ginekolog warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
poszukuje pilnie dobrego ginekologa w wawie moje proby dzwonienia nic nie daly (
-
Zależy do czego - ja chodzę do doktora Zbigniewa Dżugały. Na razie mnie nie zawiódł, chociaż miałam chwilę zwątpienia, jak mnie rok leczył - ale wyleczył. Koleżanka twierdzi, że jej uratował ciążę (on bardziej od patologii ciąży jest).
Ale też go dziś sprawdzam i idę do jakiegoś innego w Medicover. -
Up,up odświeżam,bo nie wiem do kogo się prywatnie zapisać, czy możecie mi kogoś polecić ?
Koleżanka z forum polecała mi dr Krzysztofa Szafranko, ale on bierze 200zł za wizytę, znacie kogoś dobrego i nieco tańszego tak żebym mogła do niego częściej chodzić ? -
Fatim wrote:Up,up odświeżam,bo nie wiem do kogo się prywatnie zapisać, czy możecie mi kogoś polecić ?
Koleżanka z forum polecała mi dr Krzysztofa Szafranko, ale on bierze 200zł za wizytę, znacie kogoś dobrego i nieco tańszego tak żebym mogła do niego częściej chodzić ? -
Lux jest jak tasmociag. Mi tam 3 lekarzy i endokrynolog bez badan antykoncepty wciskali na problem z zajściem.
Ja chodzę do dr.Kurek teraz. Na problemy z zajściem swietna. Ale jest przeciwniczka antykoncepcji i invitro wiec... wszystko zależy po co sie do niej chodzi. Jeśli sie przymknie oko na to, ze podpisala klauzule sumienia i jest bardzo w tej kwestii rygorystyczna to jest to naprawdę świetny lekarz.
JagodaP lubi tę wiadomość
-
Polecam Jolante Skórską. Pracuje na Karowej. Wpisz w netcie ją to wyskoczy Ci, gdzie przyjmuje jeszcze.
Odnośnie prowadzenia ciąży, również mega zagrożonej polecam dr Macieja Gawlaka. Człowiek dosłownie anioł. Ma gigantyczną wiedzę odnośnie patologii ciąży.Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaly monitoring tzn 30 dni jest za 300 zlotych. z umawianiem wizyt nie ma problemu. na badania np ja umawiam sie osobiscie z lekarzem. w czwartek bede miala sono hsg i jest to koszt 650 zlotych. troche duzo ale ufam mojemu lekarzowi wiec sie zdecydowalam u niego zrobic. naprawde polecam ta klinike.
-
Fatim wrote:Już chyba podjęłam decyzje, zdecydowałam się na dr Wojciecha Grzybowskiego jak będę po wizycie napiszę relację trzymajcie kciuki
Bylas u Grzybowskiego? Jak wrazenia?
Ja bylam u niego raz gdzies tak ponad rok temu i wydawal mi sie spoko... Wtedy jeszcze nie nie staralam, wiec ciekawa jestem Twojej opinii.