Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GINEKOLOG - GDAŃSK/TRÓJMIASTO
Odpowiedz

GINEKOLOG - GDAŃSK/TRÓJMIASTO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wąsewicza polecacie? Dużo bierze za wizyty?

• mar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Ja leczę się u dr Skweresa w Gamecie w Gdyni. Jest też endokrynologiem i z ręką na sercu polecam.
    Mogę też polecić Krzysztofa Zielińskiego z Invicty z Gdańska i ewentualnie Paulinę Przyłucką z Gdańska.

Dużo bierze za wizytę?:p robię rozeznanie :p

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar nie mam pojęcia ile Wąsewicz bierze za wizytę bo mam wykupiony abonament roczny w luxmedzie i nie płacę teraz nic jak chodzę. Trzeba by zerknąć w cennik ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ja idę progesteron i prolaktynę zrobić 22 lub 23 kwietnia :D Ale ten świat jest mały :D
    Ja chyba pójdę 29 kwietnia bo mam wolne.. chyba, że najdzie mnie wcześniej ochota.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyne pewnie z obciążeniem kazał Ci zrobić? :D Nie cierpię tego badania, okrutnie męczy mnie to siedzenie w poczekalni i dzień do dupy mam po tej tabletce :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, to już będzie trzeci raz po obciążeniu bo podstawową mam w normie. Mnie też męczy to czekanie i drugie pobieranie krwi boli ;P
    Mnie po tabl. nic nie jest tzn nie chce mi się spać :P może odrobinkę..ale w ciągu dnia nie odczuwam zmęczenia po niej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 17:54

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio byłam u endokrynologa z moja tarczyca i powiedział mi, że nie potrzebnie biore dostinex bo prolektyne mam w normie. A jak powiedziałam mu, że chodzi o wynik po obciążeniu to zaczął się śmiać i powiedział, że tego badania już 20 lat sie nie robi :/ a jak biorę dostinex to własciwie on mi nie zaszkodzi tylko daje po kieszeni :D wiec chwilowo się zbuntowałam i nie biore, po swietach ide zrobić bez obciążenia badanie i zobaczymy jak sie trzyma ;-) Może jak zbiłam tarczycę to będzie git już ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie daj znać :) i trzymam kciuki!!

livia30 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam i ja! ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    ja słyszałam o FIUTOWSKIM...ponoć bardzo dobry, padłam jak usłyszałam nazwisko :D

Hahaha, nazwisko adekwatne do wykonywanego zawodu :P. Myslalam, że sobie dziewczyny zartujecie z gina o takim nazwisku, ale faktycznie jest taka osoba. Brzmi ciekawie, alyczy warto isc?

Ostatnio przetrzepałam sobie internet dokładnie 3miasto w poszukiwaniu dobrego gina lub gina-endo <wolała bym to drugie>, ale nikogo nie ma takiego by mozna było isc z nadzieja. Pełno klinik w koło, ale nic kokretnego. Gdyby ktoś był na wizycie w najbliższym czasie i chetnie by chciał sie podzielić informację o dobrym lekarzu była bym wdzięczna.

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Tomasz Skweres specjalista w dziedzinie leczenia niepłodności, ginekolog, endokrynolog, androlog. Przyjmuje w Gamecie w Gdyni. Godny polecenia!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ