GINEKOLOG - GDAŃSK/TRÓJMIASTO
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 wrote:Kochana a polecasz swojego endo? Jeśli tak to wyślesz mi namiar na priv?
Nie mam jednego konkretnego, leczę się w luxmedzie i idę do tego który akurat ma najszybciej wolny termin, chociaż z tych u których byłam do tej pory polecam Tomasza Buss (Gdańsk), teraz będę iść do Anity Kowalik (Gdynia). Nie ma tragedii z moimi hormonami więc właściwie to tylko wypisanie recepty
Z kolei ginekolog tylko jeden i nie mam zamiaru go zmieniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 15:04
-
livia30 wrote:Nie mam jednego konkretnego, leczę się w luxmedzie i idę do tego który akurat ma najszybciej wolny termin, chociaż z tych u których byłam do tej pory polecam Tomasza Buss (Gdańsk), teraz będę iść do Anity Kowalik (Gdynia). Nie ma tragedii z moimi hormonami więc właściwie to tylko wypisanie recepty
Z kolei ginekolog tylko jeden i nie mam zamiaru go zmieniać
livia, zdradzisz nam kto to ten ginekolog? ja słyszałam o FIUTOWSKIM...ponoć bardzo dobry, padłam jak usłyszałam nazwiskoLucy91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mar wrote:livia, zdradzisz nam kto to ten ginekolog? ja słyszałam o FIUTOWSKIM...ponoć bardzo dobry, padłam jak usłyszałam nazwisko
Ginekolog Fiutowski? Idealną specjalizację sobie wybrał
A ja chodzę do Krzysztofa WąsewiczaMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
mar wrote:livia, zdradzisz nam kto to ten ginekolog? ja słyszałam o FIUTOWSKIM...ponoć bardzo dobry, padłam jak usłyszałam nazwisko
padlamMisiaMisia lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Mam nadzieję jeszcze się okaże, że pracujemy w tym samym miejscu
O to raczej nie - nie pracuję nigdzie tzn w domku Wspólny lekarz i cykl z tego samego dnia chyba wystarczy Ale w połowie maja będę szła na usg, jak się będziesz wybierać to daj znać - zmówimy się
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:O to raczej nie - nie pracuję nigdzie tzn w domku Wspólny lekarz i cykl z tego samego dnia chyba wystarczy Ale w połowie maja będę szła na usg, jak się będziesz wybierać to daj znać - zmówimy się
Na razie nie mam żadnego skierowania poza prolaktyną, ale to będę robić końcem mies. a w maju zobaczymy na wizytę idę początkiem maja pewnie.. -
lithe123 wrote:Podłączam się.
Chodzi mi o gina, gin-endo znającego temat niepłodności, nie zwyczajnego położnika.
Mar kochana pozdrawiam z Gdanska, myślałam że nikogo z 3miasta nie ma
Gin-endyk ,ja chodziłam do Invicty do dr Minowskiego ,ale nie wiem czy jest dobry,a jesli chodzi o ginekologa to tez w inviccie przyjmuje dr Gniadek rafael i to własnie on mi pomogł. Polecam,duzo badan itd,ale pod kazdym kontem bada.Przyjmuje rowniez w Kartuzach i gdzies jeszcze ,ale nie wiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.