X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog - śląskie
Odpowiedz

Ginekolog - śląskie

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 września 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mogę polecić bardzo kompetentną i sympatyczną panią doktor z Bielska - Anna Krysta. Cierpliwa, wszytko tłumaczy, nie ma stresu i spiny ;)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna1975 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zna ktoś dobrą pielęgniarkę z Katowic, która mogłaby prywatnie podpiąć Intralipd w domu?

Anna :)

NK 14%, histerolaparoskopia x 2 - udrożnione jajowody. Hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy - euthyrox 25mg
    Zalecenia - encorton 10mg, heparyna razy 2 drobnocząsteczkowa, wlewy intralipidu.
    1994 - córka
    2016 - cb, 2017.06 - transfer AZ 8tc :(, 2018.02 - CN 7 tc :(
    2018.11.13 - criotransfer AZ - 2x8A - nieudany :(:(:(
  • Anna1975 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Gdzie najtaniej i najszybciej można wykonać badanie chlamydia-ureaplasma-mycoplasma metodą PCR?

Jak na razie znalazłam ceny:
    KORLAB 390
    SLA 220 - 21 dni roboczych
    ALAB - 209 ZŁ - 11 DNI ROB

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 11:31

Anna :)

NK 14%, histerolaparoskopia x 2 - udrożnione jajowody. Hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy - euthyrox 25mg
    Zalecenia - encorton 10mg, heparyna razy 2 drobnocząsteczkowa, wlewy intralipidu.
    1994 - córka
    2016 - cb, 2017.06 - transfer AZ 8tc :(, 2018.02 - CN 7 tc :(
    2018.11.13 - criotransfer AZ - 2x8A - nieudany :(:(:(
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ