Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Aniu, ja naprawdę nie wiem co doradzić, ale nasza Kic wydaje się być tutaj głosem rozsądku opartym na doświadczeniu 😘
Ja jestem z Tobą myślami 😘
Annia też myślę o was i trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. 😘Lalia lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Annia wrote:Dziewczyny u mnie słabo. Mam skierowanie do szpitala z podejrzeniem hipotrofii płodu, małemu od 2 tygodni brzuch nie urósł.
Pogoń męża, żeby wszystko przygotował. Kiedy masz iść do szpitala?
Casteam, piękne te Twoje zdjęcia.
Lalia, takie wyniki w ciąży są super. Ja miałam duuuużo gorsze przekroczenia i lekarz mówił za każdym razem ze wyniki w normie
Dmg, mała złośnica, dobrze, żeby chociaż troszkę buźki pokazałaJak wypada w centylach?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zyzia wrote:Dzień dobry dziewczyny. Pewnie część z Was mnie kojarzy z wątków o testowaniu, potem założyłam wątek Bożenkowy i głównie tam się udzielam.
Dziś po wizycie oficjalnie mogę powiedzieć jestem w ciąży!
Pęcherzyk ma 8,7 mm i według usg to 5+5, mimo że z OM to dopiero 4+5. Lista badań do zrobienia już jest, karta ciąży założona. 💚 Zaczynamy kolejną przygodę 😉
Cudowna wiadomość 💗 gratulacje moja ciążowa siostro 😘Zyzia lubi tę wiadomość
-
Zyzia wrote:Dzień dobry dziewczyny. Pewnie część z Was mnie kojarzy z wątków o testowaniu, potem założyłam wątek Bożenkowy i głównie tam się udzielam.
Dziś po wizycie oficjalnie mogę powiedzieć jestem w ciąży!
Pęcherzyk ma 8,7 mm i według usg to 5+5, mimo że z OM to dopiero 4+5. Lista badań do zrobienia już jest, karta ciąży założona. 💚 Zaczynamy kolejną przygodę 😉 -
SzalonaOna wrote:Tajka - a Ty na kiedy termin? Kiedy wizyta?
Motylku, ja niby TP z OM na 22.04. Wizyta w sobotę 💗SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj ostatni dzień urlopu
jutro wracam do pracy, ale ma szczęście zdalnie przez najbliższe dwa tygodnie
więc nie będę musiała dojeżdżać autobusami, narażać się na koronę. Nie wiem jeszcze kiedy powiem w pracy, chyba po serduszku.
Dzisiaj nic nie zrobiłam oprócz trzech pran, obiadu i sprzatnieciu łazienki A jestem już padnięta i głowa mnie boli -
Inaa89 wrote:Wrocilam do domu, wypłakałam się mezowi i już jakos sie oswoiłam z myślą, że jesli bedzie chlopak to będzie poprostu. Moze jest mi dane, tak jak Edyciak napisała byc mama super chlopakow. Może Bóg taki mial wobec mnie zamiar.
Teraz najwazniejsze jest dla mnie abym donosiła ciaze i urodzila zdrowego dzidziusia 😍😘
Juz nawet nad imionami sobie myslalam. Podobaja mi sie Maksymilian badz Tymek 😉kic83, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Zyzia, A kiedy miałaś ostatnią miesiączke ?
Po czym to sie patrzy , że inny tydzień i dzień z usg, nigdy tego nie rozumiałam:D -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Ogarnij dziś spokojnie torbę i wszystko co potrzebujesz. A jutro rusz do szpitala. Synek już jest duży, da sobie radę!
Teraz facet powinien dostać kopa na popęd.
Aniu, wierzę, że będzie dobrze 😊
Może jeśli przepływy są ok, to dostaniesz jakieś leki i będą nadal obserwować.. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 20:39
Zulugula, Edyciak, Tajka, Lulu83, Ounai, Inga28, KarolinaMaria, Inaa89, Fragaria, kic83, kar_oliv, Lalia, Enigvaa, SzalonaOna, kiniusia270, doomi03, dmg111, kłot, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Aa i jeszcze mam pytanie, czy któraś z Was orientuje się co oznacza macica dwurozna? Dzis lekarka zapytala mnie czy ktoś mi kiedyś mowil o budowie macicy. Bo ona dzis bardzo dokładnie przyjrzała się na usg. Mam nawet zdjecie. I mam macice typowo w kształcie serca. Czyli wchodzi mi tak jakby mala przegroda po środku, taki luk. Mowila ze narazie do obserwacji, ale może z tego powodu dziecko miec mniej miejsca i słabiej rosnac i tez moze byc porod przedwczesny.
Kurde, słabo, że wcześniej nikt tego nie wyłapał. -
Mam podobną ze swojego panieńskiego, i odgapię od Ciebie chyba pomysł i też zrobię sobie w niej.sesje jak juz będzie bardziej brzuszek widać.
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Zyziu, witaj! Bardzo się cieszę, że jesteś w ciąży!
Aniu, przykro mi z powodu Twojego stresu, ale jeśli maluszek urodzi się nieco wcześniej to na pewno będzie to dla niego dużo lepsze. Rozumiem, że nie spodziewałaś się tego, i wywoluje to u Ciebie duży stres, że to JUŻ, ale zapewniam Cię że wszystko będzie dobrze, a Twoje serduszko już niedlugo będzie przy Tobie💓💙
Lalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ale przecież.maz Ani dopiero dziś zamówił brakujące śrubki do złożenia łóżeczka. 😬
Teraz facet powinien dostać kopa na popęd.
Aniu, wierzę, że będzie dobrze 😊
Może jeśli przepływy są ok, to dostaniesz jakieś leki i będą nadal obserwować..
Ania, zostaw mu listę na kartce co ma być zrobione. Będzie lista zadań, będzie mieć co odhaczaćKarolinaMaria, Edyciak, Lalia lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Zyzia, A kiedy miałaś ostatnią miesiączke ?
Po czym to sie patrzy , że inny tydzień i dzień z usg, nigdy tego nie rozumiałam:DTajka lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mam Tymoteusza i jest super. Ale trochę urwis
Wiec bedzie Magda badz Tymek 🥰😘
A w domu mamy Szymona, Bartosza, Jakuba, Aleksandra i Ksawerego 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 21:19
Edyciak, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰