Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:To jakieś problemy robią w Opolu w szpitalu z walizkami?😄
-
Sylwucha wrote:Czylib tez widziałaś ten post o walizkach? Napisałam im, że przy blizniakach będzie ciężko, to się mały bunt zrobił 😂
Sylwia a ile masz szyjki? Ta moja koleżanka też pierwszy raz była w szpitalu z bliżniakami jak zaczęła rodzić, bo wcześniej nie było potrzeby.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha wrote:Lekarz też mi powiedział, że są bardzo dorodne jak na ten czas ciąży dla bliźniąt. Zobaczymy za 2 tygodnie. Dają mi solidnie popalić 😉
Zlot jak najbardziej 😊 megaśny pomysł 😎
Mąż odebrał teściowa z dworca. Pięć min po tym jak weszli przyszedł do mnie i mówi, że ma dość i chyba jutro rano jej kupi bilet powrotny 😂😂😂 A to jego matka hahaha.
Powiedział że jutro idzie do pracy ale pojutrze juz weźmie home office boki nie zrobi mi tego żeby mnie zostawić z nią cały tydzień 😂😂😂
Ale ja też mam już dość. Lalia, piona, jakbyś chciała ponarzekać to się możemy wymieniać tekstami teściowych 😂Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Doomi03 dzięki Kochana ❤️ wiele osób mnie pyta ale nie bardzo
najczesciej zdarza mi się robić maskotki i kocyki w ramach prezentu dla dzieci rodziny/ znajomych a teraz mam w końcu okazję dla siebie. Ciężko z wycena takiego rękodzieła dlatego w to nie brnę... może kiedyś
Swietne! Ja zaczelam i nabiera mocy urzedowej 😂 moze w koncu skoncze przytulisia 🤔kiniusia270 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Annia wrote:Tak widziałam, że jakaś młoda położna Ci odpisała. Mam nadzieję, że nie trafię na nią... Jak 3 litry wody, dwa ręczniki, 3 koszule, nawet małe kosmetyki, zapas podkładów, podpasek, majtek, rożek, paczka pieluch i ewentualnie ubranka dla dziecka mają mi się zmieścić w kabinówce to nie wiem...
Sylwia a ile masz szyjki? Ta moja koleżanka też pierwszy raz była w szpitalu z bliżniakami jak zaczęła rodzić, bo wcześniej nie było potrzeby.
A Twoja koleżanka zaczęła rodzić czy miała skierowanie na cc? -
Odzaleję, zwariuję, mój mąż też mówi że nie da rady haha
Teściowa pyta czy mamy dla Marty to łóżko 160cm. Mówię, że przecież nie położę tam noworodka. A ona ze jak się urodzi 70cm to do dostawki się nie zmieści. Bo ona czytała ze w Piekarach urodziła się dziewczynka 66cm. No zwariuję albo urodzęEnigvaa, Sylwucha, kic83, Inaa89, Lalia, doomi03, dmg111, Wik89, Julik lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Nie mierzył dziś. Powiedział, że wszystko zamknięte i macica wysoko.
A Twoja koleżanka zaczęła rodzić czy miała skierowanie na cc?W 36 tygodniu. Dziewczynki od niej ważyły coś ponad 2 kg i jedna niecałe 2.5 kg, nie potrzebowały inkubatora, tylko ta mniejsza trochę słabo jadła na początku, ale tak to bez żadnych problemów.
po 5 czy 6 dniach ich wypisali do domku, jak dziewczynki zaczęły przybierać.
Ounai też dzisiaj o tym dziecku czytałam!Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Zaczęła rodzić - po prostu wody jej odeszły w nocy i tyle, przyjechała na izbę przyjęć, przyjęli ja i zrobili w nocy cięcie.
W 36 tygodniu. Dziewczynki od niej ważyły coś ponad 2 kg i jedna niecałe 2.5 kg, nie potrzebowały inkubatora, tylko ta mniejsza trochę słabo jadła na początku, ale tak to bez żadnych problemów.
po 5 czy 6 dniach ich wypisali do domku, jak dziewczynki zaczęły przybierać.
Ounai też dzisiaj o tym dziecku czytałam!Annia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Hahahaha dobre 😂
Ja mam walizkę 30 kg 😂😂😂😂
Ja mam w drodze twixy i chcą żebym w kabinówkę się spakowała 😂😂😂Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:No właśnie 😂😂😂
Ja mam w drodze twixy i chcą żebym w kabinówkę się spakowała 😂😂😂
Ja az z ciekawosci spojrzalam co moj szpital wymaga. A maz sie smial ze bede walizke 30kg potrzebowac. A tu nie ma nic smiesznego bo tak bedzie- nawet sztucce mam miec swoje 🤷🏻♂️🔸28 lat
Sylwucha, Ounai, kiniusia270, Annia, Inaa89, Lalia, Stokrotka027, Anet.kaa, doomi03, Edyciak, dmg111, Wik89, Lulu83, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nie lubię tego Twojego postu 😝😝
Zulugula, kic83, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Toż to ideał na nasz sabat 😎😂
kic83, Inaa89, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny stresuje mnie mocno mój ból głowy .. powiedzcie proszę czy miałyście / macie w ciąży coś takiego .. od kilku dni głowa boli mnie codziennie .. dzień w dzień .. z tylu głowy .. cały tył .. nasila się bardzo przy wstawaniu z lozka , przy chodzeniu ( stawianie pięty o podłogę powoduje nasilony ból ) ćmi cały czas ale przy jakimkolwiek ruchu jest to przeszywający bólDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
Sylwucha wrote:Toż to ideał na nasz sabat 😎😂
Dobrze prawisz! 😘Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność