Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, 4obie kepseryment, możecie wrzucić raz jescze fotki swoich pęcherzyków? Chodzi o pierwsze USG.
Głównie zależy mi na Ounai, Kic, Annia, Sylwucha, dmg?
Mogę prosić??? Plisssss! Powiem Wam co sprawdzam
Wik - gratuluję! Twoja dzidzia już całkiem duża! 💚
Sylwia - ja teraz biorę 50tkę. Wcześniej brałam 25 na zmianę z 37,5.Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Teraz mam pęcherzyk na zdj z prawej Manki i od początku czuję, że będzie chłopak 😂
A nie pisałaś, że owu z lewego jajnika i pęcherzyk po lewej?? Tak mi się coś kojarzy! Może jednak będzie Matylda -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 22:13
-
To musi być niby usg do 9 tygodnia tylko że w tym artykule jest napisane, że po zdjęciu to ciężko poznać, że najlepiej na wizycie od razu zapytać
Ciekawe co na to mój gin jakbym zapytała: "A przepraszam, po której stronie pęcherzyka znajduje się kosmówka?"
Hahahhakic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:W ogóle mój mąż dzisiaj przyniósł wiadomość, że u nas w firmie nie będą pzedluzac żadnych czas owych umów. A ja dosłownie parę miesięcy temu wskoczyłam na umowę na czasowe nieokreślony. Jaki fart!
Uff, całe szczęście.
Ja niestety nie dostałam premii za wyniki (13tka) i podwyżki a miałam dostać teraz w kwietniu.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:A nie pisałaś, że owu z lewego jajnika i pęcherzyk po lewej?? Tak mi się coś kojarzy! Może jednak będzie Matylda
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Uff, całe szczęście.
Ja niestety nie dostałam premii za wyniki (13tka) i podwyżki a miałam dostać teraz w kwietniu.SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Kurde u Ciebie widzę dziewczynkę i chłopca 🤔
A ja widzę chyba dwie dziewczynki. Jednak na obu bardziej po lewej sa widoczne takie ciemnie ukrwienia ze tak powiem (taka jakby rozgałęziona mala żyłka xD) o ile dobrze rozkminiam ze to właśnie fragment kosmowki xDLalia, Sylwucha lubią tę wiadomość