Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś wyrzucili info żeby się spakować w jedną kabinówkę.Iryska wrote:To jakieś problemy robią w Opolu w szpitalu z walizkami?😄
-
Tak widziałam, że jakaś młoda położna Ci odpisała. Mam nadzieję, że nie trafię na nią... Jak 3 litry wody, dwa ręczniki, 3 koszule, nawet małe kosmetyki, zapas podkładów, podpasek, majtek, rożek, paczka pieluch i ewentualnie ubranka dla dziecka mają mi się zmieścić w kabinówce to nie wiem...Sylwucha wrote:Czylib tez widziałaś ten post o walizkach? Napisałam im, że przy blizniakach będzie ciężko, to się mały bunt zrobił 😂
Sylwia a ile masz szyjki? Ta moja koleżanka też pierwszy raz była w szpitalu z bliżniakami jak zaczęła rodzić, bo wcześniej nie było potrzeby.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Domyślam się bo kilogramowo nosisz tyle samo co ja, a Twoje w dodatku są dwie o są dwa razy bardziej aktywne.Sylwucha wrote:Lekarz też mi powiedział, że są bardzo dorodne jak na ten czas ciąży dla bliźniąt. Zobaczymy za 2 tygodnie. Dają mi solidnie popalić 😉
Zlot jak najbardziej 😊 megaśny pomysł 😎
Mąż odebrał teściowa z dworca. Pięć min po tym jak weszli przyszedł do mnie i mówi, że ma dość i chyba jutro rano jej kupi bilet powrotny 😂😂😂 A to jego matka hahaha.
Powiedział że jutro idzie do pracy ale pojutrze juz weźmie home office boki nie zrobi mi tego żeby mnie zostawić z nią cały tydzień 😂😂😂
Ale ja też mam już dość. Lalia, piona, jakbyś chciała ponarzekać to się możemy wymieniać tekstami teściowych 😂
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
kiniusia270 wrote:Doomi03 dzięki Kochana ❤️ wiele osób mnie pyta ale nie bardzo
najczesciej zdarza mi się robić maskotki i kocyki w ramach prezentu dla dzieci rodziny/ znajomych a teraz mam w końcu okazję dla siebie. Ciężko z wycena takiego rękodzieła dlatego w to nie brnę... może kiedyś 
Swietne! Ja zaczelam i nabiera mocy urzedowej 😂 moze w koncu skoncze przytulisia 🤔
kiniusia270 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Nie mierzył dziś. Powiedział, że wszystko zamknięte i macica wysoko.Annia wrote:Tak widziałam, że jakaś młoda położna Ci odpisała. Mam nadzieję, że nie trafię na nią... Jak 3 litry wody, dwa ręczniki, 3 koszule, nawet małe kosmetyki, zapas podkładów, podpasek, majtek, rożek, paczka pieluch i ewentualnie ubranka dla dziecka mają mi się zmieścić w kabinówce to nie wiem...
Sylwia a ile masz szyjki? Ta moja koleżanka też pierwszy raz była w szpitalu z bliżniakami jak zaczęła rodzić, bo wcześniej nie było potrzeby.
A Twoja koleżanka zaczęła rodzić czy miała skierowanie na cc? -
Odzaleję, zwariuję, mój mąż też mówi że nie da rady haha
Teściowa pyta czy mamy dla Marty to łóżko 160cm. Mówię, że przecież nie położę tam noworodka. A ona ze jak się urodzi 70cm to do dostawki się nie zmieści. Bo ona czytała ze w Piekarach urodziła się dziewczynka 66cm. No zwariuję albo urodzę
Enigvaa, Sylwucha, kic83, Inaa89, Lalia, doomi03, dmg111, Wik89, Julik lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Zaczęła rodzić - po prostu wody jej odeszły w nocy i tyle, przyjechała na izbę przyjęć, przyjęli ja i zrobili w nocy cięcie.Sylwucha wrote:Nie mierzył dziś. Powiedział, że wszystko zamknięte i macica wysoko.
A Twoja koleżanka zaczęła rodzić czy miała skierowanie na cc?
W 36 tygodniu. Dziewczynki od niej ważyły coś ponad 2 kg i jedna niecałe 2.5 kg, nie potrzebowały inkubatora, tylko ta mniejsza trochę słabo jadła na początku, ale tak to bez żadnych problemów.
po 5 czy 6 dniach ich wypisali do domku, jak dziewczynki zaczęły przybierać.
Ounai też dzisiaj o tym dziecku czytałam!
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
To super wiadomość 😊 Bo ja już się zaczęłam martwić. Mówię do N. ,że jak przegapie poród, to co wtedy? Ten jak zwykle zaczął się ze mnie śmiać i powiedział, że na pewno nie przegapie 😂Annia wrote:Zaczęła rodzić - po prostu wody jej odeszły w nocy i tyle, przyjechała na izbę przyjęć, przyjęli ja i zrobili w nocy cięcie.
W 36 tygodniu. Dziewczynki od niej ważyły coś ponad 2 kg i jedna niecałe 2.5 kg, nie potrzebowały inkubatora, tylko ta mniejsza trochę słabo jadła na początku, ale tak to bez żadnych problemów.
po 5 czy 6 dniach ich wypisali do domku, jak dziewczynki zaczęły przybierać.
Ounai też dzisiaj o tym dziecku czytałam!
Annia lubi tę wiadomość
-
No właśnie 😂😂😂Ounai wrote:Hahahaha dobre 😂
Ja mam walizkę 30 kg 😂😂😂😂
Ja mam w drodze twixy i chcą żebym w kabinówkę się spakowała 😂😂😂
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:No właśnie 😂😂😂
Ja mam w drodze twixy i chcą żebym w kabinówkę się spakowała 😂😂😂
Ja az z ciekawosci spojrzalam co moj szpital wymaga. A maz sie smial ze bede walizke 30kg potrzebowac. A tu nie ma nic smiesznego bo tak bedzie- nawet sztucce mam miec swoje 🤷🏻♂️🔸28 lat
Sylwucha, Ounai, kiniusia270, Annia, Inaa89, Lalia, Stokrotka027, Anet.kaa, doomi03, Edyciak, dmg111, Wik89, Lulu83, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nie lubię tego Twojego postu 😝😝
Zulugula, kic83, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Toż to ideał na nasz sabat 😎😂
kic83, Inaa89, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny stresuje mnie mocno mój ból głowy .. powiedzcie proszę czy miałyście / macie w ciąży coś takiego .. od kilku dni głowa boli mnie codziennie .. dzień w dzień .. z tylu głowy .. cały tył .. nasila się bardzo przy wstawaniu z lozka , przy chodzeniu ( stawianie pięty o podłogę powoduje nasilony ból ) ćmi cały czas ale przy jakimkolwiek ruchu jest to przeszywający bólDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
Sylwucha wrote:Toż to ideał na nasz sabat 😎😂
Dobrze prawisz! 😘
Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność