GINEKOLOG - GDAŃSK/TRÓJMIASTO
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaMisia wrote:Ja leczę się u dr Skweresa w Gamecie w Gdyni. Jest też endokrynologiem i z ręką na sercu polecam.
Mogę też polecić Krzysztofa Zielińskiego z Invicty z Gdańska i ewentualnie Paulinę Przyłucką z Gdańska.
Dużo bierze za wizytę?:p robię rozeznanie :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tak, to już będzie trzeci raz po obciążeniu bo podstawową mam w normie. Mnie też męczy to czekanie i drugie pobieranie krwi boli ;P
Mnie po tabl. nic nie jest tzn nie chce mi się spać może odrobinkę..ale w ciągu dnia nie odczuwam zmęczenia po niej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 17:54
-
Ostatnio byłam u endokrynologa z moja tarczyca i powiedział mi, że nie potrzebnie biore dostinex bo prolektyne mam w normie. A jak powiedziałam mu, że chodzi o wynik po obciążeniu to zaczął się śmiać i powiedział, że tego badania już 20 lat sie nie robi a jak biorę dostinex to własciwie on mi nie zaszkodzi tylko daje po kieszeni wiec chwilowo się zbuntowałam i nie biore, po swietach ide zrobić bez obciążenia badanie i zobaczymy jak sie trzyma Może jak zbiłam tarczycę to będzie git już
-
nick nieaktualny
-
mar wrote:ja słyszałam o FIUTOWSKIM...ponoć bardzo dobry, padłam jak usłyszałam nazwisko
Hahaha, nazwisko adekwatne do wykonywanego zawodu . Myslalam, że sobie dziewczyny zartujecie z gina o takim nazwisku, ale faktycznie jest taka osoba. Brzmi ciekawie, alyczy warto isc?
Ostatnio przetrzepałam sobie internet dokładnie 3miasto w poszukiwaniu dobrego gina lub gina-endo <wolała bym to drugie>, ale nikogo nie ma takiego by mozna było isc z nadzieja. Pełno klinik w koło, ale nic kokretnego. Gdyby ktoś był na wizycie w najbliższym czasie i chetnie by chciał sie podzielić informację o dobrym lekarzu była bym wdzięczna. -
nick nieaktualny
-