Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Doomi
miałaś teraz jakoś wizytę czy dopiero bedziesz szła z wynikami krzywej itp?
Ile Twoj synek waży? Mojego klocka chcialabym porównać 🙈
Dopiero będę szla 27 sierpnia, a do wynikow w międzyczasie pewnie mi lekarz dopisze komentarz na portalu pacjenta.
Na tej ostatniej wizycie co bylam to mi ten inny doktorek nie zrobil usg więc nie wiem ile mój mały już ma. 😒 -
Tez zglaszam już brak spania xD Wybudzily mnie erotyczne sny 😂😂😂 i mój mały wywijajacy akrobacje w brzuchu.
Ale pewnie chwilę poleżę i znów mnie zmorzy jeszcze na godzinkę lub dwie.dmg111 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja dzisiaj tez nie potrafiłam spać 😟 Idę na konfrontacje z kolesiem od remontów, bo mi wczoraj mocno podpadł, normalnie bym się tym nieprzejmowala, a teraz mam wyrzuty sumienia wobec dzidzi, że się stresuje i martwię 😟
Co do poduszki do karmienia, ja dostałam w prezencie od Bololo, są naprawdę ekstra, sztywna, sama się trzyma na biodrach, wymienne poszewki w przepiękne wzory, ale nie ukrywam, że są drogie i sama bym chyba się nie skusiła 🙈
Rogal z którym śpimy nie sprawdził się żadnej mojej koleżance do karmienia, jest po prostu za miękki i ciężko im było go ułożyć i każda skończyła na kupieniu zwykłego rogala do karmieniadmg111 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyDoomi - witaj w klubie, mnie też obudziły erotyczme sny! 🤦♀️😂
Dzień doberek we wtorekjeszcze 3 dni - odliczanie trwa! Przepraszam, że tak marudzę. Ale jaram się ❤️
Dzisiaj jadę na 9 zrobić klientce rzęsy, o 13 mam pedicure z hybryda, więc się trochę zrelaksuje(robię sobie frencha), po 15 zawiozę dzieci do taty, a wieczorem znów robię rzęsy siostrze mojego P. Także dzionek zleci raz dwa
Upały się nie kończą, ale dobrze, jest lato, więc niech grzeje. Szkoda tylko, że na piątek akurat mają być takie upały ze szok! 34 stopnie w cieniu. Mam nadzieję, że makijaż mi się nie rozpuści 🤦♀️ i że palce mi nie spuchną.
Jestem w tyle jeśli chodzi o wyprawki, ale po ślubie zacznę pomału kompletować wszystko, bo później się nie wyrobię. W tej ciąży jestem wyrodna matka i mam wrażenie, że zostawiam wszystko na ostatnią chwilę 😂kar_oliv, Fragaria, Inaa89, Wik89, doomi03, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fragaria wrote:Edyciak, ja też miałam wcześniej taki moment ze trochę się stresowałam, bo były dni, nawet kilka pod rząd kiedy nie czułam ruchow Malucha. Teraz czuję już codziennie.
Julik, wracając do reakcji kuzynki i teściowej to obie mogły sobie darować... Takie komentarze są po prostu niestosowne i niegrzeczne...
Tak myślę, a gdybym bardzo liczyła na córeczkę i próbowała "pogodzic sie" z tym ze jednak chłopiec... a ona wyjezdza z takim komentarzem. 🤦♀️ogolnie to od zawsze myślałam, pomimo że tesciowa mieszka pietro niżej, to jak będę potrzebować dziecko zostawić pod opieką to zawiozę do siostry lub swojej mamy. Ona w ogóle jakby sie nie cieszyła z wnuka. Wcale mnie nie pyta jak się czuję, czy jak tam rośnie. Gdybym sama nie powiedziała że chłopiec to by pewnie nawet nie pytała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2020, 08:16
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Motylek, daj spokój. Wychodzisz za mąż. Dzidzia poczeka na pieluchy. Mi wczoraj 3 tetry przyszły i dopiero czekają na pranie.
Mąż dostał opieprz z rana bo go na rozmowy wzięło. Powiedziałam mu, że jak mi syna obudzi to zabiję, bo znowu nie spałam pół nocy. Marcie jest dobrze w brzuchu i nigdzie się nie wybiera. A moje starsze dziecko już wstało więc mogę zapomnieć o spaniu 😭SzalonaOna, doomi03 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylek, daj spokój. Wychodzisz za mąż. Dzidzia poczeka na pieluchy. Mi wczoraj 3 tetry przyszły i dopiero czekają na pranie.
Mąż dostał opieprz z rana bo go na rozmowy wzięło. Powiedziałam mu, że jak mi syna obudzi to zabiję, bo znowu nie spałam pół nocy. Marcie jest dobrze w brzuchu i nigdzie się nie wybiera. A moje starsze dziecko już wstało więc mogę zapomnieć o spaniu 😭wszystko mogę znieść, ale brak snu jest chyba najgorszy
-
Cześć dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach. U mnie intensywny czas. Pogrzeb babci przeżyłam całkiem dobrze, super się czuję w tym magicznym 2 trymestrze, jedynie co to wczoraj po raz pierwszy spiął mi się brzuch
trochę się przestraszyłam i już wiem co czujecie...
Pomału przestawiam głowę na dziewczynkę i zamówiłam wczoraj dwie sukienki ;P ale na pewno nie pójdę w sam różprzyszły mi też wcześniej zamówione na vinted unisexowe body i śpiochy z nexta. Są nowe, tylko raz prane, zakochałam się w jakości tych rzeczy. Sama chętnie chodziłabym w takiej bawełnie. Już wiem dlaczego niektóre z Was chwaliły te rzeczy. Będę teraz polować na tę markę. Jak przyjdą sukienki to się pochwalę zdjęciem rzeczy.
Inaa89 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
dmg111 wrote:Ja dzisiaj tez nie potrafiłam spać 😟 Idę na konfrontacje z kolesiem od remontów, bo mi wczoraj mocno podpadł, normalnie bym się tym nieprzejmowala, a teraz mam wyrzuty sumienia wobec dzidzi, że się stresuje i martwię 😟
Co do poduszki do karmienia, ja dostałam w prezencie od Bololo, są naprawdę ekstra, sztywna, sama się trzyma na biodrach, wymienne poszewki w przepiękne wzory, ale nie ukrywam, że są drogie i sama bym chyba się nie skusiła 🙈
Rogal z którym śpimy nie sprawdził się żadnej mojej koleżance do karmienia, jest po prostu za miękki i ciężko im było go ułożyć i każda skończyła na kupieniu zwykłego rogala do karmienia
Dziękuję za namiar na Bololo, widzę że rogale są po 69zl, tyle co ten wzór nowy co upatrzyłam w Jukki.
Którą poduchę z Bololo masz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Motylek, daj spokój. Wychodzisz za mąż. Dzidzia poczeka na pieluchy. Mi wczoraj 3 tetry przyszły i dopiero czekają na pranie.
Mąż dostał opieprz z rana bo go na rozmowy wzięło. Powiedziałam mu, że jak mi syna obudzi to zabiję, bo znowu nie spałam pół nocy. Marcie jest dobrze w brzuchu i nigdzie się nie wybiera. A moje starsze dziecko już wstało więc mogę zapomnieć o spaniu 😭
Ounai
o której Ci Tymek wstaje? Mąż pracuje home office czy z biura?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Cześć ☺️
Apka pokazuje mi 140 dzień ciąży, połowa już za mną☺️. Dzidzia chyba chciała uczcić połówkę i od 5 rano wariuje w brzuchu, tak dużo i tak "widocznych" ruchów jeszcze nie miałam 🥰Lalia, Zulugula, Wik89, kic83, doomi03, Julik, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:Dziękuję za namiar na Bololo, widzę że rogale są po 69zl, tyle co ten wzór nowy co upatrzyłam w Jukki.
Którą poduchę z Bololo masz?kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Ja mam wlasnie ta poduchę/rogal do spania z Bololo (dostalam w gratisie z lozeczkiem). Ale myślę że będzie się nadawała do karmienia bo jest właśnie super jakosciowo. Nie jest aż tak miekka. I ostatnio nawet się nia owinelam jak byla u mnie kolezanka z malutka córeczka, i położyłam ja sobie i leżała idealnie. Takze w nocy napewno będę jej używać do karmienia zeby owinąć sobie ja pod plecy dodatkowo. Ale na dzień kupie ten mały rogal do karmienia 😉
Też mierzylam swoją pod kątem karmienia i wydaje się ok, ona na końcach jest taka specjalnie szersza i splaszczona dla wygody:) jak mi nie przypadnie to wtedy kupię rogal, na razie nie chce wszystkiego kupować, bo nie wiem ile mi się przyjmie z tegoInaa89 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
SzalonaOna wrote:Znowu nie spałaś w nocy? Współczuję
wszystko mogę znieść, ale brak snu jest chyba najgorszy
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Doomi - witaj w klubie, mnie też obudziły erotyczme sny! 🤦♀️😂
Dzień doberek we wtorekjeszcze 3 dni - odliczanie trwa! Przepraszam, że tak marudzę. Ale jaram się ❤️
Dzisiaj jadę na 9 zrobić klientce rzęsy, o 13 mam pedicure z hybryda, więc się trochę zrelaksuje(robię sobie frencha), po 15 zawiozę dzieci do taty, a wieczorem znów robię rzęsy siostrze mojego P. Także dzionek zleci raz dwa
Upały się nie kończą, ale dobrze, jest lato, więc niech grzeje. Szkoda tylko, że na piątek akurat mają być takie upały ze szok! 34 stopnie w cieniu. Mam nadzieję, że makijaż mi się nie rozpuści 🤦♀️ i że palce mi nie spuchną.
Jestem w tyle jeśli chodzi o wyprawki, ale po ślubie zacznę pomału kompletować wszystko, bo później się nie wyrobię. W tej ciąży jestem wyrodna matka i mam wrażenie, że zostawiam wszystko na ostatnią chwilę 😂
To jest właśnie czas na jaranie się Motylku
Mam nadzieję, że pokażesz nam później foty.
Na pewno wszystko wyjdzie pięknie!SzalonaOna, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:Znowu. Miałam jakieś okropne nerwobóle. I dalej je mam. Przez ten brak snu czuję się jak wrak. Albo cukier mimo insuliny 10002.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ounai to może powinnaś troszkę zwiększyć dawkę insuliny? Cały czas bierzesz te 2 jednostki?
U mnie od rana już upał i już czuję, że będzie zły dzień jeśli chodzi o samopoczucie.Torbę do szpitala pakuję sukcesywnie, bo łażenie i schylanie się do szuflad mnie męczy.
KarolinaMaria - bierzesz magnez na te spinania brzucha?
Kic - jak samopoczucie?
Dmg - o co poszło z tymi budowlańcami?
Motylku - ekscytacja jest naturalna!W końcu ważny dzień w twoim życiu nadchodzi!
Jak się czujesz już dobrze?
Sylwia - jak tolerujesz te upały?
Ja mam poduszkę U do spania, ale ona do karmienia na pewno się nie będzie nadawać, jest za duża i nie jest aż taka "nabita".SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023