X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog - śląskie
Odpowiedz

Ginekolog - śląskie

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 września 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mogę polecić bardzo kompetentną i sympatyczną panią doktor z Bielska - Anna Krysta. Cierpliwa, wszytko tłumaczy, nie ma stresu i spiny ;)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna1975 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zna ktoś dobrą pielęgniarkę z Katowic, która mogłaby prywatnie podpiąć Intralipd w domu?

Anna :)

NK 14%, histerolaparoskopia x 2 - udrożnione jajowody. Hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy - euthyrox 25mg
    Zalecenia - encorton 10mg, heparyna razy 2 drobnocząsteczkowa, wlewy intralipidu.
    1994 - córka
    2016 - cb, 2017.06 - transfer AZ 8tc :(, 2018.02 - CN 7 tc :(
    2018.11.13 - criotransfer AZ - 2x8A - nieudany :(:(:(
  • Anna1975 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Gdzie najtaniej i najszybciej można wykonać badanie chlamydia-ureaplasma-mycoplasma metodą PCR?

Jak na razie znalazłam ceny:
    KORLAB 390
    SLA 220 - 21 dni roboczych
    ALAB - 209 ZŁ - 11 DNI ROB

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 11:31

Anna :)

NK 14%, histerolaparoskopia x 2 - udrożnione jajowody. Hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy - euthyrox 25mg
    Zalecenia - encorton 10mg, heparyna razy 2 drobnocząsteczkowa, wlewy intralipidu.
    1994 - córka
    2016 - cb, 2017.06 - transfer AZ 8tc :(, 2018.02 - CN 7 tc :(
    2018.11.13 - criotransfer AZ - 2x8A - nieudany :(:(:(
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ