie 18dc , z testow owu piku nie było,według kalendarza jutro powinna być owu,ale testy wychodzą blade,więc albo jest już po,ale na kilka dni przed. Po owu mam zawsze bardzo silny ból podbrzusza,wiec to dodatkowo ułatwia mi wyłapanie,czego jeszcze nie zaobserwowałam.
Będziemy próbować,ale nie ma szaleństwa i nie planujemy leczenia jeśli się nie uda🥰
Mocno liczymy na ten miesiąc ,bo to mój miesiąc urodzin,a rozwiązanie wypada w miesiącu urodzin męża ,więc oboje byśmy dostali cudowny prezent.
Hej, hej ♥️ trzymam kciuki za powodzenie akcji starniowej 😍
Ja walczyłam z anemią po porodzie syna, a potem jeszcze jakiś czas i po dokładnych badaniach wyszła anemia jakościowa, aktualnie jest ok, ale nie mam obfitych miesiączek wiec u mnie to nie było przyczyną.👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
Alysa wrote:Jednak Cię rozumiem, miałaś nerwy, podejrzewam że to jedna z pierwszych takich sytuacji. Co do objawów to wiem, że masz prawo się nie znać na rzeczach medycznych, ale wierz mi że nazwy objawów biorą się z tego, że tak dokładnie wyglądają. Fusowate wymioty to dosłownie takie które wyglądają jak fusy z kawy, są czarne, bo to po prostu krew częściowo zakrzepnięta.
To!
Poza tym przy mocnych alkoholach bardzo łatwo lekko/mocniej uszkodzić sobie żołądek - śluzówka nie jest tak wytrzymała, niestety. Mówię to z doświadczenia niepijącej DDA, która miała sama potworne przejścia z alkoholem.27.11.2023 - cień ⏸️ -
Wszystkiego najlepszego dla Katarzyn naszych oczywiscie💕🎉🥳 Prezent, to wiadomo jaki wam zycze 😁
@Pusshka i @goska0000 Tule za biele 🫂 ale pilka wciaz w grze, wiec zaopatrzyc sie prosze w duza ilosc testow i za niedlugo znow testowac. My z dziewczynami rozbijamy namioty pod waszymi kibelkami i bedziemy czekac na lepsze wiesci😉
Ja wczoraj sobie wstrzyknelam Ovitrelle bo bylam w czwartek na monitoringu i oba 🥚 pieknie urosly. Mialam jeszcze starego wykorzystac, ale oboje zasnelismy na the crown 😴 Rano nadrobilismy 😈 Teoretycznie powinnismy sie teraz codziennie migdalic, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Stary ma dyzur pod telefonem do tego pracuje w swojej firmie dzis, ale zrobimy ile sie bedzie dalo...
W mojej czesci Szwecji sniegu nie ma nic 😢Pusshka, goska000, Anka32, Kathi86, Myszkaaa20, Olalee, Marzycielka lubią tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Muu udanej sesji 💜💜
Koktajlowa ale miałaś przeżycia, grunt że mąż dochodzi do siebie. Pytanie pił alkohol sklepowy czy ktoś postawił swoje wyroby na stół, bo brzmi to jak ostre zatrucie.
Co do karetki popieram Goske.
Sofka witaj, życzę powodzenia w staraniach 🍀🍀
100krotka skoro testy białe, to oby 🙊 zawitała szybko i była łaskawa.
Ezra mój nigdy nie powiedział żebyśmy odpuścili, to on jest sporym motorem napędowym, nawet jak ja chciałam odpocząć to proponował jeszcze jeden miesiąc.
Mamuśka witaj, obyscie oboje z mężem dostali wspaniały prezent
Ja jestem już po mojej wizycie. Jest 7 dzień cyklu a tam żadnego dominującego, chociaż liczyłam że już będę wiedzieć z której strony owulacja.
Prawdopodobnie jednak będę musiała mieć histeriskopie, nie nastraja mnie to w ogóle pozytywnie.
Jeśli w tym cyklu nie wypali to lekarz kieruje nas na inseminację , a w kolejnym miesiącu zacznie Nas szykować na in vitro, a z racji tego że to trochę trwa powiedział że zalapiemy się już na refundacje, ma jakieś kontakty i rzekomo jest pewny że program wystartuje. Nie wiem co o tym myśleć wszystkim, szłam z wielkim optymizmem, a wychodzę znow że zwieszoną głową.
100krotka🌼, ezra, Muuu. lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@koktajlowa, zgadzam się z dziewczynami, że wezwanie karetki było nieuzasadnione, ale jednak ktoś kto odbierał telefon powinien to zweryfikować.
@aszin, ja znam prażaki, u mnie też się je jadło.
Witam nowe dziewczyny. 🤗
Dziewczyny które są w ciąży - miałyście jakiś śluz na początku? Podkarmcie moje wymyślone objawy. 😂aszin lubi tę wiadomość
-
przepraszam byłam nieaktywna. Pracuje w sklepie internetowym w okolicach black friday pracujemy po 12h codziennie i jest straszny zapieprz. Takze dzis też jestem w pracy ale chwilę znalazłam. Czy jest już ankieta na grudzien? Ktoś użyczy link?
-
Mamausia wrote:Cześć kobietki🤗
Zapisuję Cię na wolnego strzelca I zapraszamy do rozmów ❤️ Trzymam za Ciebie kciuki!Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Effiii wrote:Muu udanej sesji 💜💜
Koktajlowa ale miałaś przeżycia, grunt że mąż dochodzi do siebie. Pytanie pił alkohol sklepowy czy ktoś postawił swoje wyroby na stół, bo brzmi to jak ostre zatrucie.
Co do karetki popieram Goske.
Sofka witaj, życzę powodzenia w staraniach 🍀🍀
100krotka skoro testy białe, to oby 🙊 zawitała szybko i była łaskawa.
Ezra mój nigdy nie powiedział żebyśmy odpuścili, to on jest sporym motorem napędowym, nawet jak ja chciałam odpocząć to proponował jeszcze jeden miesiąc.
Mamuśka witaj, obyscie oboje z mężem dostali wspaniały prezent
Ja jestem już po mojej wizycie. Jest 7 dzień cyklu a tam żadnego dominującego, chociaż liczyłam że już będę wiedzieć z której strony owulacja.
Prawdopodobnie jednak będę musiała mieć histeriskopie, nie nastraja mnie to w ogóle pozytywnie.
Jeśli w tym cyklu nie wypali to lekarz kieruje nas na inseminację , a w kolejnym miesiącu zacznie Nas szykować na in vitro, a z racji tego że to trochę trwa powiedział że zalapiemy się już na refundacje, ma jakieś kontakty i rzekomo jest pewny że program wystartuje. Nie wiem co o tym myśleć wszystkim, szłam z wielkim optymizmem, a wychodzę znow że zwieszoną głową.Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
20.11 770g 🐻
-
Jagodecka wrote:Wszystkiego najlepszego dla Katarzyn naszych oczywiscie💕🎉🥳 Prezent, to wiadomo jaki wam zycze 😁
@Pusshka i @goska0000 Tule za biele 🫂 ale pilka wciaz w grze, wiec zaopatrzyc sie prosze w duza ilosc testow i za niedlugo znow testowac. My z dziewczynami rozbijamy namioty pod waszymi kibelkami i bedziemy czekac na lepsze wiesci😉
Ja wczoraj sobie wstrzyknelam Ovitrelle bo bylam w czwartek na monitoringu i oba 🥚 pieknie urosly. Mialam jeszcze starego wykorzystac, ale oboje zasnelismy na the crown 😴 Rano nadrobilismy 😈 Teoretycznie powinnismy sie teraz codziennie migdalic, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Stary ma dyzur pod telefonem do tego pracuje w swojej firmie dzis, ale zrobimy ile sie bedzie dalo...
W mojej czesci Szwecji sniegu nie ma nic 😢
Trzymam kciuki za owocne działania 🔥Jagodecka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
20.11 770g 🐻
-
Pogotowane, lecę na budowę, później paczkomat, małe zakupy i do domu bo kaszel nadal męczy 😮💨
Miłego popołudnia 🤗 Będę czytaćmetkamniedrapie_87, Anka32, blador2 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Zaraz Was nadrobię ale byliśmy na zakupach, teraz czekam na obiad... oczywiście dzisiaj placki 😍🤤
Pusshka udanego wyjazdu bawcie się dobrze 🥰
Koktajlowa ja Ci się nie dziwię, współczuję takiej sytuacji, ja o mojego też mega się martwię mimo że raczej nie nadużywa alko ale raz na rok się zdarzy że jest 🤮 to potem leżę w sypialni i się stresuje czy się nie udusi itd 😞 on akurat potrzebuje samotności wtedy więc nad nim nie stoję bo to tylko pogarsza ale nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji 😞Pusshka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny@Muuu.
Zazdro sesji świątecznej 😍
My byliśmy na takiej dwa lata temu i od tego czasu mrożonek nie chce się dać namówić. W tym roku mu odpuściłam ale powiedziałam, że jak wydam drugiego potomka na świat to chcę sesje rodzinną w czwórkę 😎 Łaskawie się zgodził 🤣
@Pełna chata
Pamiętaj, że to był tylko sen 🫂
Mnie też się czasem śnią straszne rzeczy. Poronienie to najłagodniejsze z nich..
@koktajlowa
Ale przeżycia 🥺
Dobrze, że już sytuacja opanowana 🫂
@100krotka🌼
Tytuł wątku ogłoszę jutro wieczorem po zamknięciu ankiety 😀
@Sofka88 @Mamausia
Witajcie Dziewczyny 😀🤗
Poniżej wklejam link gdzie możecie oddać głos na tytuł nowego wątku 🎄
@Bee90
Ankieta tutaj:
https://forms.gle/h5D4w4iwKwvDdfJH8
Pełna chata, rudaa95, Sarka94 lubią tę wiadomość