Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Wreszcie przeczytalam watek! Caly dzien czytalam, tyle naprodukowalyscie 😘
💛💛💛 Kochane dziewczynki 😍 Jak cudownie sie tu do was wraca... Gratuluje pierwszych ⏸ oraz mocno tule te z was, ktore zobaczyly ⚪️ i do ktorych przyszly 🐒
Oczywiscie sie zarazilam 🙄 Zmiotlo mnie z planszy na kilka dni. Dobrze, ze staremu w tym czasie przeszlo i sie zajmowal i mna i corka 🥺 Pod koniec urlopu poprawilo sie na tyle, ze udalo sie nam cmentarz odwiedzic i nawet wycieczke do kopalni soli w Wieliczce odbyc 🤩
Jak pamietacie z poprzedniego watku zrobilam w Polsce troche badan wiec wstawiam wyniki:
TSH 2.21 µlU / ml (0,27 - 4,2)
ft4 15 pmol/l (12-22)
Estradiol 44.31 pg/ml (Faza lutealna 43,8 - 211)
Prolaktyna 9.35 ng/ml (4,79 - 23,3)
Progesteron 0.202 ng/ml (Faza lutealna 1,7 - 27)
Testosteron 0.663 ng/ml (Faza lutealna 0,481-->)
VITD-T 38.32 ng/ml (> 30 poziom wystarczający)
AMH 19.74 ng/ml (Kobiety z PCOS 2,41 – 17,1)
Robilam tez USG tarczycy ktore wyszlo ok
Ponadto rozmawialismy dlugo o in vitro: kosztach i logistyce, ale sama dalej nie wiem jak to ugryzc 😟 Musimy do konca wyladowac w domu i przegadac wszystkie opcje. Stary juz ze mna rozmawia i to jest najwiekszy pozytyw. Chociaz badanie nasienia baaaardzo mu sie nie podobalo i wyniki wyszly takie sobie (wkleje jego wyniki jak bede miec do nich dostep). Podsumowujac: planu "co dalej" jeszcze nie ma, ale miejmy nadzieje, ze niedlugo sie pojawi 🤩
@Anka32 Sto lat, sto lat 🎁🥳 I spelnienia wszystkich marzen, a najbardziej tego o dzidzionku🤰
Dziękuję Kochana ❤️
Miło Cię znowu widzieć na wątku 😘Jagodecka lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny czy te testy z allegro"testeo" oszukały kogoś ? Dawały cień a jednak nie było ciąży ?
Kuźwa zrobiłam chwilę temu ten test , fakt faktem po całym dniu mocz rozcieńczony , rano napewno powtórzę , ale wydaje mi się że widzę cień cienia drugiej kreski . Albo mam już świra w oczach 🤣🤣
Widzicie coś ?Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Ćwiczą Twoją cierpliwość tym zwlekaniem z wynikami 😑
Kurs samoobrony brzmi bardzo fajnie, daj znać jak Twoje wrażenia po pierwszych zajęciach!
Co do wyników hsg to faktycznie ćwiczą moja cierpliwość, dobrze że nie zapisywałam się do mojej ginekolog bo nie miałabym z czym iść. Z drugiej strony to żyje jeszcze w takiej nadziei że jednak te nasze starania nie idą na marne w tym miesiącu.
Może któraś rozwiąże moja zagadkę kiedy była owu, bo ja sama zgłupiałam. Pik z testów miałam w piątek około godziny 12 (kreska byla mocno bordowa, o wiele ciemniejsza niż testowa) koło 18 zrobiłam znowu test i zaczął jasnieć- nic nie piłam przez 2 godziny, a później zaczął boleć mnie jajnik. W sobotę temperatura nie wzrosła, popołudniu znowu zaczął boleć mnie jajnik. Z ciekawości zrobiłam jeszcze jeden test owu, tak około 14 a tu znowu kreska mocno bordowa🙄 W niedzielę temperatura w dalszym ciągu niska, a ból jajnika znowu się pojawił popołudniu. Temperatura wzrosła dopiero dzisiaj, a śluz od niedzieli zaczął gęstnieć, w sobote był jeszcze taki lekko rozciągliwy. Tak więc nie mam zielonego pojęcia czy i kiedy owulka była 🙄🤔23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Jestem już po kursie i siedzę w pracy, do domu wpadłam wziąć szybki prysznic, dobrze że zajęcia mam koło bloku. Powiem Ci że mimo zmęczenia czuje się pozytywnie. Nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, ale z drugiej strony czuje ten przypływ endorfin. Chociaz nie wiem jak ja teraz wysiedzę 12 godzin w pracy. Jedyne co to słaba mają organizacje w tej akademi. W sobotę wieczorem dostałam maila że jestem zapisana na kurs i zapraszają na godz 18, bez terminu. Jak się zapytałam od kiedy ruszają zajęcia to dziś o 15 dostałam odpowiedź, że od dzisiaj o godzinie 17 🙄🤣 i tak 3 razy w tygodniu.
Co do wyników hsg to faktycznie ćwiczą moja cierpliwość, dobrze że nie zapisywałam się do mojej ginekolog bo nie miałabym z czym iść. Z drugiej strony to żyje jeszcze w takiej nadziei że jednak te nasze starania nie idą na marne w tym miesiącu.
Może któraś rozwiąże moja zagadkę kiedy była owu, bo ja sama zgłupiałam. Pik z testów miałam w piątek około godziny 12 (kreska byla mocno bordowa, o wiele ciemniejsza niż testowa) koło 18 zrobiłam znowu test i zaczął jasnieć- nic nie piłam przez 2 godziny, a później zaczął boleć mnie jajnik. W sobotę temperatura nie wzrosła, popołudniu znowu zaczął boleć mnie jajnik. Z ciekawości zrobiłam jeszcze jeden test owu, tak około 14 a tu znowu kreska mocno bordowa🙄 W niedzielę temperatura w dalszym ciągu niska, a ból jajnika znowu się pojawił popołudniu. Temperatura wzrosła dopiero dzisiaj, a śluz od niedzieli zaczął gęstnieć, w sobote był jeszcze taki lekko rozciągliwy. Tak więc nie mam zielonego pojęcia czy i kiedy owulka była 🙄🤔
Ciekawe z tymi testami 🤔 czy poza niedzielą testowałaś?
Ja w przyszłym miesiącu już owulaków nie będę robić bo wczoraj miałam pika wg aplikacji a dzisiaj testy mam bardziej bordowe i jednak wg apki pik był dzisiaj 😅
-
Alysa wrote:Jestem już po kursie i siedzę w pracy, do domu wpadłam wziąć szybki prysznic, dobrze że zajęcia mam koło bloku. Powiem Ci że mimo zmęczenia czuje się pozytywnie. Nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, ale z drugiej strony czuje ten przypływ endorfin. Chociaz nie wiem jak ja teraz wysiedzę 12 godzin w pracy. Jedyne co to słaba mają organizacje w tej akademi. W sobotę wieczorem dostałam maila że jestem zapisana na kurs i zapraszają na godz 18, bez terminu. Jak się zapytałam od kiedy ruszają zajęcia to dziś o 15 dostałam odpowiedź, że od dzisiaj o godzinie 17 🙄🤣 i tak 3 razy w tygodniu.
Może któraś rozwiąże moja zagadkę kiedy była owu, bo ja sama zgłupiałam. Pik z testów miałam w piątek około godziny 12 (kreska byla mocno bordowa, o wiele ciemniejsza niż testowa) koło 18 zrobiłam znowu test i zaczął jasnieć- nic nie piłam przez 2 godziny, a później zaczął boleć mnie jajnik. W sobotę temperatura nie wzrosła, popołudniu znowu zaczął boleć mnie jajnik. Z ciekawości zrobiłam jeszcze jeden test owu, tak około 14 a tu znowu kreska mocno bordowa🙄 W niedzielę temperatura w dalszym ciągu niska, a ból jajnika znowu się pojawił popołudniu. Temperatura wzrosła dopiero dzisiaj, a śluz od niedzieli zaczął gęstnieć, w sobote był jeszcze taki lekko rozciągliwy. Tak więc nie mam zielonego pojęcia czy i kiedy owulka była 🙄🤔
temperatura do dzisiaj była na jednakowym poziomie?
Czasami wzrost temp nie jest spektakularny tylko stopniowo rośnie.
Powinno testy owu robić się do pierwszego PIKU bo później możemy zgłupieć delikatnie mówiąc.
A 100% pewność czy owu była potwierdzi niestety tylko monitoring👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Ja to mam często wrażenie, ze jak u mnie się coś dzieje, to wchodzę na forum i u Was podobnie 😂
Urodziło się na dniach u nas w rodzinie dziecko. Byliśmy w niedziele u teściów, było tez rodzeństwo męża. Teściowa oczywiście coś dowaliła, ze i w naszej rodzinie potrzeba wnuków. Tamci się starają już chyba dwa lata, my 5 miesięcy choć nikomu nie mówimy. Porażka to jest jakaś. Mnie w pracy tez cisną, „młodsza nie będziesz”, „teraz jest dobry czas”. Ja mówię wszystkim, ze nie chcemy mieć dzieci. Nie umiem sobie jakoś poradzic z taka szczerością, bo dla mnie to intymna sprawa.
@Cukrus miło, ze wpadłaś do nas 😙 ogółem mega rozumiem, ze osoby starające się długo łapią dola, patrząc l, ze inni starają się krócej i wychodzi. Teoretycznie wiem, ze każda z nas przechodzi te swoje dramaty, ale w dalszym ciągu uważam, ze to kolosalna różnica starać sie pół roku, rok, a np. 3 lata. Ja na ten moment nawet nie chce myśleć, ze tyle może to trwać. Także ściskam 😚😚😚
@Jagodecka super, ze już konflikt ze starym załagodzony 😂
Chyba zrobię sobie kąpiel w wannie. Może to wywoła @?👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Cukruś wrote:Jestem dziewczyny, nie zaglądam tu zbyt często, przyznaje się. Częściej podczytuję dinusie i śledzę wątek kwietniowy bo mam do niego sentyment, poniewaz wtedy dołączyłam do forum.
Wiem, miałam po ostatnim poście miałam już być częściej, ale wróciły mi moje epizody depresyjne. Moje życie ostatnio wygląda tak, że wracam po pracy do domu idę z psem i resztę dnia leżę w łóżku.
Jeszcze mój ostatni przedłużający się cykl, który trwał 43 dni wcale mi tego nie ułatwił.
Libido poszybowało ostro w dół i zapał do dalszego diagnozowania pod kątem niepłodności zamarł. A wizyta w klinice leczenia niepłodności od stycznia stoi po dużym znakiem zapytania.
Miało być do końca roku - 15 kg. Niestety jest - 2 kg.
Szczerze to cieszę się z każdej Waszej ciąży, każdych Waszych 2 kreseczek, ale niestety dobijały mnie również pojawiające się nowe nicki na forum, którym w 1 cyklu się udawało i też może przez to się trochę wycofałam.
Pamiętam o Was wszystkich ❤️
Pomału, małymi kroczkami do celu, mam nadzieję że będzie u Ciebie tylko lepiej ❤️
@Jagodecka super że już wszyscy zdrowi, i że konflikt ze Starym poszedł w zapomnienie ❤️Cukruś, Jagodecka lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
@Alysa, faktycznie organizacja niezbyt dobra 😅 Ale takie spontaniczne akcje nieraz są fajne! Ja też lubię się tak pozytywnie zmęczyć fizycznie, dobrze robi to na głowę 🥰
Co do owulki, to ja niestety nie pomogę, bo ja z tych niemierzących temp (od tego cyklu miałam zacząć, ale ciągle czekam na termometr..)
@Chmurka21, dobry pomysł z tą kąpieląChmurka21 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Bardzo miło do Was wrócić , ale nie mogę Wam obiecać, że będę się często odzywać.
Mam plan na ten cykl kupić owulaki i wrócić na petardzie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ☺️Jagodecka, Marzycielka, Anka32 lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
12/2023 klinika
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Wiem że testy robi się do piku, ale w sobotę ten utrzymujący się drugi dzień ból jajnika mnie zastanawiał. W niedziel już nie testowałam bo skończyły mi się testy. Temp cały czas była na tym samym poziomie, a dokladnie:
Czw 36.35
Pt 36.35
Sb 36.41
Nd 36.38
Pon 36.71Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2023, 20:52
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Zaledwie chwilę mnie nie było i już tyle do nadrobienia. Jesteście niemożliwe
Vii, jest pik, lecimy z tematem 🔥☺️
Edithka, gdyby to wszystko było takie proste. Czasami musi trochę wody upłynąć nim doczekamy się tego na co tak bardzo czekamy. Przykro mi z powodu Mamy 🙁♥️
Nietypowa, trzymam kciuki ✊🌸
Alysa, daj znać jak po kursie Co do szpitala to parodia jakaś 😣
Adirella, działaj i dawaj znać ✊
Pavlova, może akurat się udało! Never know ✊
Chmurka, imbir i dużo ruchu na wywołanie
Mysza polna, odpowiedziałabym ' nie kur#a, nie chcę '. Jak ja nie trawię takich ludzi i tekstów. Grrrr 🤬😡
Mania, coś tam przebija. Jutro powtórka :>
Blador, supramen
Zaczarowan, jeśli dasz radę psychicznie próbuj jutro z testem. Głowa do góry :*
Marzycielka ✊✊✊✊💚
Cukruś, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą ♥️ Ściskam ciepło 🌸
Jagodecka, super, że konflikt zażegnany i jakieś pomysły rodzą się w głowach
Zaczarowan, Nietypowa30, Viii, Adirella, Cukruś, Chmurka21, Jagodecka, Marzycielka, Mysza_Polna lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
@goska000 Żyje po kursie, jakoś dałam radę. Chociaż nie spodziewałam się że będzie tam taki wycisk 🤣 najgorsze jest to że na 19 miałam do pracy, więc wpadłam do doju na szybki prysznic i dalej w drogę. Na szczęście zajęcia mam blisko domu to w 5 minut jestem.
goska000 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Cukruś wrote:Bardzo miło do Was wrócić , ale nie mogę Wam obiecać, że będę się często odzywać.
Mam plan na ten cykl kupić owulaki i wrócić na petardzie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ☺️Cukruś lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
20.11 770g 🐻
-
Cukruś wrote:Ale to chyba jakiś znak bo dzisiaj pp ponad miesiącu obrażania się na suple staraczkowe wróciłam do nich a Wy od razu mnie tu wywołałyście 😁
Cieszę się, że wróciłaś ♡
Myslalam ostatnio o tobie, bo razem wskoczyliśmy na wątki a tu taki niedobór miałam 🤗
Ściskam i miło, że napisałaś co u Ciebie 🤗Cukruś lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Trzymam kciuki! 🤞 W którym jesteś dc?
7dc👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Cukruś wrote:7dc
Cukruś lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
20.11 770g 🐻
-
nick nieaktualny
-
Myszkaaa20 wrote:Pomału, małymi kroczkami do celu, mam nadzieję że będzie u Ciebie tylko lepiej ❤️
@Jagodecka super że już wszyscy zdrowi, i że konflikt ze Starym poszedł w zapomnienie ❤️
Myszko kochana, tak juz wszystko u mnie dobrze 😘 A jak u Ciebie zapatrywania na ten cykl? Widze, ze testujesz niedlugo po mnie. Jak sie czujesz?? 💛
Chmurka21 wrote:Ja to mam często wrażenie, ze jak u mnie się coś dzieje, to wchodzę na forum i u Was podobnie 😂
Urodziło się na dniach u nas w rodzinie dziecko. Byliśmy w niedziele u teściów, było tez rodzeństwo męża. Teściowa oczywiście coś dowaliła, ze i w naszej rodzinie potrzeba wnuków. Tamci się starają już chyba dwa lata, my 5 miesięcy choć nikomu nie mówimy. Porażka to jest jakaś. Mnie w pracy tez cisną, „młodsza nie będziesz”, „teraz jest dobry czas”. Ja mówię wszystkim, ze nie chcemy mieć dzieci. Nie umiem sobie jakoś poradzic z taka szczerością, bo dla mnie to intymna sprawa.
@Cukrus miło, ze wpadłaś do nas 😙 ogółem mega rozumiem, ze osoby starające się długo łapią dola, patrząc l, ze inni starają się krócej i wychodzi. Teoretycznie wiem, ze każda z nas przechodzi te swoje dramaty, ale w dalszym ciągu uważam, ze to kolosalna różnica starać sie pół roku, rok, a np. 3 lata. Ja na ten moment nawet nie chce myśleć, ze tyle może to trwać. Także ściskam 😚😚😚
@Jagodecka super, ze już konflikt ze starym załagodzony 😂
Chyba zrobię sobie kąpiel w wannie. Może to wywoła @?
🐝 najlepiej wywoluje okres 🙄 😉 A co do rozmawiania o powiekszaniu rodziny to tez chcialam udawac, ze my nie chcemy i nas to nie dotyczy. Ale stary zaczal rozmawiac z coraz wieksza liczba ludzi i okazalo sie ze rodzina nas wspiera, a przyjaciele trzymaja kciuki i teraz gdy wiedza ze nie jest lekko to nie zadaja glupich pytan tylko serio wspieraja 😌
Pusshka wrote:@Jagodecka ❤️ Ojej, przykro mi, że Ciebie też chwyciło.. ale dobrze, że zdążyliście skorzystać też z urlopu w Polsce mimo choroby!
Przegadajcie wszystko, ustalcie plan i do dzieła 😎
A ty jak sie czujesz na miejscu prowadzacej? Mysle ze idzie ci bardzo dobrze 🤩 Zdazysz zatestowac jeszcze w listopadzie?
Cukruś wrote:Ale to chyba jakiś znak bo dzisiaj pp ponad miesiącu obrażania się na suple staraczkowe wróciłam do nich a Wy od razu mnie tu wywołałyście 😁
Hej Cukrus 😘 Jak tam twoja klatwa prowadzacej? Testujesz w listopadzie?🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
goska000 wrote:Zaledwie chwilę mnie nie było i już tyle do nadrobienia. Jesteście niemożliwe
Vii, jest pik, lecimy z tematem 🔥☺️
Edithka, gdyby to wszystko było takie proste. Czasami musi trochę wody upłynąć nim doczekamy się tego na co tak bardzo czekamy. Przykro mi z powodu Mamy 🙁♥️
Nietypowa, trzymam kciuki ✊🌸
Alysa, daj znać jak po kursie Co do szpitala to parodia jakaś 😣
Adirella, działaj i dawaj znać ✊
Pavlova, może akurat się udało! Never know ✊
Chmurka, imbir i dużo ruchu na wywołanie
Mysza polna, odpowiedziałabym ' nie kur#a, nie chcę '. Jak ja nie trawię takich ludzi i tekstów. Grrrr 🤬😡
Mania, coś tam przebija. Jutro powtórka :>
Blador, supramen
Zaczarowan, jeśli dasz radę psychicznie próbuj jutro z testem. Głowa do góry :*
Marzycielka ✊✊✊✊💚
Cukruś, mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą ♥️ Ściskam ciepło 🌸
Jagodecka, super, że konflikt zażegnany i jakieś pomysły rodzą się w głowach
A jaki plan u Ciebie na ten cykl? 💛goska000 lubi tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Jagodecka wrote:A ty jak sie czujesz na miejscu prowadzacej? Mysle ze idzie ci bardzo dobrze 🤩 Zdazysz zatestowac jeszcze w listopadzie?
Ze względu na moje krótkie cykle zdążę zatestować 😎
Właśnie kończy mi się małpa, jestem na stymulacji i pewnie przed weekendem zaczną mi się dni płodne. Także mam nadzieję, że piękne pęcherzyki rosną 😊
Jagodecka, Adirella, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
20.11 770g 🐻