ginekolog warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
poszukuje pilnie dobrego ginekologa w wawie moje proby dzwonienia nic nie daly
(
-
Zależy do czego - ja chodzę do doktora Zbigniewa Dżugały. Na razie mnie nie zawiódł, chociaż miałam chwilę zwątpienia, jak mnie rok leczył - ale wyleczył. Koleżanka twierdzi, że jej uratował ciążę (on bardziej od patologii ciąży jest).
Ale też go dziś sprawdzam i idę do jakiegoś innego w Medicover. -
Up,up
odświeżam,bo nie wiem do kogo się prywatnie zapisać, czy możecie mi kogoś polecić ?
Koleżanka z forum polecała mi dr Krzysztofa Szafranko, ale on bierze 200zł za wizytę, znacie kogoś dobrego i nieco tańszego tak żebym mogła do niego częściej chodzić
?
-
ja się wybieram do przychodni dagis ale na Białołęce. Nie wiem jeszcze czy będzie ok. Okaże sięFatim wrote:Up,up
odświeżam,bo nie wiem do kogo się prywatnie zapisać, czy możecie mi kogoś polecić ?
Koleżanka z forum polecała mi dr Krzysztofa Szafranko, ale on bierze 200zł za wizytę, znacie kogoś dobrego i nieco tańszego tak żebym mogła do niego częściej chodzić
? -
Lux jest jak tasmociag. Mi tam 3 lekarzy i endokrynolog bez badan antykoncepty wciskali na problem z zajściem.
Ja chodzę do dr.Kurek teraz. Na problemy z zajściem swietna. Ale jest przeciwniczka antykoncepcji i invitro wiec... wszystko zależy po co sie do niej chodzi. Jeśli sie przymknie oko na to, ze podpisala klauzule sumienia i jest bardzo w tej kwestii rygorystyczna to jest to naprawdę świetny lekarz.
JagodaP lubi tę wiadomość
-
Polecam Jolante Skórską. Pracuje na Karowej. Wpisz w netcie ją to wyskoczy Ci, gdzie przyjmuje jeszcze.
Odnośnie prowadzenia ciąży, również mega zagrożonej polecam dr Macieja Gawlaka. Człowiek dosłownie anioł. Ma gigantyczną wiedzę odnośnie patologii ciąży.
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaly monitoring tzn 30 dni jest za 300 zlotych. z umawianiem wizyt nie ma problemu. na badania np ja umawiam sie osobiscie z lekarzem. w czwartek bede miala sono hsg i jest to koszt 650 zlotych. troche duzo ale ufam mojemu lekarzowi wiec sie zdecydowalam u niego zrobic. naprawde polecam ta klinike.
-
Hej Fatim,Fatim wrote:Już chyba podjęłam decyzje, zdecydowałam się na dr Wojciecha Grzybowskiego
jak będę po wizycie napiszę relację
trzymajcie kciuki
Bylas u Grzybowskiego? Jak wrazenia?
Ja bylam u niego raz gdzies tak ponad rok temu i wydawal mi sie spoko... Wtedy jeszcze nie nie staralam, wiec ciekawa jestem Twojej opinii.